Cikk azonosítója: 831432 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

A Microsoft Internet Explorer indításakor a program váratlanul leállhat (összeomolhat), és a következő üzenet jelenhet meg:
Az Iexplore.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Ha az üzenetablak alján található Kattintson ide hivatkozásra kattint, az alábbihoz hasonló hibaparaméterek jelenhetnek meg:
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
Alkalmazás neveVerziójaModul neveVerziójaMemóriacím
Iexplore.exe6.0.2800.1106Mo030414s.dll1.0.0.0000294cc
Megjegyzés: A paraméterek az mo030414s.dll fájl helyett az alábbi fájlok egyikét is tartalmazhatják:
 • M030106shop.dll
 • M030206pohs.dll
 • Mdefshop.dll
 • Moaa030425s.dll
 • Moz030715s.dll

Oka

A probléma oka, hogy az alábbi böngészőtámogató objektumok (BHO-k) egyike telepítve van a számítógépen:
 • BuyersPort
 • Morpheus
 • Morpheus Shopping Club
 • WURLD Shopping Community
Emellett korlátozott felhasználói fiókkal lépett be a számítógépre. A böngészőtámogató objektum ezenfelül módosítani próbál egyes rendszerfájlokat és a Windows rendszerleíró-adatbázisának egyes bejegyzéseit, amelyekhez rendszergazdai jogosultságok szükségesek. Ezért amikor a böngészőtámogató objektum nem tud hozzáférni a rendszerfájlokhoz és a rendszerleíróadatbázis-bejegyzésekhez, az Internet Explorer váratlanul leáll.

A megoldás

A probléma megoldásaként távolítsa el a böngészőtámogató objektumot a számítógépről. A böngészőtámogató objektum eltávolításával kapcsolatos informácikóért forduljon a program gyártójához.

További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
827315 Megtévesztő szoftverek a számítógép indokolatlan viselkedését okozhatják

Állapot

A Microsoft a külső felek elérhetőségi adatait a technikai támogatás eléréséhez szánt segítségnyújtásként teszi közzé. Az elérhetőségi információk értesítés nélkül változhatnak. A Microsoft nem garantálja ezen felek elérhetőségi adatainak pontosságát.

A cikkben említett, harmadik féltől származó termékek a Microsofttól független gyártók termékei. A Microsoft sem közvetve, sem más módon nem vállal szavatosságot ezen termékek teljesítményére és megbízhatóságára vonatkozóan.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 831432 - Utolsó ellenőrzés: 2004. december 6. - Verziószám: 2.4
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 a következő platformokon
  • Microsoft Windows XP Professional
Kulcsszavak: 
kbprb KB831432
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com