Πακέτο εκχωρημένων είναι επανεγκατασταθεί κάθε φορά προγράμματα-πελάτες συνδέεστε στον τομέα

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 828452 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν δημιουργείτε ένα αντικείμενο πολιτικής ομάδας για να αντιστοιχίσετε ένα πακέτο για τους χρήστες του τομέα σας και στη συνέχεια κάντε κλικ για να επιλέξετε τοΕγκατάσταση αυτής της εφαρμογής κατά τη σύνδεσηπλαίσιο ελέγχου από τοΑνάπτυξηκαρτέλα αυτού του πακέτου, το πακέτο επανεγκαθίσταται στους υπολογιστές-πελάτες των Microsoft Windows XP Professional κάθε φορά που οι χρήστες συνδέονται με τον τομέα.

Δεν περιμένετε το πακέτο για να εγκατασταθούν εκ νέου κάθε φορά που οι χρήστες συνδέονται με τον τομέα.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκύπτει αν ισχύουν και οι δύο από τις ακόλουθες συνθήκες:
 • Οι χρήστες τομέα έχουν ρυθμιστεί με προφίλ χρηστών περιαγωγής.
 • Στον τομέα ή την οργανική μονάδα όπου βρίσκονται οι χρήστες έχει μια πολιτική ομάδας που έχει ρυθμιστεί για να καταργήσετε προσωρινά αποθηκευμένα αντίγραφα του προφίλ περιαγωγής.
Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή όταν ρυθμίζετε τις παραμέτρους μιας πολιτικής για να καταργήσετε προσωρινά αποθηκευμένα αντίγραφα σταθερά προφίλ, τοDeleteProfileΓια να διαγράψετε όλες τις ρυθμίσεις που σχετίζονται με το χρήστη και να καταργήσετε τις πληροφορίες του πακέτου του Windows Installer ανά χρήστη από την ακόλουθη θέση φακέλου, όταν ο χρήστης αποσυνδέεται, καλείται η συνάρτηση:
System32\AppMgmt\SID χρήστη
Όταν ο χρήστης στη συνέχεια συνδέεται στον τομέα, άλλη σχέση του Windows Installer πληροφορίες στην ομάδα μητρώου του χρήστη λαμβάνονται από το διακομιστή όπου είναι αποθηκευμένο το προφίλ περιαγωγής χρήστη. Ο μηχανισμός εγκατάστασης προγράμματος μετά εγκαθιστά ξανά το πακέτο που έχει ανατεθεί για να ταιριάζουν με τις πληροφορίες στην ομάδα μητρώου του χρήστη.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες για το Service Pack

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Πρέπει να χρησιμοποιείτε τα Windows XP Service Pack 1 (SP1) για να εγκαταστήσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση.Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του Windows XP SP1, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Απαιτήσεις επανεκκίνησης

Πρέπει να ξεκινήσετε πάλι τον υπολογιστή, αφού εφαρμόσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση.

Πληροφορίες αντικατάστασης άμεσης επιδιόρθωσης

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση δεν αντικαθιστά άλλες επείγουσες επιδιορθώσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.

WINDOWS XP PROFESSIONAL

  Date     Time  Version    Size    File name
  ---------------------------------------------------------
  22-Oct-2003 03:47 5.1.2600.1266  313,856 Cscui.dll
  12-Sep-2003 17:34         1,515,616 System.adm
  22-Oct-2003 03:47 5.1.2600.1267  672,768 Userenv.dll

Windows XP, έκδοση 64-bit

  Date     Time  Version    Size    File name   Platform
  --------------------------------------------------------------------
  22-Oct-2003 04:04 5.1.2600.1266  688,640 Cscui.dll   IA-64
  12-Sep-2003 18:35         1,515,616 System.adm
  22-Oct-2003 04:04 5.1.2600.1267 1,708,032 Userenv.dll  IA-64
  22-Oct-2003 04:47 5.1.2600.1266  313,856 Wcscui.dll  x86
  22-Oct-2003 04:47 5.1.2600.1267  672,768 Wuserenv.dll x86
Αφού εγκαταστήσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση, μια νέα ομάδα ρύθμιση πολιτικής είναι διαθέσιμη. Με αυτήν τη ρύθμιση, μπορείτε να εμποδίσετε το Windows Installer πληροφορίες από την κατάργηση. Για να ενεργοποιήσετε αυτό σε έναν υπολογιστή-πελάτη, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΕκτέλεσηTYPEgpedit.mscΣτοOpenπλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικOk.
 2. expandΡυθμίσεις του υπολογιστή (Computer Configuration)expandΠρότυπα διαχείρισης (Administrative Templates)expandSYSTEM, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΠροφίλ χρήστη.
 3. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε διπλό κλικΑφήστε τα Windows Installer και των δεδομένων εγκατάστασης λογισμικού πολιτικής ομάδας.
 4. Κάντε κλικΕνεργοποιημένο, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
ΣΗΜΕΙΩΣΗΜετά την εφαρμογή αυτής της ρύθμισης πολιτικής ομάδας, το πακέτο που του έχουν ανατεθεί εγκαθίσταται ξανά όταν ο χρήστης συνδέεται πρώτα δίκτυο. Αυτή η συμπεριφορά προκύπτει επειδή οι πληροφορίες του Windows Installer καταργήθηκε κατά την αποσύνδεση τελευταία του χρήστη. Ωστόσο, το πακέτο που του έχουν ανατεθεί δεν επανεγκαθίσταται κατά τις επόμενες συνδέσεις.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για". Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 2 των Microsoft Windows XP.

Περισσότερες πληροφορίες

Μετά την εγκατάσταση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης και κατόπιν ρυθμίστε τις παραμέτρους της νέας συμπεριφοράς χρησιμοποιώντας πολιτική ομάδας, η συμπεριφορά τουDeleteProfileέχει αλλάξει.DeleteProfileΔεν είναι πλέον καταργεί τις πληροφορίες προγράμματος εγκατάστασης. Αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν καταργούνται πληροφορίες προγράμματος εγκατάστασης, ακόμη και αν ένας συγκεκριμένος χρήστης ποτέ δεν συνδέεται στον υπολογιστή-πελάτη ξανά. Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση παρέχει ένα νέο πρότυπο System.adm για υπολογιστές-πελάτες των Windows XP. Αλλάζει το παρακάτω τμήμα του προτύπου .adm:
CATEGORY !!AdministrativeServices

 

POLICY !!LeaveAppMgmtData

#if version >= 4

SUPPORTED !!SUPPORTED_WindowsXPSP2

#endif

 

EXPLAIN !!LeaveAppMgmtData_Help

KEYNAME "Software\Policies\Microsoft\Windows\System"

VALUENAME "LeaveAppMgmtData"

END POLICY

Μπορείτε να προσθέσετε αυτές τις πληροφορίες σε ένα υπάρχον πρότυπο .adm του ελεγκτή τομέα ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κωδικό για τη δημιουργία ενός προτύπου προσαρμοσμένης .adm. Η Microsoft συνιστά να μην τροποποιείτε υπάρχοντα αρχεία προτύπου .adm, επειδή αυτά τα αρχεία ενδέχεται να ενημερωθεί από ένα μελλοντικό service pack. Σε αυτό το σενάριο, ενδέχεται να χάσετε τις αλλαγές σας σε αυτά τα αρχεία. Κατά την προσθήκη αυτών των πληροφοριών σε ένα αρχείο .adm, πρέπει να συμπεριλάβετε τις παρακάτω πληροφορίες κειμένου Βοήθειας σε το[strings]ενότητα αυτού του αρχείου:
LeaveAppMgmtData="Leave Windows Installer and Group Policy Software Installation Data"
LeaveAppMgmtData_Help="Determines whether the system retains a roaming user’s Windows Installer and Group Policy based software installation data on their profile deletion.\n\nBy default User profile deletes all information related to a roaming user (which includes the user’s settings, data, Windows Installer related data etc.) when their profile is deleted. As a result, the next time a roaming user whose profile was previously deleted on that client logs on, they will need to reinstall all apps published via policy at logon increasing logon time. You can use this policy to change this behavior.\n\nIf you enable this setting, Windows will not delete Windows Installer or Group Policy software installation data for roaming users when profiles are deleted from the machine. This will improve the performance of Group Policy based Software Installation during user logon when a user profile is deleted and that user subsequently logs on to the machine.\n\nIf you disable or do not configure this policy, Windows will delete the entire profile for roaming users, including the Windows Installer and Group Policy software installation data when those profiles are deleted.\n\nNote: If this policy is enabled for a machine, local administrator action is required to remove the Windows Installer or Group Policy software installation data stored in the registry and file system of roaming users’ profiles on the machine."
SUPPORTED_WindowsXPSP2="At least Microsoft Windows XP Pro with SP2"
Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 828452 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbfix kbbug kbmt KB828452 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:828452

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com