Cikk azonosítója: 828958
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

Microsoft Office programcsomag vagy egy különálló program telepítésekor a rendszer kéri az adott programcsomag vagy program aktiválását. A cikk a 2007-es Microsoft Office és a Microsoft Office 2003 programcsomag aktiválásához használható forrásokat sorolja fel. A Microsoft Office adott verziójának aktiválási információit a Microsoft alábbi webhelyén találja:A Microsoft Office aktiválására vonatkozó hibaelhárítási információk és a további források a „További információk” című részben találhatók.

A cikk kezdő és középszintű számítógép-felhasználók számára íródott.

További információ

Az alábbi cikkek és források a Microsoft Office aktiválásakor felmerülő problémák megoldására, valamint a termékaktiválásra vonatkozó további információkat tartalmaznak.

A Microsoft Office aktiválásával kapcsolatos hibaelhárítási információk

A 2007-es Office-programok aktiválásának megkísérlésekor tapasztalható problémák elhárításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
919895 A 2007-es Office-programok aktiválásának megkísérlésekor tapasztalható problémák elhárítása
Az Office 2003 programjainak aktiválásakor tapasztalható problémák elhárításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
903275 Az Office-programok aktiválásának megkísérlésekor tapasztalható problémák elhárítása

További források a Microsoft Office aktiválásával kapcsolatban

A Microsoft Office rendszer programjainak aktiválásáról a Microsoft alábbi webhelyén olvashat:
http://office.microsoft.com/hu-hu/help/HP030829921038.aspx
Az Office Aktiválás varázslóról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
293151 Az Office Aktiválás varázsló
A Microsoft valódi előny támogatás lapja olyan ügyfeleknek készült, akiknek kérdésük van a Microsoft valódi előny programról vagy szeretnék jobban megismerni az érvényesítési folyamatot, illetve segítségre van szükségük egy érvényesítéssel kapcsolatos probléma megoldásához. További információkért keresse fel a Microsoft alábbi webhelyét:
http://www.microsoft.com/genuine/selfhelp/Support.aspx?displaylang=hu
A hamisított szoftverek sikertelen aktiválást okozhatnak. Ha úgy véli, hogy a példánya hamisított lehet, további információért keresse fel a Microsoft alábbi webhelyét:
http://www.microsoft.com/howtotell/default.aspx?displaylang=hu

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 828958 - Utolsó ellenőrzés: 2011. szeptember 13. - Verziószám: 4.0
Kulcsszavak: 
kbresolve kbtshoot kbexpertisebeginner kbceip kbactivation kbhowtomaster KB828958
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com