Artikel-id: 827663 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Denne artikel henvender sig til uerfarne og øvede computerbrugere.
Bemærk! Hvis du stadig har problemer med fejlmeddelelsen, kan du bede nogen om hjælp eller kontakte support. Du kan få oplysninger om, hvordan du kontakter support, på følgende Microsoft-websted:
http://support.microsoft.com/contactus/?ln=da#tab0
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

Symptomer på problemet

Når du kører Windows XP, modtager du vilkårligt en fejlmeddelelse på et blåt skærmbillede, som henviser til fejlen 0x0000008E (KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED).

Metoder til at løse problemet

Brug Microsoft Update til at hente den nyeste servicepakke til Windows XP

Microsoft Update er et program, der automatisk installerer vigtige opdateringer for dig. Det inkluderer den nyeste servicepakke.

Automatisk metode

Hvis du vil installere Microsoft Update automatisk, skal du besøge følgende Microsoft-websted:
http://www.update.microsoft.com/

Flere oplysninger

Du kan finde flere oplysninger ved at klikke på nedenstående artikelnummer for at få vist artiklen i Microsoft Knowledge Base. :
945658 Generel fejlfinding for en fejlmeddelelse, som du modtager vilkårligt i Windows XP: "Stop 0x0000008E" . Artiklen er evt. på engelsk.
322389 Sådan får du den nyeste servicepakke til Windows XP:


Hvis det ikke er muligt at løse problemet med disse artikler i Microsoft Knowledge Base, eller hvis du oplever problemer, som er forskellige fra de problemer, der beskrives i artiklen, kan du finde flere oplysninger i Microsoft Knowledge Base. Du søger i Microsoft Knowledge Base ved at besøge følgende Microsoft-websted:
http://support.microsoft.com/?ln=da
Indtast derefter teksten på den fejlmeddelelse, du modtager, eller indtast en beskrivelse af problemet i feltet Søg Support (KB).
Bemærk! Dette er en artikel til hurtig udgivelse, som er oprettet direkte i Microsofts supportafdeling. Oplysningerne i artiklen præsenteres som de og behandler aktuelle problemer. Fordi artiklen er blevet udgivet hurtigt, kan der forekomme slåfejl, og artiklen kan blive redigeret uden varsel. Se andre forbehold under Vilkår for anvendelse.

Egenskaber

Artikel-id: 827663 - Seneste redigering: 10. juni 2013 - Redigering: 1.1
Oplysningerne i denne artikel gælder:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Nøgleord: 
atdownload kbexpertiseinter kbexpertisebeginner kbtshoot kbresolve kbwinxpsp2fix kbqfe kbwinxppresp2fix kbfix kbbug KB827663

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com