Registration Info Editor (REGEDIT) opdrachtregelparameters

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 82821
3.10 3.11
WINDOWS
kbenv kbole
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

De Microsoft Windows versie 3.1 registratie Informatie-Editor (REGEDIT.Instellen van de shell (kan EXE) helpen voorbeeld programma Manager) en OLE-gegevens, maar de enige documentatie voor REGEDIT.EXE is in de Windows Help-bestanden, REGEDIT.HLP- en REGEDITV.HLP. Dit artikel beschrijft de opdrachtregelschakelopties voor REGEDIT.EXE.

Meer informatie

Syntaxis voor REGEDIT.EXE

REGEDIT [/v|-v] [/s|-s] <FILENAME>
				

<FILENAME></FILENAME>

Dit is een.REG opgemaakt bestand, dat kan worden geproduceerd met het opslaan Registratie bestandsopdracht in het menu bestand van REGEDIT.EXE in geavanceerde modus.

[/ v|-v]

Deze schakeloptie opent REGEDIT.EXE in de geavanceerde modus waarbij de registratie database wordt weergegeven in een boomstructuur (vergelijkbaar met het venster structuur in Windows 3.1 File Manager). Een deel van de database kan worden bewerkt.

[/ s|-s]

Wanneer een bestandsnaam is opgegeven op de opdrachtregel, wordt deze schakeloptie gebruikt informatieve dialoogvensters gebruikelijke onderdrukken weergegeven. Dit is handig wanneer u het programma Setup voor een toepassing wil uitvoeren REGEDIT.EXE met een.REG-bestand, maar wil niet dat de de gebruiker worden verward door alle dialoogvensters die worden weergegeven.

Syntaxis voor schakelopties

Ofwel '/' of '-' kan worden gebruikt om de optionele schakelopties aan te geven. De schakelopties kunnen worden gecombineerd (bijvoorbeeld - vs) en worden opgegeven hoofdletters of kleine letters. Niet-herkende switches worden genegeerd.

Eigenschappen

Artikel ID: 82821 - Laatste beoordeling: zaterdag 9 juni 2012 - Wijziging: 4.0
Trefwoorden: 
kbmt KB82821 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 82821

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com