Ζητήματα επιδόσεων υπολογιστές μου εικονικού φακέλου και εικονική μηχανή

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 831506 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Όταν εγκαθιστάτε το Microsoft Virtual PC 2004, το πρόγραμμα Εγκατάστασης δημιουργεί το πρόγραμμα μιαΜου εικονικής υπολογιστέςΦάκελος. Αυτός ο φάκελος περιέχει αρχεία ρύθμισης παραμέτρων (.VMC), τα προσωρινά αρχεία και εικόνες δίσκου. Από προεπιλογή, αυτός ο φάκελος βρίσκεται στο στοMy DocumentsΦάκελος.

Περισσότερες πληροφορίες

Πρόσβαση στοΜου εικονικής υπολογιστέςο φάκελος είναι αναπόσπαστο με τις επιδόσεις του Virtual PC εικονικές μηχανές. Ενδέχεται να υπάρξουν περιπτώσεις όπου θέλετε να τοποθετήσετε τιςΜου εικονικής υπολογιστέςφάκελος σε ένα σημείο εκτός τουMy DocumentsΦάκελος. Για παράδειγμα, εάν σαςMy Documentsφάκελος ανακατευθύνεται σε ένα κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου, την απόδοση του Virtual PC εικονικές μηχανές ενδέχεται να επηρεαστεί αρνητικά.

Για να αλλάξετε τη θέση του στοΜου εικονικής υπολογιστέςτο φάκελο, για να δημιουργήσετε μια ρύθμιση περιβάλλοντος μεταβλητής για Virtual PC στον κεντρικό υπολογιστή. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Στον κεντρικό υπολογιστή, κάντε δεξιό κλικΟ Υπολογιστής μου (My Computer), και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες (Properties).
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλαΓια προχωρημένους (Advanced)καρτέλα και στη συνέχεια κάντε κλικρυθμίσειςunderΜεταβλητές περιβάλλοντος.
  3. underΜεταβλητές συστήματοςΚάντε κλικΝέα.
  4. ΣτοΌνομα μεταβλητήςπληκτρολογήστεmyvirtualmachines.
  5. ΣτοΤιμή μεταβλητήςΠληκτρολογήστε τη διαδρομή του φακέλου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
  6. Κάντε κλικOkδύο φορές και, στη συνέχεια, κλείστε το παράθυρο διαχείρισης υπολογιστή.

ΣημαντικόΕξετάστε το ενδεχόμενο ασφαλείας κατά την εκτέλεση αυτής της εργασίας. Η Microsoft συνιστά να εντοπίσετε αυτόν το φάκελο σε μονάδα δίσκου μορφοποιημένη συστήματος αρχείου NTFS, και σε ένα φάκελο που έχει περιορισμένα δικαιώματα που έχουν ρυθμιστεί.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 831506 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Virtual PC 2004
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbmt KB831506 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:831506

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com