Tablet PC Recognizer Pack Veelgestelde vragen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 828729 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Dit artikel bevat antwoorden op veelgestelde vragen over Microsoft Windows Tablet PC Recognizer Pack.

Meer informatie

Overzicht

Q1: Waar is er informatie over Windows XP Tablet PC Edition?

A1:Bezoek de volgende Microsoft-website voor algemene informatie over Windows XP Tablet PC Edition:
http://www.Microsoft.com/tabletpc
Q2: Hoe krijg ik de Tablet PC Recognizer Pack?

A2:U kunt het Tablet PC Recognizer Pack downloaden van het Microsoft Downloadcentrum. Het Recognizer Pack wilt downloaden, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID = 080184dd-5e92-4464-b907-10762e9f918b & DisplayLang = nl
Q3: Welke functies zijn opgenomen in de Tablet PC Recognizer Pack?

A3:Recognizer Pack omvat de volgende functies:
 • Handschrift en Engines voor spraakherkenning

  Recognizer Pack bevat negen handschriftherkenning engine talen en talen met vier-spraakherkenning. De handschriftherkenning engines opgenomen zijn:
  • Engels (VS)
  • Engels (VK)
  • Frans (Frankrijk)
  • Duits (Duitsland)
  • Japans
  • Koreaans
  • Chinees (Taiwan)
  • Chinees (Volksrepubliek)
  • Spaans (internationaal)
 • De spraakherkenningsfuncties opgenomen zijn:
  • Engels (VS)
  • Japans
  • Chinees (Taiwan)
  • Chinees (Volksrepubliek)
  U kunt handschrift- en spraakherkenning in meerdere talen van digitale inkt converteren met het Recognizer Pack op een Tablet PC en spraak naar getypte tekst. Als u kenmerken voor Duits en Frans op een Tablet PC installeren, kunt u bijvoorbeeld digitale inkt geschreven met grotere nauwkeurigheid in Duits en Frans in getypte tekst converteren.
 • Tablet PC Invoerpaneel deelvenster Update

  Het Invoerpaneel van Tablet PC bijwerken Recognizer Pack Met deze update kunt u alle Windows-toetsenbord invoertaal selecteren. Dit hebt u toegang tot de juiste scherm toetsenbord voor de geselecteerde invoertaal.
Q4: Tablet PC Recognizer Pack omvat de Multilingual User Interface (MUI) voor Tablet PC?

A4:Nee, MUI-functionaliteit is niet opgenomen in de Tablet PC Recognizer Pack.

Vraag 5: Hoe krijg ik het Multilingual User Interface Package voor Tablet PC?

A5:Een afzonderlijk product de Microsoft Tablet PC MUI en het Recognizer Pack bevat de MUI-functionaliteit, de kenmerken en de update van het Invoerpaneel. Microsoft Tablet PC MUI en het Recognizer Pack is beschikbaar op nieuwe Tablet PC's vooraf vastgestelde Original Equipment Manufacturers (OEM). Als u een nieuwe Tablet PC kopen, contact op met de OEM of de Tablet PC MUI en het Recognizer Pack is een optie voor het model dat u wilt kopen. De Tablet PC MUI en het Recognizer Pack is ook beschikbaar via Microsoft Volume Licensing-programma. Bezoek de volgende Microsoft-website voor meer informatie over volumelicenties:
http://www.Microsoft.com/Licensing
Q6: ik mijn product-ID nodig voor ondersteuning, waar kan ik dit vinden?

A6:De product-ID is beschikbaar in de informatie over ondersteuning voor Tablet PC Recognizer Pack in software weergegeven. Weergeven van de informatie over de volgende stappen uit:
 1. TikStart.
 2. TikConfiguratiescherm.
 3. TikSoftware. (Tik vervolgens opEen programma verwijderenAls u Categorieweergave gebruikt.)
 4. OnderProgramma's verwijderen of wijzigen, tikMicrosoft Windows Tablet PC Recognizer Pack.
 5. Tik op de koppeling support informatie onder de productnaam.

Installatie en Setup

Q1: Kan ik de Tablet PC Recognizer Pack op installeren niet-Engelse versies van het besturingssysteem Windows XP Tablet PC Edition?

A1:Ja, kunt u het Recognizer Pack installeren op alle taalversies van het besturingssysteem Windows XP Tablet PC Edition.

Q2: Kan ik installeren Tablet PC Recognizer Pack op een computer met Windows XP?

A2:Nee, het Recognizer Pack alleen worden geïnstalleerd op Windows XP Tablet PC Edition.

Q3: is automatisch afspelen uitgeschakeld voor het CD-ROM-station. Hoe ik de Tablet PC Recognizer Pack installeren vanaf CD?

A3:Installeren vanaf de CD rechtstreeks openen in het CD-ROM-stationMijn Computer, en het bestand uitvoerenSetup.exe. Hierdoor wordt het Recognizer Pack setup gestart.

Q4: Hoe gebruik ik de Tablet PC Recognizer Pack?

A4:Tablet PC Recognizer Pack handschrift- en spraakherkenning kenmerken voor de talen tijdens setup selecteren installeert en Tablet PC Invoerpaneel ook bijgewerkt. U kunt de toetsenbordopties wijzigen en toevoegen van talen spraakherkenning in deTekstservices en invoertalendialoogvenster is beschikbaar vanuit deRegionale optiesonderdeel in het Configuratiescherm.

Nadat u de gewenste opties hebt toegevoegd, kunt u de taalbalk gebruiken de invoertaal voor handschrift voor het actieve programma te wijzigen. Zie het Tablet PC Invoerpaneel Help voor meer informatie over het Recognizer Pack.

Q5: Na installatie van de Tablet PC Recognizer Pack, waarom een opdrachtpromptvenster verschijnt de eerste keer dat ik opnieuw?

A5:De installatie voltooien, een scriptbestand uitgevoerd na de eerste keer opnieuw opstarten. Het opdrachtpromptvenster automatisch gesloten wanneer het script is voltooid en niet opnieuw weergegeven.

Tablet PC Invoerpaneel

Q1: Het Invoerpaneel scherm toetsen doen niet correct weergegeven wanneer ik Japans op de taalbalk selecteren. Hoe los ik dit op?

A1:Als er het Japanse toetsenbord geïnstalleerd wanneer u de toetsenbordinvoertaal Japans, overeen de belangrijkste labels niet geselecteerde taal. Dit probleem wilt verhelpen, moet u het toetsenbordstuurprogramma voor het Japanse installeren. Hiertoe de volgende stappen uit:
 1. Zorg ervoor dat er een standaardtoetsenbord de tablet pc.
 2. TikStart, en tik vervolgens opConfiguratiescherm.
 3. TikPrinters en andere Hardware, en tik vervolgens opToetsenbord.
 4. Op deHardwaretabblad onderApparaten, tik op het standaardtoetsenbord standaardapparaat.
 5. TikEigenschappen.
 6. Op deStuurprogrammatabblad, tikStuurprogramma bijwerken.
 7. In deWizard updates voor hardware, tikInstalleren van een lijst of een specifieke locatie (Geavanceerd), en tik vervolgens opVolgende.
 8. TikNiet zoeken. Kies ik het stuurprogramma installeren, en tik vervolgens opVolgende.
 9. Tik uit deCompatibele hardware weergevenselectievakje.
 10. In deFabrikantlijst, tik(Standaardtoetsenborden).
 11. In deModellijst, tikJapans PS/2-toetsenbord (106/109 toetsen).
 12. TikVolgende, en volg de aanwijzingen op het scherm deWizard updates voor hardware.
Nadat het Japanse toetsenbord stuurprogramma en de Tablet PC start het scherm toetsenbordindeling komt overeen met de verwachte 106/109 Japans toetsenbordindeling wanneer u Japanse in de taalbalk selecteert.

Zie het onderwerp 'Handgeschreven en toetsenbord wijzigen invoertaal' in het Tablet PC Invoerpaneel voor meer informatie.

Q2: Als ik de Tablet PC Recognizer Pack verwijdert, de update van Tablet PC Invoerpaneel blijven geïnstalleerd?

A2:De Tablet PC Invoerpaneel-update installeert als onderdeel van de Tablet PC Recognizer Pack. Als u de Tablet PC Recognizer Pack verwijdert, wordt de update van het Invoerpaneel ook verwijderen.

OpmerkingAls u de onderdelen handschriftherkenning en spraakherkenning herkenning in het Recognizer Pack setup schakelt, kunt u de geïnstalleerde bestanden zonder volledig verwijderen van de Tablet PC Invoerpaneel update minimaliseren. Hierdoor hebt u zojuist Invoerpaneel bijwerken.

Q3: Mijn Oost-Aziatische versie van Windows XP Tablet PC Edition na de installatie van de Tablet PC Recognizer Pack mijn Schrijfpaneel gewijzigd in een andere taal. Hoe wijzig ik het terug?

A3:Het Schrijfpaneel voor Tablet PC Input deelvenster behoudt doorgaans de meest recente Oost-Aziatische taal die is geselecteerd in de taalbalk. Echter als u de Tablet PC Recognizer Pack installeren, u mogelijk onjuist opnieuw het Schrijfpaneel taal Duits. Writing Pad instellen naar een andere taal dan Duits, de taalbalk in de Oost-Aziatische taal die u wilt wijzigen en vervolgens de betreffende Oost-Aziatische taal wilt wijzigen. Bijvoorbeeld het Schrijfpaneel ingesteld op Engels en het schermtoetsenbord wijzigen Japans, Engels language bar en vervolgens wijzigen in Japans. Omdat het Engels is de laatste Oost-Aziatische taal is ingesteld, het schrijfblok is ingesteld op Engels en de rest van het Invoerpaneel ingesteld op Japans.

Q4: Na installatie van de Tablet PC Recognizer Pack, waarom nu alleen moet twee tabbladen in Tablet PC Invoerpaneel?

A4:Updates voor de Tablet PC Invoerpaneel is een ontwerpwijziging extra Engels schrijfblok verwijdert. Met deze update is geïnstalleerd, hebt u alleen de twee tabbladen voor Oost-Aziatische talen: het toetsenbord en het Schrijfpaneel.

Vraag 5: Hoe wijzig ik de toetsenbordindeling van Input Panel in het aanmeldingsscherm overeenkomen met de standaardinvoertaal die is ingesteld in het Configuratiescherm?

A5:Het aanmeldingsscherm wordt de toetsenbordindeling Invoerpaneel gebruikt voor de taal van Windows XP Tablet PC Edition. Deze instelling overeenkomt met wat u hebt geselecteerd als de standaardinvoertaal wijzigen als volgt:
 1. TikStart.
 2. TikConfiguratiescherm.
 3. DubbeltikkenRegionale opties. Als u Categorieweergave gebruikt, tik eerstDatum, tijd, taal en landinstellingen.
 4. Op deGeavanceerdetabblad, tik op deAlle instellingen voor de huidige gebruikersaccount en het standaardgebruikersprofiel toepassenselectievakje.

  OpmerkingDeze instelling heeft invloed op het aanmeldingsscherm en geldt voor alle nieuwe gebruikersaccounts op de computer gemaakt.
 5. TikToepassen, en tik vervolgens opOK.
 6. TikOK.
Q6: Hoe wijzig ik de taal die overal schrijven voor handschriftherkenning gebruikt?

A6:De functie Overal schrijven van het Invoerpaneel is momenteel alleen beschikbaar in de handschriftherkenning voor Engels.

Q7: Na het installeren van de Tablet PC Recognizer Pack mijn toetsenbord aanmelding is leeg. Hoe los ik dit op?

A7:Dit probleem kan optreden als het juiste toetsenbord niet is geïnstalleerd. Installeer de toetsenbordindeling Verenigde Staten, als volgt:
 1. TikStart, tikConfiguratiescherm, en tik vervolgens opRegionale opties.(Als u Categorieweergave gebruikt, tikt u opDatum, tikTijd, tikTaal, en tik vervolgens opLandinstellingen.)
 2. Op deTalentabblad, tikDetails.
 3. In deStandaardinvoertaallijst selecterenEngels (Verenigde Staten) ? ons, en tik vervolgens opOK.
  OpmerkingAls een andere invoertaal standaard gebruikt, klikt u op de taal die u wilt gebruiken.
 4. Tik op deGeavanceerdetabblad.
 5. Tik op deAlle instellingen voor de huidige gebruikersaccount en het standaardgebruikersprofiel toepassenselectievakje.
 6. TikOK, tikToepassen, en tik vervolgens opOK.
  OpmerkingStart de Tablet PC om ervoor te zorgen dat de instellingen van kracht.

Windows Journal

Q1: Waarom Windows Journal mijn handschrift converteren naar tekst in een andere taal dan wat hebt geselecteerd in de taalbalk?

A1:Windows Journal behoudt de instellingen voor welke handschriftherkenning wordt gebruikt tijdens de opname. Configureer daarom de juiste herkenning onafhankelijk van de taalbalk.

Wijzigen van de actieve handschriftherkenning in Windows Journal als volgt:
 1. TikStart.
 2. TikAlle programma 's, en tik vervolgens opWindows Journal.
 3. InWindows Journal, tikExtra, en tik vervolgens opOpties.
 4. Op deAnderetab, selecteer de gewenste handschriftherkenning deTaal voor de herkenning kiezenvervolgkeuzelijst.
 5. Deze stap is optioneel: tikNotitie.

  Als u een bestaande notitie opnieuw controleren nadat u een nieuwe taal voor herkenning hebt gewijzigd, acht dagboek dat de notitie in de nieuwe taal is geschreven. Als de notitie ook daadwerkelijk in de nieuwe taal is geschreven, nuttig opnieuw de notitie om selecties nauwkeuriger wanneer u woorden tikt te selecteren. De vorige tekstconversie wordt niet opgeslagen.
 6. TikToepassen, en tik vervolgens opOKSluit het dialoogvenster.
Q2: ik Chinees handschriftherkenning hebt geïnstalleerd, maar ik kan ze niet selecteren in Windows Journal. Hoe selecteer ik ze?

A2:In Windows Journal is handschriftherkenning niet beschikbaar voor Chinees (China) en Chinees (Taiwan). U kunt notities maken en opslaan in deze talen, maar u kunt uw notities converteren naar getypte tekens of zoeken in uw notities.

Gebruik en configuratie

Q1: Mijn taalbalk flitsen pictogram voor een tijdje en taakbalk reageert bij het opstarten van de computer. Hoe werk ik dit probleem?

A1:Dit is een bekend probleem wanneer de taalbalk is geminimaliseerd. De taalbalk herstellen om dit probleem te omzeilen, of wacht enkele minuten voor het pictogram niet meer knippert.

Bovendien is er een hotfix waarmee dit probleem.Klik voor meer informatie over het probleem en hoe u de hotfix op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
823112Tablet PC taakbalk reageert terwijl geminimaliseerd taalbalk knippert
Q2: Waarom de invoertaal op de taalbalk verandert als ik tussen programma's schakelen?

A2:Elk momenteel actief exemplaar van een programma een eigen onderhoudt invoer taalinstelling. Wanneer u verschillende invoertalen voor programma's selecteert, wordt deze taal Staten dynamisch wijzigen als het schakelen tussen programma's. Als u Kladblok start en Duits via de taalbalk selecteren WordPad start en Japans selecteren wanneer u tussen programma's schakelen, geselecteerde invoertaal wijzigingen weer de laatste invoertaal voor dat programma. Wanneer u het programma sluit de volgende keer start (of als u een nieuw exemplaar van een actief programma start), wordt de invoertaal is ingesteld op de standaardinvoertaal zoals gedefinieerd in het Configuratiescherm.

Q3: Waarom kan ik niet toevoegen Oost-Aziatische landinstellingen van het gereedschap Tekstservices en het Invoerpaneel talen?

A3:Ondersteuning geven voor Oost-Aziatische ondersteund talen (Chinees, Japans en Koreaans), moet u aanvullende talen installeren bestanden. Deze bestanden installeren de volgende stappen uit:
 1. TikStart.
 2. TikConfiguratiescherm.
 3. TikRegionale opties. Als u Categorieweergave gebruikt, tik eerstDatum, tijd, taal en landinstellingen.
 4. Op deTalentabblad, tik op deBestanden voor Oost-Aziatische talen installerenselectievakje.

  OpmerkingDe bestanden Oost-Aziatisch nemen ongeveer 230 MB vaste-schijfruimte.
 5. TikToepassende bestanden te installeren.
 6. TikOKhet dialoogvenster sluiten wanneer de bestandsinstallatie van het is voltooid.
Q4: In het onderdeel Landinstellingen en taal instellingen Configuratiescherm waarom invoertaal opties zijn geselecteerd die specifiek heeft zijn niet geïnstalleerd tijdens de installatie van de Tablet PC Recognizer Pack?

A4:Tekstservices voor talen die u niet hebt geïnstalleerd (of verwijderd nadat setup) kunnen nog steeds geselecteerd in het Configuratiescherm. Die taal wordt weergegeven op de taalbalk. Echter, als u een van deze talen op de taalbalk, handschriftherkenning voor die taal werkt niet omdat niet is geïnstalleerd.

Spraak

Q1: Waarom is de opdracht spraakherkenning niet beschikbaar wanneer ik spraakherkenning?

A1:De dicteermodus opdracht is alleen beschikbaar als de taalbalk is ingesteld op de taal die is geconfigureerd in de instellingen voor spraakherkenning. Selecteer een andere engine voor spraakherkenning, als volgt:
 1. TikStart, tikConfiguratiescherm, en vervolgens dubbeltikkenSpraak.
 2. Op deSpraakherkenningtab, selecteert u de engine voor spraakherkenning die u gebruiken wilt in deTaalvak.
 3. TikToepassen, en tik vervolgens opOK.

Eigenschappen

Artikel ID: 828729 - Laatste beoordeling: maandag 26 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
Trefwoorden: 
kbfaq kbhowto kbmt KB828729 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:828729

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com