ID на статията: 828958
Разгъване на всички | Сгъване на всички

На тази страница

ВЪВЕДЕНИЕ

Когато инсталирате някой от пакетите на Microsoft Office или индивидуална програма от него, се появява подкана да активирате този пакет или програма. В тази статия се предоставят помощни ресурси за активиране на 2007 Microsoft Office и Microsoft Office 2003. За информация относно активирането посетете уеб сайта на Microsoft за вашата версия на Microsoft Office:За помощ при отстраняване на проблеми и за допълнителни ресурси за активиране на Microsoft Office вижте раздела "Допълнителна информация".

Тази статия е предназначена за начинаещи потребители и потребители със средни познания в работата с компютри.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Следните статии и ресурси предоставят информация за отстраняване на проблеми, свързани с активирането на системата Microsoft Office, както и допълнителна информация относно активирането на продукта.

Информация за отстраняване на проблеми при активиране на Microsoft Office

За допълнителна информация относно отстраняването на проблем при активирането на програма от пакет на 2007 Office щракнете върху следния номер на статия от базата знания на Microsoft:
919895 Отстраняване на проблеми, които могат да възникнат при активиране на програма от 2007 Office
За допълнителна информация относно отстраняването на проблем при активирането на програма от пакет на Office 2003 щракнете върху следния номер на статия от базата знания на Microsoft:
903275 Отстраняване на проблеми, които могат да възникнат при опит за активиране на програма от пакет на Office

Допълнителни ресурси за активиране на Microsoft Office

За допълнителна информация относно активирането на продукти от системата Microsoft Office посетете следния уеб сайт на Microsoft:
http://office.microsoft.com/bg-bg/help/HP030829921026.aspx
За допълнителна информация относно съветника за активиране на Office щракнете върху следния номер на статия от базата знания на Microsoft:
293151 Описание на съветника за активация на Office
Страницата Microsoft Genuine Advantage Support е предназначена за клиенти с въпроси относно програмата Microsoft Genuine Advantage, които искат да научат повече за процеса на проверка или се нуждаят от помощ за разрешаване на свързан с проверката проблем. За повече информация посетете следния сайт на Microsoft:
http://www.microsoft.com/genuine/selfhelp/Support.aspx?displaylang=bg
Пиратският софтуер може да даде грешка при опит за активиране. Ако имате съмнения, че вашето копие е пиратско, посетете следния уеб сайт на Microsoft за повече информация:
http://www.microsoft.com/howtotell/?displaylang=bg

Свойства

ID на статията: 828958 - Последна рецензия: 13 септември 2011 г. - Редакция: 4.0
Ключови думи: 
kbresolve kbtshoot kbexpertisebeginner kbceip kbactivation kbhowtomaster KB828958

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com