Macintosh-gebruikers geen verbinding kan maken met Outlook Web Access (OWA) wanneer OWA wordt gehost op Windows Small Business Server 2003

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 830044 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u Microsoft Internet Explorer voor Mac gebruikt om verbinding te maken een installatie van Microsoft Outlook Web Access (OWA) op Microsoft Windows Small Business Server 2003 wordt de volgende Foutbericht:
Het identificatiecertificaat is ongeldig.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat Windows Small Business Server Wizard E-Mail en Internet-verbinding (soms zijn genoemd) configureren OWA vereist SSL (Secure Sockets Layer)-verbindingen en SSL configureren verbindingen vereisen een beveiligingscertificaat. Configureren, E-Mail en Internet De Wizard verbinding maakt een generieke certificaat dat Internet Explorer voor Mac niet herkend.

Oplossing

Dit probleem toepassen met een vertrouwd certificaat de Website. Hiertoe verkrijgen en configureren van een certificaat van een vertrouwde Internet security provider via Internet en E-Mail configureren De Wizard Gegevensverbinding. Hiertoe de volgende stappen uit:
  1. Op de computer waarop Windows Small Business Server, klik opStart, wijsAlle programma 's, en klik vervolgens opServerbeheer.
  2. VouwStandaardbeheer, klik opTakenlijst, en klik vervolgens opVerbinding maken met de Internet.
  3. Volg de stappen in de wizard. Gebruik de juiste instelling voor netwerkfirewall en Exchange en in deWebserver Certificaathet dialoogvenster, klikt u opEen Webservercertificaat gebruiken door een vertrouwde instantie.
  4. Klik opBladerenhet certificaat vinden.
  5. Klik opMeer informatiein dit venster voor Extra hulp bij het gebruik van certificaten.

Workaround

Gebruik een alternatieve webbrowser om dit probleem omzeilen verbinden met OWA. Bijvoorbeeld, als u Mac OS X, Apple Safari 1.2 gebruiken of Netscape 7.1. Als u Mac OS 9 gebruiken Netscape 7.02. Deze browsers herkennen certificaat configureren via E-Mail en Internet De Wizard verbinding maakt.

Voor meer informatie over Apple Safari 1.2, Bezoek de volgende website van Apple Computer:
http://www.Apple.com/Safari
Ga naar de volgende voor meer informatie over Netscape 7.x Netscape Communications-website:
http://browser.Netscape.com/releases
De producten die in dit artikel worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk zijn van Microsoft. Microsoft biedt geen garantie, impliciet of anders met betrekking tot de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Meer informatie

Microsoft biedt contactinformatie van derden u technische vinden ondersteuning. Deze contactinformatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Microsoft biedt geen de juistheid van deze contactinformatie van derden te garanderen.

Eigenschappen

Artikel ID: 830044 - Laatste beoordeling: zaterdag 5 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Premium Edition
  • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Standard Edition
Trefwoorden: 
kberrmsg kbmt KB830044 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:830044

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com