ID на статията: 830119 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
За Microsoft Outlook 2000 версия на тази статия вижте 239652.
За Microsoft Outlook 2002 версия на тази статия вижте 290847.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

На тази страница

Кратко изложение

Тази статия описва функцията за автоархивиране в Microsoft Outlook 2013, в Microsoft Outlook 2010, в Microsoft Office Outlook 2007 и в Microsoft Office Outlook 2003.

Допълнителна информация

Вашата пощенска кутия на Microsoft Outlook расте като елементи са създадени по същия начин, че документите се натрупват на бюрото си. В хартиен свят понякога можете да разбъркате вашите документи и съхранява тези, които са важни, но които се използват рядко. Можете да отхвърлите документи, които са по-малко важни, като вестници и списания, въз основа на тяхната възраст.

Можете бързо да попълните един и същ процес в Outlook 2003 и по-нови версии. Можете ръчно да прехвърлите старите елементи за съхраняване на файлове, като щракнете върхуАрхив в менюто файл, или можете да имате стари елементи, автоматично се прехвърлят с помощта на функцията "Автоархивиране". Елементи се считат за възраст, когато те достигнат възраст, който сте задали. С функцията за автоархивиране можете да изтриете или преместите старите елементи. Outlook може да архивира всички видове на елементи, но тя само може да намери файлове, които са съхранени в папка на електронната поща, като например електронна таблица на Microsoft Excel или Microsoft Word колективна папка за документи, който е прикачен към имейл съобщение. Файл, който не се съхранява в папка на електронната поща не може да бъде архивирана.

Функцията автоархивиране е двуетапен процес. Първо можете да включите функцията автоархивиране. Втората е да зададете свойствата за функцията автоархивиране за всяка папка, която искате архивирани.

На ниво папка можете да определите елементите, които трябва да бъдат архивирани и колко често те се архивират. Можете автоматично да архивирате отделни папки, или можете да конфигурирате настройката по подразбиране за автоархивиране за всички папки и след това да конфигурирате настройки за автоархивиране за отделни папки, които не искате да използвате настройките за автоархивиране по подразбиране. Функцията автоархивиране се изпълнява автоматично, когато стартирате Outlook. Outlook проверява свойствата на автоархивиране за всяка папка, по дата на завършване и премества старите елементи в архивен файл. Елементите, които се преместват в папката Изтрити елементи се изтриват.

Outlook 2003 и Outlook 2007
по подразбиране няколко Outlook папки са създадени с функцията за автоархивиране, включен. По-долу е външен списък на папките, които имат функцията за автоархивиране, включена и на всяка папка по подразбиране стареене период:

Папката назначена програма за календар (6 месеца)
Папката със задачи (6 месеца)
Папката за дневник (6 месеца)
Папката "изпратени" (2 месеца)
В изтритите елементи папка (2 месеца)

Входящи, бележки, контакти и проекти папки не са функцията за автоархивиране, включена автоматично. Не можете да използвате функцията за автоархивиране с папката с контакти, тъй като папката "Контакти" няма свойство на архив.

Outlook 2010 и Outlook 2013
по подразбиране е изключена функцията за автоархивиране в Outlook 2010 и Outlook 2013. Въпреки това по подразбиране функцията автоархивиране е разрешен в Outlook 2003 и Outlook 2007. Следователно ако не деактивирате функцията за автоархивиране в Outlook 2003 или Outlook 2007 и да надстроите до Outlook 2010 или Outlook 2013, функцията автоархивиране остава разрешен.

Разликата между архивиране CompletePC (пълно архивиране на компютъра) и експортиране на елементи

Когато архивирате елементи, можете само да архивирате елементите във файл с лични папки (.pst). Когато експортирате елементи, можете да експортирате елементи на много различни типове файлове, включително .pst файлове и текстови файлове с разделители. Във вашия нов архивен файл се поддържа вашата съществуваща структура Препоръчано от папки. Ако има родителска папка над папката която сте архивирани, родителската папка се създава в архивния файл, но не се архивират елементи, които са в родителската папка. По този начин същата структура съществува между архивния файл и вашата пощенска кутия. Папките са оставени на място след като архивирани, дори ако те са празни. Можете да архивирате само един тип на файл, в .pst файл.

Когато експортирате елементи, първоначалните елементи се копират в експортирания файл, но те не се премахват Препоръчано от текущата папка.

Как да включите функцията автоархивиране

За Outlook 2010 и Outlook 2013:
 1. Щракнете върху файл tab и след това щракнете върху Опции раздела в менюто файл .
 2. Щракнете върху Разширени tab.
 3. Щракнете върху Настройки на автоархивиране.
 4. Щракнете за да изберете автоархивиране всеки отметка в квадратчето и след това въведете число в полето дни да зададете колко често се изпълнява автоархивиране процес.
 5. Ако искате да бъдете уведомявани, преди елементите се архивират, щракнете, за да изберете бърз преди автоархивиране отметка в квадратчето.
 6. В по подразбиране архивен файл въведете име за влизане на файла за архивираните елементи да бъдат прехвърлени към, или щракнете върху Преглед да изберете Препоръчано от външен списък.
 7. Щракнете върху OK два пъти.
За Outlook 2007 и Outlook 2003:
 1. В менюто инструменти щракнете върхуОпциии след това щракнете върху раздела други .
 2. Щракнете върху автоархивиране.
 3. Щракнете за да изберете автоархивиране всекиотметка в квадратчето и след това Задайте колко често процесът на автоархивиране ще изпълнява bytyping число в полето дни .
 4. Ако искате да бъдете уведомявани, преди елементите се архивират, щракнете, за да изберете полето Бърз преди автоархивиране .
 5. В полето архивен файл по подразбиране въведете afile име за влизане за архивираните елементи да бъдат прехвърлени към, или щракнете върхуПреглед , за да изберете Препоръчано от външен списък.
 6. Щракнете върху OK два пъти.
Сега, че сте включили функцията автоархивиране, трябва да зададете свойствата на автоархивиране за всяка папка.

Важносъбиране на данни на Outlook (.pst) файл, който сте избрали като архивен файл по подразбиране трябва да бъде разположен на локалния компютър. Използването на мрежови .pst файлове се поддържа само с Outlook 2010 и при много специфични условия. За Още действия информация за ограниченията за използване на .pst файлове по мрежата щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft.

297019 Ограничения за използване на файлове с лични папки (.pst) през LAN и WAN връзки

Как да зададете свойствата на "Автоархивиране" за папка

За Outlook 2010 и Outlook 2013:

Метод 1:
 1. Изберете папката, която искате да автоархивиране.
 2. Щракнете върху папка tab и след това щракнете върхуНастройки на автоархивиране.
Метод 2:
 1. С десния бутон върху папката, която искате да "Автоархивиране" и след това щракнете върху свойства.
 2. Щракнете върху автоархивиране tab.
 3. За да зададете автоархивиране свойствата за тази папка, щракнете, за да изберетеИзчиствай елементи по-стари Препоръчано от отметка в квадратчето.
 4. За да укажете кога артикулите трябва да бъдат автоматично прехвърлени към архивния си файл, въведете число в месеци кутия.
 5. За да посочите файл за архивираните елементи да бъдат прехвърлени към, щракнете върху Премести старите елементи в.
 6. В Премести старите елементи в кутия, въведете име за влизане на файла за архивираните елементи или щракнете върху Преглед да изберете Препоръчано от външен списък и след това щракнете върху OK.
За Outlook 2007 и Outlook 2003:
 1. В Списъка с папкищракнете с десния бутон thefolder, които искате да "Автоархивиране" и след това щракнете върхусвойства.
 2. Щракнете върху раздела автоархивиране .
 3. За да зададете свойствата на "Автоархивиране" за тази папка, clickto изберете Изчиствай елементи по-стари Препоръчано от.
 4. За да укажете кога артикулите трябва да бъдат automaticallytransferred на архивния си файл, въведете число в полето за месеца.
 5. За да посочите файл за архивираните елементи да бъдат transferredto, щракнете върху Премести старите елементи в.
 6. В Премести старите елементи в полето въведете име за влизане на файл за архивираните елементи, или щракнете върху Преглед , за да изберете Препоръчано от външен списък и след това щракнете върху OK.

Свойства

ID на статията: 830119 - Последна рецензия: 03 март 2014 г. - Редакция: 2.0
Важи за:
 • Microsoft Outlook 2013
 • Microsoft Outlook 2010
 • Microsoft Outlook 2010 with Business Contact Manager
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office Outlook 2007 with Business Contact Manager
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Office Outlook 2003 with Business Contact Manager
Ключови думи: 
kbconfig kbemail kbbackup kbinfo kbmt KB830119 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 830119

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com