MS03-046: Az Exchange Server adatvédelmi rése tetszőleges kód futtatását teszi lehetővé

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 829436 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikket archiválták. A továbbiakban a tartalma már nem frissül, csak jelenlegi állapotában lesz elérhető.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A Microsoft közzétette az MS03-046. számú Security Bulletin közleményt. Ez a közlemény tartalmazza a biztonsági javításra vonatkozó valamennyi tudnivalót, ideértve a javításba foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását. A közlemény teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyén tekinthető meg:
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/ms03-046.mspx

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 829436 - Utolsó ellenőrzés: 2014. január 30. - Verziószám: 2.3
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Exchange 2000 Server Standard Edition
  • Microsoft Exchange Server 5.5 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbnosurvey kbarchive kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbexchange550presp5fix kbsecbulletin kbexchange2000presp4fix KB829436
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com