Cikk azonosítója: 827663 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikk kezdő és középszintű számítógép-felhasználók számára íródott.
Megjegyzés: Ha a hibaüzenettel kapcsolatos problémák továbbra is fennállnak, kérjen segítséget, vagy forduljon a terméktámogatási szolgálathoz. A terméktámogatási szolgálat elérhetőségi adatai a Microsoft következő webhelyén találhatók:
http://support.microsoft.com/contactus/?ln=hu#tab0
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Hibajelenségek

A Windows XP rendszer futtatásakor váratlan hibaüzenetet kaphat kék képernyőn, ami a 0x0000008E (KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED) hibára hivatkozik.

A probléma megoldására szolgáló módszerek

A Microsoft Update használatával töltse le a Windows XP operációs rendszer legfrissebb szervizcsomagját

A Microsoft Update egy program, amely automatikusan telepíti a fontos frissítéseket. Ezek közé tartozik a legújabb szervizcsomag.

Automatikus módszer

A Microsoft Update automatikus telepítéséhez keresse fel a Microsoft következő webhelyét:
http://www.update.microsoft.com/

További információ

További információkért kattintson az alábbi cikkszámra a Microsoft Tudásbázis megfelelő cikkének megtekintéséhez:
945658 A Windows XP rendszerben kapott váratlan hibaüzenetek általános hibaelhárítás: „Stop 0x0000008E” (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
322389 A Windows XP rendszer legújabb szervizcsomagjának beszerzése


Ha a fenti cikkek nem nyújtanak segítséget a probléma megoldásához, vagy a jelen cikkben említettektől eltérő tüneteket tapasztal, tájékozódjon a Microsoft Tudásbázisban. A Microsoft Tudásbázisban történő kereséshez látogasson el a Microsoft következő webhelyére:
http://support.microsoft.com/?ln=hu
A megjelenő oldalon írja be a Keresés mezőbe a hibaüzenet szövegét, vagy írja be a probléma leírását a Keresés a Tudásbázisban mezőbe.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 827663 - Utolsó ellenőrzés: 2013. június 10. - Verziószám: 3.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Kulcsszavak: 
atdownload kbexpertiseinter kbexpertisebeginner kbtshoot kbresolve kbwinxpsp2fix kbqfe kbwinxppresp2fix kbfix kbbug KB827663
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com