Artikel ID: 827663 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is bedoeld voor beginnende tot enigszins ervaren computergebruikers.
Opmerking Als u nog steeds problemen ondervindt met dit foutbericht, is het wellicht raadzaam iemand anders om hulp te vragen of om contact op te nemen met de ondersteuningsservice. De volgende Microsoft-website biedt informatie over de manier waarop u contact kunt opnemen met de ondersteuningsservice:
http://support.microsoft.com/contactus/?ln=nl#tab0
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen van het probleem

Wanneer u Windows XP uitvoert, wordt een willekeurig foutbericht in een blauw scherm weergegeven dat verwijst naar de fout in de foutencontrole-ID 0x0000008E (KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED).

Methoden om het probleem op te lossen

Ga naar Microsoft Update om het meest recente servicepack voor Windows XP te downloaden

Microsoft Update is een programma waarmee u automatisch belangrijke updates kunt installeren. Hiertoe behoort het meest recente servicepack.

Automatische methode

Als u Microsoft Update automatisch wilt installeren, gaat u naar de volgende website van Microsoft:
http://www.update.microsoft.com/windowsupdate/v6/default.aspx?ln=nl-nl

Meer informatie

Klik voor meer informatie op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
945658 Algemene probleemoplossing voor een foutbericht dat willekeurig in Windows XP kan worden weergegeven: 'Stop 0x0000008E'
322389 Het recentste servicepack voor Windows XP verkrijgen


Als deze artikelen in de Microsoft Knowledge Base niet helpen bij het oplossen van het probleem of als u te maken hebt met symptomen die verschillen van de in dit artikel beschreven symptomen, wordt u aangeraden naar meer informatie te zoeken in de Microsoft Knowledge Base. Als u de Microsoft Knowledge Base wilt raadplegen, bezoekt u de volgende website van Microsoft:
http://support.microsoft.com/?ln=nl
Vervolgens typt u de tekst van het weergegeven foutbericht of typt u een beschrijving van het probleem in het veld Zoeken op ondersteuningswebsite (knowledge base).
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 827663 - Laatste beoordeling: maandag 10 juni 2013 - Wijziging: 1.1
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Trefwoorden: 
atdownload kbexpertiseinter kbexpertisebeginner kbtshoot kbresolve kbwinxpsp2fix kbqfe kbwinxppresp2fix kbfix kbbug KB827663

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com