Este imposibilă efectuarea de log on pe un sit Web sau de realizat o tranzacție Internet, sau se primește pagina web de eroare HTTP 500 (Eroare internă la server)

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 831167 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Este imposibil de efectuat log on pe un sit Web sau o tranzacție Internet după instalarea actualizării de securitate 832894 (MS04-004). De exemplu, când remiteți numele de utilizator și parola la un sit web securizat SSL utilizând un formular sau o pagină web HTTPS, este posibil să primiți o pagină web de eroare HTTP 500 (Eroare internă la server).

CAUZĂ

Această problemă este posibil să apară după aplicarea actualizării de securitate 832894 (MS04-004) sau a remedierii rapide (hotfix) 821814 pe un computer care execută Microsoft Windows XP, Windows 2000, Windows NT 4.0, Windows Millennium Edition sau Windows 98.

Pentru informații suplimentare privind aceste actualizări software, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
832894 MS04-004: Actualizare de securitate cumulată pentru Internet Explorer (această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză)
821814 Primiți un mesaj de eroare „Imposibil de afișat pagina” după ce faceți o depunere pe un sit care cere autentificare (această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză)
Actualizarea de securitate 832894 (MS04-004) și remedierea rapidă 821814 pot modifica modul în care extensiile Internet pentru Windows (Wininet.dll) reîncearcă solicitările POST atunci când un server web întrerupe conexiunea. Programele care utilizează funcțiile interfeței de programare a aplicațiilor (API) Windows Internet (Wininet) pentru a depune date (precum un nume utilizator sau o parolă) la un server web, reîncearcă solicitarea POST fără a include datele POST dacă serverul web închide (sau restabilește) solicitarea inițială de conectare.

Notă O solicitare POST nu include datele POST dacă lungimea conținutului său este setată la 0 sau este vidă.

Uneori acest comportament evită altă resetare și permite efectuarea autentificării. Cu toate acestea, este posibil să primiți pagina de eroare HTTP 500 (Eroare internă la server) dacă serverul web trebuie să conțină datele POST în momentul când Wininet reîncearcă solicitarea POST.

REZOLUȚIE

Informații despre actualizare

Pentru a descărca și instala această actualizare, vizitați situl web Microsoft Actualizare Windows, apoi instalați actualizarea critică 831167:
http://update.microsoft.com
Administratorii pot descărca această actualizare de la Centrul de descărcări Microsoft sau din Catalogul de actualizări Microsoft Windows pentru implementare pe mai multe computere. Dacă doriți să instalați această actualizare mai târziu pe unul sau pe mai multe computere, căutați codul acestui articol cu ajutorul caracteristicii de căutare complexă din Catalogul de actualizări Windows.

Pentru informații suplimentare despre modul de descărcare a actualizărilor din Catalogul de actualizări Windows, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
323166 Cum se descarcă actualizări și drivere Windows din Catalogul de actualizări Windows (această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză)
Fișierele următoare sunt disponibile pentru descărcare de la Centrul de descărcări Microsoft:
Reduceți imagineaMăriți imaginea
Descărcare
Descărcați acum pachetul Q831167.exe (pe 32 biți).
Reduceți imagineaMăriți imaginea
Descărcare
Descărcați acum pachetul Q831167.exe (pe 64 biți).
Data publicării: 12 februarie 2004

Pentru informații suplimentare despre modul de descărcare a fișierelor suport Microsoft, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
119591 Cum se obțin fișierele suport Microsoft de la Online Services (această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză)
Microsoft a scanat acest fișier pentru a detecta viruși. Microsoft a utilizat cel mai recent software de detectare a virușilor care era disponibil la data depunerii fișierului. Fișierul este stocat pe servere securizate care împiedică modificările neautorizate aduse fișierului.

Cerințe preliminare

Pentru a instala această actualizare, trebuie să executați Internet Explorer 6 SP1 (versiunea 6.00.2800.1106) pe una din următoarele versiuni de Windows:
 • Microsoft Windows XP Service Pack 1
 • Microsoft Windows XP 64-Bit Edition, Service Pack 1
 • Microsoft Windows XP
 • Microsoft Windows 2000 Service Pack 2, Service Pack 3, Service Pack 4
 • Microsoft Windows NT Workstation, Server și Terminal Server Edition 4.0 Service Pack 6a
 • Microsoft Windows 98
 • Microsoft Windows 98 Second Edition
 • Microsoft Windows Millennium Edition
Notă Deoarece actualizarea de securitate 832894 (MS04-004) acceptă Windows 98, Windows 98 Secund Edition, Windows Millennium Edition și Windows 2000 SP2, această actualizare va fi acceptată și pe aceste sisteme de operare.

Cerințe de repornire

Computerul trebuie repornit după aplicarea acestei actualizări.

Informații despre înlocuirea actualizării

Această actualizare înlocuiește 821814 pentru Windows XP, Windows 2000, Windows NT 4.0, Windows Millennium Edition, Windows 98 Secund Edition și Windows 98.

Notă Această actualizare nu înlocuiește 821814 pentru Windows Server 2003 deoarece problema descrisă în acest articol nu se produce pe computerele cu Windows Server 2003.

Informații de implementare

Pachetele acestei actualizări dețin suport pentru următorii parametri în Setup:
 • /q : Utilizează modul silențios sau suprimă mesajele când se extrag fișierele.
 • /q:u : Utilizează modul silențios pentru utilizator. Acest mod împiedică apariția anumitor casete de dialog către utilizator.
 • /q:a Utilizează modul silențios pentru administrator. Acest mod nu prezintă utilizatorului nici o casetă de dialog.
 • /t: cale Specifică amplasarea folderului temporar care este utilizat de Setup sau de folderul destinație pentru extragerea fișierelor (când se utilizează /c).
 • /c Extrage fișierele fără a le instala. Dacă /t: cale se va solicita un folder destinație.
 • /c: cale Specifică numele și calea fișierului Setup.inf sau a fișierului .exe.
 • /r:n Nu repornește niciodată computerul după instalare.
 • /r:i Solicită utilizatorului să repornească computerul dacă este necesară o repornire, cu excepția cazului când acest parametru se utilizează împreună cu parametrul /q:a.
 • /r:a Repornește întotdeauna computerul după instalare.
 • /r:s Repornește computerul după instalare fără a solicita confirmarea utilizatorului.
 • /n:v Nu verifică versiunea. Utilizați cu precauție acest parametru pentru a instala actualizarea pe orice versiune de Internet Explorer.
De exemplu, pentru a instala actualizarea fără nici o intervenția din partea utilizatorului și fără repornire, utilizați următoarea comandă:
q831167.exe /q:a /r:n

Informații despre fișiere

Versiunea în limba engleză a acestei actualizări (sau mai recentă) are atributele de fișier enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt prezentate în ora universală (UTC). Când vizualizați informațiile despre fișiere, acestea sunt transformate în timpul local. Pentru a afla diferența între timpul universal și cel local, utilizați fila Fus orar din instrumentul Dată și oră din Panoul de control.
  Data     Ora  Versiune    Dimensiune    Nume fișier  Platforma
  -------------------------------------------------------------------
  06-Feb-2004 18:05 6.0.2800.1405  588,288 Wininet.dll
  07-Feb-2004 01:41 6.0.2800.1405 1,796,608 Wininet.dll IA-64

REMEDIERE

Dacă nu reușiți aplicarea actualizării discutate în secțiunea Rezolvare, utilizați una din următoarele acțiuni la nivel de server pentru a rezolva problema:
 • Măriți intervalul de expirare a menținerii active (keep-alive) a conexiunii HTTP pentru serverul web sau proxy. Singura setare din Microsoft Internet Information Services (IIS) care controlează valoarea de expirare a menținerii active este valoarea KeepAliveTime din Windows Registry. Dar pentru unele servere Web și proxy, se poate specifica o perioadă de expirare a conexiunii. Dacă se poate specifica o perioadă de expirare a conexiunii pe serverul Web sau proxy, măriți intervalul de expirare a menținerii active. Consultați documentația serverului Web pentru numele și valoarea corectă a setării. Valoarea implicită de expirare a menținerii active pentru Internet Explorer este de un minut (60 de secunde). De aceea, trebuie să utilizați un interval de expirare a menținerii active HTTP pentru serverul web sau proxy mai mare de un minut.

  Pentru informații suplimentare despre parametrul KeepAliveInterval din Windows, KeepAliveTime din Windows și parametrul KeepAliveTimeout din Internet Explorer, faceți clic pe următoarele numere de articole pentru a vedea articolele în Baza de cunoștințe Microsoft:
  314053 Parametrii de configurare TCP/IP și NBT pentru Windows XP (această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză)
  120642 Parametrii de configurare TCP/IP și NBT pentru Windows 2000 sau Windows NT (această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză)
  813827 Cum se modifică valoarea implicită de expirare a menținerii active în Internet Explorer (această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză)
 • Dezactivarea valorii HTTP „keep alive connections” pentru server. Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
  238210 Antetul HTTP keep-alive trimis de fiecare dată când se activează memoria tampon ASP (această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză)

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă a Microsoft Internet Explorer 6.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Avertisment Dacă nu utilizați corect editorul Registry, pot apărea probleme grave care să necesite reinstalarea sistemului de operare. Microsoft nu poate garanta că aveți posibilitatea să rezolvați problemele rezultate din utilizarea incorectă a Registry Editor. Utilizarea Registry Editor se face pe propriul dvs. risc.

După ce aplicați actualizarea software 831167 descrisă în acest articol, programele care utilizează funcții Wininet pentru a publica date la un server web vor retrimite solicitări POST complete când este restabilită o conexiune la un server web.

Pentru a activa un comportament de publicare doar pentru antet, creați o valoare DWORD numită AplicExemplu.exe, unde AplicExemplu este numele fișierului executabil care execută programul. Setați datele valorii DWORD la 1 într-una din următoarele chei registry:
 • Pentru toți utilizatorii programului, setați valoarea în următoarea cheie registry:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main\FeatureControl\Retry_HeaderOnlyPOST_OnConnectionReset
 • Doar pentru utilizatorul curent al programului, setați valoarea în următoarea cheie registry:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main\FeatureControl\Retry_HeaderOnlyPOST_OnConnectionReset
de exemplu, pentru a activa un comportament de publicare doar a antetului în Internet Explorer și în Windows Explorer, creați valori DWORD pentru Iexplore.exe și pentru Explorer.exe într-una dintre aceste chei registry, apoi setați valoarea lor la 1.

Notă Pentru a activa un comportament de publicare doar a antetului pentru toate programele care utilizează funcții Wininet pentru a publica date la un server Web, creați o valoare DWORD denumită * la aceeași cheie registry și setați valoarea datei la 1.

Proprietă?i

ID articol: 831167 - Ultima examinare: 14 mai 2011 - Revizie: 6.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0
Cuvinte cheie: 
atdownload kbie600sp2fix kbie600presp2fix kbfix kbbug KB831167

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com