Λαμβάνετε ένα "Database <database_name>υπάρχει ήδη" μήνυμα λάθους κατά τη διαχείριση του περιεχομένου βάσης δεδομένων υπηρεσιών Windows SharePoint Services</database_name>

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 828815 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθήσετε να διαχειριστείτε το Microsoft Windows SharePoint υπηρεσίες περιεχομένου βάσης δεδομένων χρησιμοποιώντας τοΔιαχείριση βάσεων δεδομένων περιεχομένωνσελίδα Κεντρικής διαχείρισης του SharePoint, ενδέχεται να λάβετε ένα από τα ακόλουθα μηνύματα λάθους:
Βάση δεδομένων ‘Όνομα_βάσης_δεδομένων’ υπάρχει ήδη. (Κωδικός σφάλματος: 1801)


Ο τρέχων χρήστης ή η ταυτότητα του χώρου συγκέντρωσης εφαρμογών του εικονικού διακομιστή δεν είναι ο κάτοχος της βάσης δεδομένων 'sts_servername_1'στο διακομιστή'server_name\share_point'.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να παρουσιαστεί όταν ο κάτοχος της βάσης δεδομένων της βάσης δεδομένων που πρόκειται να συνδεθείτε με είναι διαφορετική από την ταυτότητα χώρου συγκέντρωσης εφαρμογών που εκτελεί το SharePoint στην περιοχή.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αλλάξτε την κατοχή της βάσης δεδομένων και τα δικαιώματα για τη βάση δεδομένων περιεχομένων, ώστε να ταιριάζουν με τις ταυτότητες των λογαριασμών εικονικού διακομιστή για το περιεχόμενο και τη ρύθμιση παραμέτρων. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
 1. Στον υπολογιστή που εκτελεί τον Microsoft SQL Server, κάντε κλικ στο κουμπίStart, τοποθετήστε το δείκτηΌλα τα προγράμματα, τοποθετήστε το δείκτηMicrosoft SQL Server, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕρώτημα "Ανάλυση".
 2. ΣτοΣύνδεση στο διακομιστή SQLτο παράθυρο διαλόγου, πληκτρολογήστε το όνομα του διακομιστή με τοSQL Serverπλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικOk.
 3. Στο διακομιστήΕρώτημαμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΑλλαγή βάσης δεδομένων.
 4. ΣτοΕπιλέξτε τη βάση δεδομένων τουΌνομα_Διακομιστήπλαίσιο, επιλέξτε τη βάση δεδομένων περιεχομένων που θέλετε να ενημερώσετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 5. ΣτοΕρώτηματμήμα του παραθύρου, πληκτρολογήστε το ακόλουθο ερώτημα.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗΣτις γραμμές 3 και 4 του ερωτήματος, αντικατάστασηΌνομα_τομέα (Domain_name)\Content_AccountANDΌνομα_τομέα (Domain_name)\Admin_Accountμε το λογαριασμό τομέα για τον εικονικό διακομιστή του περιεχομένου και του λογαριασμού τομέα για τον εικονικό διακομιστή κεντρικής διαχείρισης του SharePoint. Εάν οι λογαριασμοί είναι το ίδιο, ανάλυση ερωτημάτων SQL εμφανίζει ένα σφάλμα κατά την εκτέλεση του ερωτήματος, αλλά η διαδικασία συνεχίζει να είναι επιτυχής.

  ΔΗΛΏΣΤΕ nvarchar(255) AdminVSAccount @
  ΔΗΛΏΣΤΕ nvarchar(255) ContentVSAccount @
  SET @ ContentVSAccount = N "Όνομα_τομέα (Domain_name)\Content_Account';
  @ AdminVSAccount SET = N "Όνομα_τομέα (Domain_name)\Admin_Account';
  ContentVSAccount @ EXEC sp_grantlogin;
  EXEC sp_grantlogin @ AdminVSAccount;
  AdminVSAccount @ EXEC sp_changedbowner;
  IF NOT EXISTS (SELECT * FROM sysusers WHERE name=@ContentVSAccount)
  EXEC sp_grantdbaccess @ ContentVSAccount;
  Sp_addrolemember EXEC 'db_owner', @ ContentVSAccount;
 6. Στο διακομιστήΕρώτημαμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΕκτέλεση.
Εάν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες Windows SharePoint Services με WMSDE, υπάρχουν διαφορετικά βήματα επίλυσης του προβλήματος. Στην εγκατάσταση WMSDE, η ταυτότητα του χώρου συγκέντρωσης εφαρμογών για την κεντρική διαχείριση του SharePoint είναι υπηρεσία δικτύου. Για SQL 2000, δεν μπορείτε να αλλάξετε τον κάτοχο της βάσης δεδομένων για την υπηρεσία δικτύου εξαιτίας ενός περιορισμού σχεδίασης. Η λύση για εγκαταστάσεις WMSDE είναι να προσθέσετε Network Service στο ρόλο SYSADMIN στο WMSDE, προσθήκη στη βάση δεδομένων προς τα πίσω κατά τη χρήση βάσεων δεδομένων του SharePoint Διαχείριση περιεχομένου και κατόπιν αποθέστε το ρόλο για υπηρεσία δικτύου πίσω στις αρχικές ρυθμίσεις.

Για να ορίσετε την υπηρεσία δικτύου ως SYSADMIN, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Για να ξεκινήσετε μια περίοδο λειτουργίας OSQL.

  Για να γίνει αυτό, κάντε κλικ στο κουμπίStartΚάντε κλικΌλα τα προγράμματαΚάντε κλικΒοηθήματα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΓραμμή εντολών (Command Prompt).
 2. Στη γραμμή εντολών, πρέπει να ξεκινήσετε μια περίοδο λειτουργίας OSQL, πληκτρολογώντας την ακόλουθη σύνταξη όπουΟΝΟΜΑ_ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗείναι το όνομα του διακομιστή και στη συνέχεια pres ENTER:
  osql -SΟΝΟΜΑ_ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ\sharepoint -E
 3. Πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER:
  sp_addsrvrolemember 'nt authority\network service', 'sysadmin'
 4. TYPEΜετάβασηκαι κατόπιν πατήστε το πλήκτρο ENTER.
 5. Στην κεντρική διαχείριση του SharePoint, προσθέστε τη βάση δεδομένων περιεχομένου του εικονικού διακομιστή.
 6. Μετά την προσθήκη ξανά τη βάση δεδομένων περιεχομένων, αποθέστε Network Service ρόλο σε διαχειριστές ασφαλείας και Δημιουργοί βάσεων δεδομένων.
 7. Πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή στη γραμμή εντολών OSQL και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER:
  sp_dropsrvrolemember 'nt authority\network service', 'sysadmin'
 8. TYPEΜετάβασηκαι κατόπιν πατήστε το πλήκτρο ENTER.
 9. Κλείστε τον τύπο για να τερματίσετε την περίοδο λειτουργίας OSQL.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στοMicrosoft Οδηγός διαχείρισης των Windows SharePoint Services. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα κατόχου βάσης δεδομένων που απαιτούνται και τα δικαιώματα της βάσης δεδομένων, ανατρέξτε στο θέμα "Μετεγκατάσταση από WMSDE με SQL Server", στο θέμα "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και μετεγκατάστασης".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 828815 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows SharePoint Services
 • Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbdatabase kberrmsg kbwebservices kbprb kbmt KB828815 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:828815

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com