Fontos frissítés a Windows XP Media Center Edition 2004 operációs rendszerhez

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 830786 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft Windows XP Media Center Edition 2004 ezen fontos frissítése az operációs rendszer stabilitását és teljesítményét növeli, illetve megoldja a következőkben írt problémákat.

Digitális földfelszíni műsorszórási szolgáltatások

 • A csatornakiosztás szerkesztése már csatornánkénti alapon is támogatott. A digitális földfelszíni műsorszóráshoz (DVB-T) kapcsolódó szolgáltatások szerkesztésekor csak egy szolgáltatás jelenik meg minden egyes csatornaszám mellett. Ugyanahhoz a csatornaszámhoz nem lesz több szolgáltatás rendelve.
 • Kétféle nagyítási mód támogatása kizárólag 4x3-as képarányú DVB-T szolgáltatás felhasználóinak:
  • Nagyítási módok:
   • Normál
   • Képernyő kitöltése (a jobb és bal szél levágásával)
  • Ablakos üzemmód: A 4x3-as szabványú DVB-T szolgáltatást igénybe vevő felhasználók számítógépén továbbra is a jelenlegi nagyítási mód marad érvényben, és továbbra is látható a Zoom (Nagyítás) gomb a More Info (További információ) párbeszédpanelen.
  • Távoli kódok és billentyűparancs: A távoli kódokat és billentyűparancsot a 4x3-as szabványú DVB-T szolgáltatás felhasználói alkalmazhatják.

Digitális videofelvétel

A közvetlenül egymást követő műsorokról készített felvételek esetén már nem fordul elő, hogy a második felvétel nem készül el.

Műsorrend

 • A Media Center Edition rendszer 30 másodpercet várakozik a készenléti állapotból való visszaállást követően, mielőtt megpróbálja frissíteni a műsorrendet. Ez lehetővé teszi, hogy a vezeték nélküli kapcsolatot biztosító kártyáknak elegendő ideje legyen a hálózatra való csatlakozásra.
 • A frissítés kijavítja a német Channel 1 csatornára vonatkozó beállításokat, biztosítva a megfelelő működést.
 • Az Egyesült Királyságban élő felhasználók esetén az 1. csatorna a BBC1 műsorához rendelhető.

Felfüggesztés/újraindítás

 • A felfüggesztett üzemmódból való visszaállást követően már nem jelenik meg fekete képernyő.
 • A frissítés számos olyan képhibát kijavít, amely a készenléti üzemmódból való visszaállást követően jelentkezik.

Teletext

A szöveg felfedését lehetővé tevő Reveal Text elem mindaddig látható marad a képernyőn, amíg ki nem kapcsolják. A Reveal Text szolgáltatás korábban lekapcsolódott a görgethető aloldalak esetén.

TV-műsor visszajátszása

 • A VCD formátumú lemezről való visszajátszás szabadon leállítható a TV-műsorok háttérben zajló felvételének megszakítása nélkül.
 • A szoftvertelepítéseket elhalasztja a rendszer, ha egyazon időpontban egy TV-műsor felvétele zajlik a háttérben.


További információt a Windows XP legújabb szervizcsomagjáról a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
322389 A Windows XP rendszer legújabb szervizcsomagjának beszerzése

További információ

A frissítés a Microsoft Windows Update webhelyről tölthető le a következő hivatkozásra kattintva:
http://update.microsoft.com/
A kiadás dátuma: 2003. december 10.

A Microsoft terméktámogatási fájlok letöltéséről további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A Microsoft a fájl ellenőrzésére a kiadás napján rendelkezésre álló legfrissebb vírusfigyelő szoftvert használta. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva annak jogosulatlan módosítását.További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása
A cikkben említett, harmadik féltől származó termékek a Microsofttól független gyártók termékei. A Microsoft sem közvetve, sem más módon nem vállal szavatosságot ezen termékek teljesítményére és megbízhatóságára vonatkozóan.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 830786 - Utolsó ellenőrzés: 2011. május 17. - Verziószám: 4.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2004
Kulcsszavak: 
atdownload kbwinxpsp2fix kbinfo kbwinxppresp2fix KB830786
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com