Γνωστά ζητήματα για πολλούς παίκτες στο Halo: Combat Evolved

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 829469 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τα γνωστά ζητήματα για πολλούς παίκτες και τρόπους αντιμετώπισής τους στο Halo: Evolved μάχη.

Περισσότερες πληροφορίες

Ρυθμίσεις θύρας και δικτύου

Από προεπιλογή, το Halo συνδέεται με το Internet μέσω των παρακάτω θύρες:
 • 80 (Μετάδοση Control Protocol (TCP)) – αυτόματη ενημέρωση αναζητά και λαμβάνει τις ενημερώσεις μέσω αυτής της θύρας.
 • 2302 (Αυτοδύναμο πακέτο πρωτοκόλλου UDP (user)) - παιχνιδιών κεντρικός υπολογιστής κάνει ακρόαση στη αυτήν τη θύρα.
 • 2303 (UDP) - παιχνιδιών υπολογιστή-πελάτη που συνδέεται με κεντρικό υπολογιστή μέσω αυτό θύρα.
Μπορείτε να ορίσετε το κεντρικού υπολογιστή και υπολογιστή-πελάτη θύρες εάν πρέπει να προσαρμόσετε Το Halo να λειτουργεί στο δίκτυό σας. Εάν το δίκτυό σας είναι ρυθμισμένο με τέτοιο τρόπο που το προεπιλεγμένο εύρος θύρας να μην λειτουργεί, πρέπει να ορίσετε τις θύρες σε τιμές που γνωρίζετε θα λειτουργήσει. Για να προσαρμόσετε τις θύρες του κεντρικού υπολογιστή και του υπολογιστή-πελάτη για το δίκτυό σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:
 1. Ξεκινήστε το Halo.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Προφίλ.
 3. Επιλέξτε το προφίλ που θέλετε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του δικτύου για το.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕγκατάσταση δικτύου.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί Θύρα υποδοχής ή κάντε κλικ στο κουμπί Πρόγραμμα-πελάτης Θύρα, και στη συνέχεια πληκτρολογήστε τον σωστό αριθμό ανάλογα με την περίπτωση.
 7. Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το δεύτερο άρθρο σύνδεση με το Η ενότητα "Αναφορές" παρακάτω σε αυτό το άρθρο.

Μπορείτε να παίξετε Halo παιχνίδια πίσω από τα περισσότερα δρομολογητές και συσκευές μετάφρασης διευθύνσεων δικτύου (NAT). Εάν έχετε έχετε δυσκολία να συνδεθείτε μέσω δρομολογητή, εξετάστε το δρομολογητή σας τεκμηρίωση για να βεβαιωθείτε ότι οι θύρες του κεντρικού υπολογιστή και του υπολογιστή-πελάτη δεν έχουν δεσμευτεί για το PC.

Ενημερωμένες εκδόσεις λογισμικού

Κάθε φορά που παίρνετε μέρος ή δημιουργείτε ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες στο Internet, το Halo ελέγχει αυτόματα το Internet για την πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση. Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε το μεμονωμένη ενημέρωση εργαλείο, το Haloupdate.exe, από τη ρίζα του φακέλου όπου Είναι εγκατεστημένο το Halo. Το Halo ελέγχει για ενημερώσεις χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο μεταφοράς υπερκειμένου (HTTP).

Εάν γνωρίζετε ότι είναι διαθέσιμη μια ενημερωμένη έκδοση του παιχνιδιού, αλλά το παιχνίδι δεν ανιχνεύει την ενημερωμένη έκδοση, ελέγξτε τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης του Internet Explorer για να βεβαιωθείτε ότι ότι μπορείτε να συνδεθείτε με την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/games/halo/downloads.aspx
Το Halo χρησιμοποιεί τις ίδιες ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης με τον Microsoft Internet Explorer κατά τον έλεγχο για ενημερώσεις.

Για να ελέγξετε αυτές τις ρυθμίσεις του διακομιστή μεσολάβησης, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:
 1. Ξεκινήστε τον Internet Explorer.
 2. Σχετικά με το Εργαλεία μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Internet Επιλογές.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί του Συνδέσεις στην καρτέλα.
  • Εάν μπορείτε να συνδεθείτε στο Internet με μη αυτόματο τρόπο, κάντε διπλό κλικ στην κατάλληλη σύνδεση από τη λίστα στο επάνω μέρος.
  • Εάν συνδέεστε μέσω τοπικού δικτύου (LAN), Κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις τοπικού Δικτύου.
 4. Στα πλαίσια κειμένου του διακομιστή μεσολάβησης, βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις έχουν οριστεί σωστά για το διακομιστή μεσολάβησης που εσείς ή ο διαχειριστής του δικτύου σας έχει ορίσει.
 5. Εάν είστε συνδεδεμένοι στο Internet και μπορείτε να προσπελάσετε http://www.Microsoft.com, οι ρυθμίσεις μεσολάβησης έχουν οριστεί σωστά.
Εάν υπάρχει διαθέσιμη μια ενημερωμένη έκδοση του Halo, κάντε λήψη και εγκαταστήστε το ενημέρωση εάν θέλετε να ξεκινήσετε ή να συμμετάσχετε σε ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες στο Internet. Εάν δεν υπάρχουν ζητήματα με την αυτόματη ενημέρωση, για να αποκτήσετε την ενημερωμένη έκδοση, επισκεφθείτε την ακόλουθη Web Microsoft τοποθεσία:
http://www.Microsoft.com/games/halo/downloads.aspx
Σημείωση Πρέπει να συνδεθείτε ως διαχειριστής του υπολογιστή για να να εγκαταστήσετε με επιτυχία τις ενημερωμένες εκδόσεις για το Halo.

Ζητήματα για πολλούς παίκτες και τρόπους αντιμετώπισής τους

Ο παρακάτω πίνακας περιέχει τα πιο κοινά ζητήματα για πολλούς παίκτες και τους τρόπους αντιμετώπισής τους:

Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
ΘέμαΤρόπος αντιμετώπισης ή επίλυση
Σε παιχνίδια χωρίς ομάδες (όπως το Slayer), όλα τα οχήματα δημιουργούνται μπροστά από την κόκκινη βάσηΠρέπει να επιλέξετε δύο από κάθε τύπο οχήματος για να Βεβαιωθείτε ότι ένα όχημα τοποθετείται σε τόσο κόκκινη βάση και ένα στη μπλε βάση.

Σε παιχνίδια χωρίς ομάδες, η προεπιλεγμένη βάση είναι η κόκκινη κατά την εκχώρηση οχημάτων. IF υπάρχει μόνο ένας τύπος οχήματος που δημιουργείται, μόνο η κόκκινη βάση θα συμπληρωθεί με οχήματα.
Δεν μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια άμεση πρωτοκόλλου Internet (IP) παιχνίδι για πολλούς παίκτες που βρίσκεται πίσω από μια συσκευή μετάφρασης διευθύνσεων δικτύου (NAT) ή δρομολογητής, ή σε διακομιστή κοινής χρήσης Internet σύνδεσης στα Microsoft Windows 98 Δεύτερη έκδοση, Microsoft Windows Millennium Edition (Me) ή Microsoft Windows 2000 Πρέπει να συμμετάσχετε σε παιχνίδια για πολλούς παίκτες που βρίσκονται πίσω από μια δρομολογητή ή σε ένα διακομιστή κοινόχρηστης σύνδεσης στο Internet με το εξωτερικό GameSpy Arcade αναμονής
Δεν μπορείτε να συνδέσετε ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες με ένα Internet Σύνδεση υπολογιστή-πελάτη στα Windows 2000 ή Microsoft Windows XP Ενδέχεται να έχετε δυσκολίες στη συμμετοχή σε μια if για πολλούς παίκτες παιχνιδιών κάποιος που χρησιμοποιεί Windows 2000 ή Windows XP κοινόχρηστη σύνδεση υπολογιστής-πελάτης συνδεθεί και βγει από αυτό το παιχνίδι, πριν να προσπαθήσετε να συμμετάσχετε το το παιχνίδι. Ο κεντρικός υπολογιστής πρέπει να δημιουργήσει ξανά το παιχνίδι πριν μπορείτε να συμμετέχετε.
Δεν είναι δυνατό να αναζητάτε παιχνίδια σε ένα τοπικό ΔΊΚΤΥΟ σε έναν υπολογιστή που έχει δύο προσαρμογείς δικτύου στα Windows XPΔεν μπορείτε να αναζητήσετε για παιχνίδια για πολλούς παίκτες σε ένα τοπικό ΔΊΚΤΥΟ, αν οι δύο συνδέσεις δικτύου δεν είναι έχει ρυθμιστεί σωστά. Στο Internet πρέπει να ρυθμιστεί στο πρώτο δίκτυο για τη σύνδεση και το τοπικό ΔΊΚΤΥΟ πρέπει να ρυθμιστούν κατά τη δεύτερη σύνδεση δικτύου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης παραμέτρων μιας σύνδεσης δικτύου, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Βοήθεια και υποστήριξη.
MN500 σταθμός βάσης της MicrosoftΤο Halo δεν προσφέρει αυτόματη διαπραγμάτευση μετάφρασης διευθύνσεων δικτύου (NAT) Συσκευές Universal Plug and Play (UPnP), όπως το MN500.

Εάν έχετε δυσκολίες κατά τη σύνδεση σε παιχνίδια ή να φιλοξενήσετε ένα διακομιστή πίσω από αυτήν τη συσκευή, είναι καλό θα ήταν να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο τη συσκευή για να προωθήσετε τις απαιτούμενες θύρες, 2302 και 2303 (UDP), στη διεύθυνση IP του υπολογιστή του παιχνιδιού πίσω από το δρομολογητή.
Κατά την προσπάθειά σας να συνδεθείτε με το παιχνίδι, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους: "Προσοχή: Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα κατά την προσπάθεια επικοινωνίας με τον κύριο διακομιστή GameSpy."Κάντε λήψη και εγκαταστήστε την τελευταία ενημερωμένη έκδοση παιχνιδιών. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web: http://www.Microsoft.com/games/halo/downloads.aspx Εάν το ζήτημα εξακολουθεί να παρουσιάζεται, απενεργοποιήσετε το τείχος προστασίας (McAfee Personal Firewall ή τείχος προστασίας Norton). Εάν πάλι δεν μπορείτε να συνδεθείτε, ακολουθήστε τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft: 819836 Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων που αφορούν ζητήματα για πολλούς παίκτες σε παιχνίδια της Microsoft

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με προβλήματα με το δίκτυο παιχνίδια, κάντε κλικ στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω, για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
327299Δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε προγράμματα DirectPlay στο Internet μετά την εγκατάσταση του Windows XP Service Pack 1
829473 Θύρες δικτύου που απαιτούνται στο Halo παιχνίδι για πολλούς παίκτες

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 829469 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Halo PC 1.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbnetwork kbinfo kbmt KB829469 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 829469

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com