Πρόγραμμα επεξεργασίας πληροφοριών δήλωσης (REGEDIT) διακόπτες γραμμής εντολών

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 82821
3.10 3.11
ΤΑ WINDOWS
kbenv kbole
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Microsoft Windows έκδοση 3.1 του λειτουργικού συστήματος δήλωσης Πρόγραμμα επεξεργασίας πληροφοριών (REGEDIT.EXE) μπορεί να σας βοηθήσει να ορίσετε το κέλυφος (για παράδειγμα, Program Manager) και πληροφοριών OLE, αλλά μόνο στην τεκμηρίωση για το REGEDIT.EXE είναι στα αρχεία Βοήθειας για τα Windows, REGEDIT.HLP και REGEDITV.HLP. Αυτό το άρθρο περιγράφει τους διακόπτες γραμμής εντολών για το REGEDIT.EXE.

Περισσότερες πληροφορίες

Η σύνταξη για το REGEDIT.EXE

REGEDIT [/v|-v] [/s|-s] <FILENAME>
				

<filename></filename>

Αυτό είναι ένα.REG μορφοποιημένο αρχείο, το οποίο μπορούν να παραχθούν με την αποθήκευση Δήλωση αρχείου εντολής στο μενού αρχείο REGEDIT.EXE σε για προχωρημένους κατάσταση λειτουργίας.

[/ v| v]

Αυτός ο διακόπτης ανοίγει το REGEDIT.EXE σε λειτουργία για προχωρημένους, όπου η καταχώρηση βάση δεδομένων εμφανίζονται σε δομή δέντρου (παρόμοια με το παράθυρο "Δομή" στα Windows 3.1 διαχείρισης αρχείων). Μπορείτε να επεξεργαστείτε οποιοδήποτε τμήμα της βάσης δεδομένων.

[/ s| s]

Όταν καθορίζεται το όνομα αρχείου στη γραμμή εντολών, ο διακόπτης αυτός χρησιμοποιείται Για να αποκρύψετε όλα τα παράθυρα διαλόγου πληροφόρησης που είναι κανονικά Εμφάνιση. Αυτό είναι χρήσιμο όταν στο πρόγραμμα εγκατάστασης για μια εφαρμογή θέλει να εκτελέσει το REGEDIT.EXE με ένα.Αρχείο REG, αλλά δεν θέλετε το ο χρήστης να συγχέονται με τα παράθυρα διαλόγου που εμφανίζονται.

Σύνταξη για διακόπτες

Είτε "/" ή "-" μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δείχνει Προαιρετικοί διακόπτες. Το διακόπτες μπορούν να συνδυαστούν (για παράδειγμα, - vs) και να πληκτρολογήσετε είτε κεφαλαία ή πεζά. Μη αναγνωρίσιμη διακόπτες παραβλέπονται.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 82821 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB82821 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:82821

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com