FIX: Apparaatgeheugenvlag API doorgeven niet de vlag geheugen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 828274 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen


EEN stuurprogramma apparaat MDL I/O, in tegenstelling tot gewone geheugen gebruikt MDL, en geeft MDL aan deApparaatgeheugenvlagAls deSourceMdlparameter, kan het systeem vastlopen. De crash kan optreden wanneer de resulterende gedeeltelijke MDL later wordt verwezen.

Wanneer de crash optreedt, wordt het volgende foutbericht op het scherm van de fout stop:
Stop 0x00000050 PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

Oorzaak


Er is een fout in deApparaatgeheugenvlagde functie geen interne vlag van de belangrijkste MDL om gedeeltelijke MDL kopieert. Hierdoor wordt de gedeeltelijke MDL naar gewone geheugenruimte in plaats van I/O ruimte. Geheugenbeheer loopt dus hoger.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

Bestandsgegevens

Het bestand heeft de Engelse versie van deze hotfix kenmerken (of hoger) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in coordinated universal time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt geconverteerd naar lokale tijd. Om de het verschil tussen UTC en lokale tijd gebruiken deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Date     Time  Version      Size  File name
  --------------------------------------------------------------
  08-Sep-2003 23:28 5.1.2600.1267  1,896,960 Ntkrnlmp.exe
  08-Sep-2003 23:29 5.1.2600.1267  1,953,024 Ntkrnlpa.exe
  08-Sep-2003 23:29 5.1.2600.1267  1,924,608 Ntkrpamp.exe
  09-Sep-2003 00:56 5.1.2600.1267  2,049,408 Ntoskrnl.exe

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Voor extra informatie over hoe hotfixpakketten, klikt u op het volgende artikel nummer in de Microsoft Knowledge Base:
816915Nieuwe bestand naamgevingsschema voor software-updatepakketten voor Microsoft Windows
Klik voor meer informatie de volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 828274 - Laatste beoordeling: zaterdag 5 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbwinxppresp2fix kbfix kbmt KB828274 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:828274

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com