Δεν μπορείτε να σύρετε ένα σχήμα από το PowerPoint, το Word ή στην επιφάνεια εργασίας από το Visio 2003

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 829933 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να σύρετε ή να επικολλήσετε ένα σχήμα από το Microsoft Office Visio 2003 σε μία από τις ακόλουθες θέσεις, λαμβάνετε ένα μήνυμα σε αυτήν τη θέση.

Microsoft Office PowerPoint 2003 ή το Microsoft PowerPoint 2002
Δεν είναι δυνατή η εύρεση της εφαρμογής διακομιστή, του αρχείου προέλευσης ή του στοιχείου ή έχει επιστραφεί κάποιο άγνωστο σφάλμα. Πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή διακομιστή. (The server application, source file, or item can't be found, or returned an unknown error. You may need to reinstall the server application.).
Επιφάνεια εργασίας των Microsoft Windows
Δεν είναι δυνατό να δημιουργηθεί και να αποθηκευτεί το προσωρινό αντικείμενο ή η συντόμευση αντικειμένου δεν υπάρχει τέτοια διασύνδεση που υποστηρίζονται
Του Microsoft Office Word 2003 ή το Microsoft Word 2002
Δεν υπάρχει αρκετή μνήμη. Αποθηκεύστε το έγγραφο τώρα. (There is insufficient memory. Save the document now.).

Αιτία

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να παρουσιαστεί όταν σύρετε ή να επικολλήσετε ένα σχήμα που βρέθηκε με τη χρήση της αναζήτησης για τη δυνατότητα σχήματα στο Visio 2003.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, όταν θέλετε να μεταφέρετε ή να επικολλήσετε ένα σχήμα από το Visio 2003, να μην γίνεται αναζήτηση για το σχήμα. Αντίθετα, το άνοιγμα της πολυγράφο που περιέχει το σχήμα του Visio 2003, και στη συνέχεια σύρετε ή επικολλήστε το σχήμα στη θέση που θέλετε.

Για παράδειγμα, για να σύρετε το ποντίκι ή την επικόλληση τηςΓραφείοσχήμα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ξεκινήστε το Visio 2003.
 2. Στο διακομιστήFILEμενού, σημείοΝέα, τοποθετήστε το δείκτηΔημιουργία σχεδίου, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΚεντρικός Σχεδιασμός (Η.Π.Α. και μονάδες)ή κάντε κλικ στο κουμπίΣχεδιασμός οικίας (Μετρικό).
 3. ΣτοΣχήματαπαράθυρο εργασιών, κάντε κλικ στοΈπιπλα (Η.Π.Α. και μονάδες)stencil ή κάντε κλικ στοΈπιπλα (Μετρικό)Stencil.
 4. Κάντε ένα από τα παρακάτω:
  • Σύρετε τοΓραφείοσχήμα στη θέση που θέλετε.

   -ή-
  • Κάντε δεξιό κλικ στοΓραφείοσχήμα και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΑντιγραφή.

   Στη θέση που θέλετε, κάντε δεξιό κλικ και στη συνέχεια κάντε κλικΕπικόλληση.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να αναζητήσετε ένα σχήμα του Visio, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ανοίξτε το σχέδιο του Visio 203 ή με τοFILEμενού, σημείοΝέαΚάντε κλικΕπιλέξτε σχεδίαση τύπου, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΚενή σχεδίασηΣτο διακομιστήΝέα σχεδίασηπαράθυρο εργασιών.
 2. Στο διακομιστήΣχήματαπαράθυρο εργασιών, πληκτρολογήστε το όνομα του σχήματος που θέλετε να γίνει η αναζήτηση για τοΑναζήτηση σχημάτωνπλαίσιο και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 829933 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Visio Professional 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbopenfile kberrmsg kbprb kbmt KB829933 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:829933

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com