Το αρχείο .pst έχει διαφορετική μορφή και όριο μεγέθους φακέλου στο Outlook 2007 και του Outlook 2003

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 830336 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Microsoft Office Outlook 2007 και το Microsoft Office Outlook 2003 έχει διαφορετική μορφή και μεγαλύτερο συνολικό μέγεθος όριο για το αρχείο προσωπικών φακέλων (.pst) από τα αρχεία .pst που βρίσκονται στις προηγούμενες εκδόσεις του Microsoft Outlook. Στο Outlook 2002 και παλαιότερες εκδόσεις, τα αρχεία .pst είναι στη μορφή αμερικανικό εθνικών προτύπων Institute (ANSI) και το συνολικό μέγεθος έχει ένα όριο των 2 gigabyte (GB).

Από προεπιλογή, τα αρχεία .pst είναι σε μορφή Unicode στο Outlook 2007 και το Outlook 2003. Επιπλέον, το συνολικό μέγεθος των αρχείων .pst έχει ένα όριο, το οποίο υπερβαίνει το όριο των 2 GB που επιβάλλεται από τα αρχεία .pst του ANSI. Από προεπιλογή, το όριο για ένα αρχείο .pst Unicode στο Outlook 2007 και το Outlook 2003 έχει ρυθμιστεί σε 20 GB. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
832925 Τρόπος ρύθμισης του ορίου μεγέθους για δύο (.pst) και τα αρχεία (.ost) στο Outlook 2003
Όπως στις παλαιότερες εκδόσεις του Outlook, το Outlook 2003 Internet μήνυμα Access έκδοση πρωτοκόλλου 4rev1 (IMAP4) και των λογαριασμών HTTP, χρησιμοποιήστε αρχεία .pst που δεν χρησιμοποιούν τη μορφή Unicode. Επομένως, τα αρχεία .pst για λογαριασμούς IMAP ή HTTP στο Outlook 2003 περιορίζονται στα 2 GB. Στο Outlook 2007, το 4rev1 έκδοση πρωτοκόλλου πρόσβασης μηνυμάτων Internet (IMAP4) και των λογαριασμών HTTP, χρησιμοποιήστε αρχεία .pst με μορφή Unicode και δεν περιορίζονται στα 2 GB.

Περισσότερες πληροφορίες

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα αρχείο .pst του Outlook 2007 ή το Outlook 2003 από διαφορετικό υπολογιστή που έχει μια παλαιότερη έκδοση του Outlook που είναι εγκατεστημένη ή εάν έχετε εγκαταστήσει το Outlook 2007 ή το Outlook 2003 και έχετε αποφασίσει να το καταργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Outlook 2002 ή προηγούμενη έκδοση, πρέπει να αλλάξετε πίσω το αρχείο .pst σε μορφή ANSI. Για να γίνει αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ξεκινήστε το Outlook 2007 ή το Outlook 2003.
 2. Στο μενού αρχείο , κάντε κλικ στο κουμπί Διαχείριση αρχείου δεδομένων, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί αρχείο προσωπικών φακέλων του Outlook 97-2002 (PST).
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 5. Ονομάστε το αρχείο .pst ή κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποδεχτείτε το προεπιλεγμένο όνομα.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 7. Κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο.
 8. Κάντε κλικ στο κουμπί λίστας φακέλων στο κάτω μέρος του παραθύρου περιήγησης.
 9. Στο παράθυρο περιήγησης, θα δείτε τώρα το νέο αρχείο .pst που ονομάσατε στο βήμα 5.
 10. Μεταφέρετε τις πληροφορίες αρχείου .pst από τους υπάρχοντες φακέλους του Outlook 2007 ή το Outlook 2003 στο νέο αρχείο .pst που δημιουργήσατε.

  Σημείωση Εάν έχετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλα στοιχεία που περιέχουν χαρακτήρες Unicode, δεν εμφανίζονται στο νέο αρχείο .pst που δημιουργήσατε.
Τώρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αρχείο .pst που δημιουργήσατε στις προηγούμενες εκδόσεις του Outlook.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 830336 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office Outlook 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbmt KB830336 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 830336

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com