IIS-instellingen ontbreken na het uitvoeren van Sysprep met de opdrachtregelparameter - nosidgen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 827385 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Nadat u Microsoft Internet Information Services (IIS) en voer het hulpprogramma Sysprep met de-nosidgenschakeloptie en, de IIS-instellingen de IIS-onderdelen de resulterende installatiekopie Sysprep ontbreken. Bijvoorbeeld wanneer u opent de De module Internet Information Services, deStandaardwebsiteen deStandaard FTP-Siteposten die voorheen waren geconfigureerd op de computer ontbreken.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de informatie die is vereist voor Windows toegang tot de IIS-metabase onjuist wordt verwijderd wanneer u Sysprep uitvoert met de-nosidgenschakelen. Daardoor geen toegang tot de IIS-configuratie informatie.

Oplossing

Informatie over het servicepack

Oplossen Dit probleem het meest recente servicepack voor Microsoft Windows XP verkrijgen. Voor meer informatie klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
322389De meest recente Windows XP servicepack ophalen

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

Bestandsgegevens

Het bestand heeft de Engelse versie van deze hotfix kenmerken (of hoger) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in coordinated universal time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt geconverteerd naar lokale tijd. Om de het verschil tussen UTC en lokale tijd gebruiken deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.

Deze hotfix bevat twee pakketten.
 • De volgende tabel worden de gegevens van de pakket (PKG50050) dat installeert de hotfix op Windows XP-Service Pack 1 (SP1)-computers:
  Date     Time  Version      Size  File name  Platform
  --------------------------------------------------------------------
  19-Aug-2003 19:53 6.0.2600.1260   468,480 Iis.dll   x86
  19-Aug-2003 19:53 6.0.2600.1260  1,281,024 Iis.dll   IA-64
 • De volgende tabel worden de gegevens van de pakket (PKG50263) dat het hulpprogramma Sysprep.exe uitgepakt:
  Date     Time  Version      Size  File name  Platform
  --------------------------------------------------------------------
  15-Aug-2003 01:54 5.1.2600.1260   114,176 Sysprep.exe x86
  15-Aug-2003 01:54 5.1.2600.1260   277,504 Sysprep.exe IA-64
OpmerkingVanwege bestandsafhankelijkheden vereist deze update Windows XP Service Pack 1 (SP1)..

Workaround

Dit probleem omzeilen IIS handmatig installeren onderdelen die na de Sysprep-bewerkingen zijn voltooid. Naar doen:
 1. Klik opStart, en klik vervolgens opConfiguratiescherm.
 2. Klik opSoftware, en Klik opWindows-onderdelen toevoegen of verwijderen.
 3. In deOnderdelenopInternet informatieservices (IIS)(maar niet Schakel het selectievakje), en klik vervolgens opDetails.
 4. In deOnderdelen van Internet Information Services (IIS)op de selectievakjes naast de IIS onderdelen die u wilt installeren en klik vervolgens opOK.
 5. Klik opVolgende, en klik vervolgens opVoltooien.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is aan het begin van dit artikel.Dit probleem is gecorrigeerd in Microsoft Windows XP Service Pack 2.

Meer informatie

Zie voor meer informatie over het hulpprogramma Sysprep deMicrosoft Windows Corporate Deployment Tools User's Guide(Bestand Deploy.chm). Het bestand Deploy.chm bevindt zich in de Het bestand Deploy.cab in de map Support\Tools van Windows XP CD-ROM.

Eigenschappen

Artikel ID: 827385 - Laatste beoordeling: zaterdag 5 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbfix kbbug kbmt KB827385 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:827385

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com