Az internetes elfoglaltságjelző használata az Outlook 2003 és az Outlook 2007 alkalmazásban

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 827775 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikk Microsoft Outlook 2002 alkalmazásra vonatkozó változata a Microsoft Tudásbázis következő számú cikke: 291621.
A cikk Microsoft Outlook 2000 alkalmazásra vonatkozó változata a Tudásbázis következő számú cikke: 196484 (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.).
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A cikk ismerteti a Microsoft Office Outlook 2007 és a Microsoft Office Outlook 2003 alkalmazás Elfoglaltság közzététele az interneten (IFB) szolgáltatásának használatát. A szolgáltatással személyes elfoglaltsági adatok tehetők közzé URL-fájlkiszolgálókon, megtekinthetők más személyek elfoglaltsági adatai, valamint értekezletek hívhatók össze.

Bevezetés

Az Outlook 2007 és az Outlook 2003 alkalmazás Elfoglaltság közzététele az interneten (IFB) szolgáltatásával megtekinthető más személyek elfoglaltsági állapota, így az értekezletek hatékonyabban ütemezhetők. Az Outlook felhasználói elfoglaltsági adataikat egy felhasználó által meghatározott URL-fájlkiszolgálón tehetik közzé. Ezt az URL-fájlkiszolgálót megoszthatja minden felhasználóval, vagy korlátozhatja bizonyos felhasználókra.

A szolgáltatás alapját az Internet Engineering Task Force (IETF) szabványa, az iCal képezi. Az IFB szolgáltatás az iCal szabvány iCalendar nevű részét használja, amely az ütemezési adatok formátumának és tárolásának egyre inkább elterjedt szabványa. Az iCalendar szabványos módon határozza meg az elfoglaltsági adatok megjelenítésére szolgáló struktúrát.

A jelen cikk a következő tudnivalókat ismerteti:
 • Elfoglaltsági adatok közzététele az interneten
 • Más személyek elfoglaltsági adatainak megtekintése az interneten
 • Értekezletek tervezése az Elfoglaltság közzététele az interneten szolgáltatással

További információ

Elfoglaltsági adatok közzététele az interneten

 1. Kattintson az Eszközök menü Beállítások parancsára.
 2. A Beállítások lapon kattintson a Naptár beállításai gombra.
 3. Kattintson az Elfoglaltság beállítása gombra.
 4. Kattintson az OK gombra háromszor a párbeszédpanelek bezárásához.

Más személyek elfoglaltsági adatainak megtekintése az interneten

Megtekintheti azon kapcsolattartók bármelyikének elfoglaltsági adatait, akik ezt közzétették az interneten. Amennyiben az összes kapcsolattartó ugyanazon az elfoglaltsági kiszolgálón tárolja az adatait, beállíthatja ennek az adatnak a keresési útját globálisan minden kapcsolatra vonatkozóan. Ha pedig adatok helye kapcsolatonként változik, megadhatja a keresési utat kapcsolatonként is. Használja a következő módszerek egyikét más személyek interneten lévő elfoglaltsági adatainak megtekintéséhez.

Az összes kapcsolattartó elfoglaltsági adatára vonatkozó globális keresési út megadása

 1. Kattintson az Eszközök menü Beállítások parancsára.
 2. A Beállítások lapon kattintson a Naptár beállításai gombra.
 3. Kattintson az Elfoglaltság beállítása gombra.
 4. A párbeszédpanelek bezárásához kattintson háromszor az OK gombra.

Az elfoglaltsági adatok keresési útjának megadása kapcsolatonként

 1. Névjegy megnyitásához válassza a navigációs ablakban a Névjegyalbum lehetőséget, majd kattintson duplán egy bejegyzésre.
 2. Kattintson a Részletek fülre.
 3. Az Elfoglaltság közzététele az interneten területen írja be a keresni kívánt hely teljesen minősített útvonalát a Cím mezőbe, hogy a névjegy interneten lévő elfoglaltsági adataihoz jusson. Használhatja bármelyik érvényes URL-formátumot, például: http://..., file://\\... vagy ftp://....

  A következő egy érvényes formátum példája:
  ftp://Nevjegykiszolg/Elfoglaltsag/névjegynév.vfb
  Az elfoglaltsági adatok az értekezletek és találkozók Ütemezés lapján jelennek meg.

Értekezletek tervezése az Elfoglaltság közzététele az interneten szolgáltatással

 1. A navigációs ablakban válassza a Naptár lehetőséget, majd kattintson a Műveletek menü Új értekezlet összehívása parancsára.
 2. Az Értekezlet tervezése lapon írja be minden egyes résztvevő nevét a Résztvevők mezőbe.
Az Outlook a meghívást kapott egyéneknek az elérési útját (azt az URL-útvonalat, amelyet előzőleg adott meg a cikk „Az elfoglaltsági adatok keresési útjának megadása kapcsolatonként” szakaszában) követi, és automatikusan beilleszti az elfoglaltsági adatokat a tervezetbe.

Alapértelmezett beállítások mellett az Outlook 15 percenként kérdezi le az elfoglaltsági adatokat. Az elfoglaltsági adatok azonnali frissítéséhez mutasson a Küldés/fogadás pontra az Eszközök menüben, majd kattintson az Elfoglaltsági adatok parancsra.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 827775 - Utolsó ellenőrzés: 2007. április 18. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Office Outlook 2003 és Business Contact Manager
Kulcsszavak: 
kbhowto kbinfo KB827775
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com