Περιγραφή του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα "Πακέτο για CD" στο PowerPoint 2003 και στο PowerPoint 2007

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 828504 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο χρήσης του πακέτου για CD δυνατότητα στο Microsoft Office PowerPoint 2003 και στο Microsoft Office PowerPoint 2007.

Περισσότερες πληροφορίες

Το PowerPoint 2003 και του PowerPoint 2007 έχει μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται το πακέτο για CD δυνατότητα. Η δυνατότητα πακέτου για CD απλοποιεί την μετακίνηση και ενημέρωση όλα τα συνδεδεμένα αρχεία μαζί με την παρουσίαση σε φάκελο ή σε ένα CD. Από προεπιλογή, όταν τα αρχεία αντιγράφονται σε ένα φάκελο ή σε ένα CD, το πρόγραμμα προβολής του PowerPoint περιλαμβάνεται στο πακέτο.

Στα Microsoft Windows XP, το πακέτο για CD δυνατότητα χρησιμοποιεί τη δυνατότητα εγγραφής CD των Windows XP. Στα Windows 2000, πρέπει να αντιγράψετε τα αρχεία σας σε ένα φάκελο και στη συνέχεια να εγγράψετε το φάκελο σε ένα CD, χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα εγγραφής CD άλλου κατασκευαστή. Στα Windows XP, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα εγγραφής CD άλλου κατασκευαστή, αντιγράψτε τα αρχεία σας σε ένα φάκελο.

Για να αποθηκεύσετε μια παρουσίαση ως πακέτο, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ξεκινήστε το PowerPoint 2003 ή PowerPoint 2007.
 2. Ανοίξτε το αρχείο παρουσίασης PowerPoint που θέλετε να μετακινήσετε.
 3. Στο PowerPoint 2003, κάντε κλικ στο κουμπίFILE, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΤο πακέτο για CD.

  Στο PowerPoint 2007, κάντε κλικ στοMicrosoft Κουμπί του Office, τοποθετήστε το δείκτηΔημοσίευση, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΤο πακέτο για CD.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτή η διαδικασία συσκευάζει την παρουσίαση για ένα φάκελο ή ένα CD.
 4. ΣτοΌνομα του CDΠληκτρολογήστε το όνομα για το φάκελο ή το CD.
 5. Μπορείτε να συμπεριλάβετε περισσότερα από ένα αρχείο παρουσίασης του PowerPoint. Εάν θέλετε να συμπεριλάβετε περισσότερα αρχεία, κάντε κλικ στο κουμπίΠροσθήκη αρχείων, και στη συνέχεια επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να προσθέσετε.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗΑπό προεπιλογή, το PowerPoint Viewer 2003 θα αναπαράγει όλα τα αρχεία που αυτόματα με τη σειρά που καθορίζεται. Μπορείτε να καθορίσετε τη σειρά που θέλετε όταν περιλαμβάνει πρόσθετα αρχεία.
 6. Εάν θέλετε, μπορείτε να κάνετε κλικOptionsΓια να αλλάξετε τις παρακάτω ρυθμίσεις:
  • Συμπεριλάβετε το πρόγραμμα προβολής του PowerPoint
  • Συμπερίληψη συνδεδεμένων αρχείων
  • Ενσωμάτωση γραμματοσειρών TrueType
  • Χρησιμοποιήστε έναν κωδικό πρόσβασης για να βοηθήσετε στην προστασία του PowerPoint παρουσίαση
 7. Κάντε κλικ είτε στοΑντιγραφή σε φάκελοτο κουμπί ή τοΗ αντιγραφή σε CDτο κουμπί.
 8. Εάν κάνετε κλικ στοΗ αντιγραφή σε CDτο κουμπί, το αρχείο θα αντιγραφεί στο CD.

  Εάν κάνετε κλικ στοΑντιγραφή σε φάκελοτο κουμπί, το PowerPoint αντιγράφει τα αρχεία μαζί με το όνομα και τη θέση που καθορίζετε.
Εάν κάνετε κλικ στοΑντιγραφή σε φάκελοκουμπί στο βήμα 7, τώρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα εγγραφής CD άλλου κατασκευαστή για να αντιγράψετε τα αρχεία σε ένα CD.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΤο πακέτο του PowerPoint Viewer 2003 θα αναπαράγεται σε υπολογιστές που εκτελούν τα Microsoft Windows 98 Δεύτερη έκδοση ή μια νεότερη έκδοση των Windows. Δεν χρειάζεται να διαθέτουν PowerPoint 2003 ή PowerPoint 2007 για να κάνετε αναπαραγωγή αυτών των αρχείων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 828504 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office PowerPoint 2007
 • Microsoft Office PowerPoint 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertisebeginner kbsavefile kbfunctions kbinfo kbmt KB828504 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:828504

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com