MS03-046: Az Exchange Server adatvédelmi rése tetszőleges kód futtatását teszi lehetővé

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 829436 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikket archiválták. A továbbiakban a tartalma már nem frissül, csak jelenlegi állapotában lesz elérhető.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A Microsoft közzétette az MS03-046. számú Security Bulletin közleményt. Ez a közlemény tartalmazza a biztonsági javításra vonatkozó valamennyi tudnivalót, ideértve a javításba foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását. A közlemény teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyén tekinthető meg:
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/ms03-046.mspx

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 829436 - Utolsó ellenőrzés: 2014. január 30. - Verziószám: 2.3
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Exchange 2000 Server Standard Edition
  • Microsoft Exchange Server 5.5 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbnosurvey kbarchive kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbexchange550presp5fix kbsecbulletin kbexchange2000presp4fix KB829436
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com