Τρόπος προβολής όλων των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μορφή απλού κειμένου

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 831607 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Microsoft Office Outlook 2003 και το Microsoft Office Outlook 2007 παρέχει μια νέα επιλογή που ονομάζεται ανάγνωση όλης της βασικής αλληλογραφίας σε απλό κείμενο . Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να προβάλετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μορφή απλού κειμένου. Εάν ανησυχείτε ότι ένας ιός ή άλλη μορφή κακόβουλης δέσμης ενεργειών θα μπορούσε να εκτελέσει μέσω HTML ή μέσω του Microsoft Outlook μορφή εμπλουτισμένου κειμένου (RTF), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Ανάγνωση όλης της βασικής αλληλογραφίας σε απλό κείμενο για να εμφανίσετε όλες τυπικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μορφή απλού κειμένου. Η επιλογή Ανάγνωση όλης της βασικής αλληλογραφίας σε απλό κείμενο είναι αποκλειστικά για σκοπούς εμφάνισης. Το αρχικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν μετατρέπεται σε μορφή απλού κειμένου.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να ενεργοποιήσετε την επιλογή Ανάγνωση όλης της βασικής αλληλογραφίας σε μορφή απλού κειμένου στο Outlook 2003, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ξεκινήστε το Outlook 2003.
 2. Στο μενού Εργαλεία , κάντε κλικ στο κουμπί "Επιλογές".
 3. Στην καρτέλα " Προτιμήσεις ", στην περιοχή "ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ", κάντε κλικ στο κουμπί " Επιλογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου".
 4. Στην περιοχή Διαχείριση μηνυμάτων , κάντε κλικ στο κουμπί toselect το πλαίσιο ελέγχου Ανάγνωση όλης της βασικής αλληλογραφίας σε απλό κείμενο .

  Σημείωση Από προεπιλογή, η ανάγνωση όλης της βασικής αλληλογραφίας σε απλό κείμενο είναι απενεργοποιημένη.

Για να ενεργοποιήσετε την επιλογή Ανάγνωση όλης της βασικής αλληλογραφίας σε μορφή απλού κειμένου στο Outlook 2007, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ξεκινήστε το Outlook 2007.
 2. Στο μενού Εργαλεία , κάντε κλικ στην επιλογήΚέντρο αξιοπιστίαςκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 3. Στην περιοχή Ανάγνωση ως απλό κείμενο, κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχουΑνάγνωση όλης της βασικής αλληλογραφίας σε απλό κείμενο .
 4. Για να συμπεριλάβετε μηνύματα που είναι υπογεγραμμένα με ψηφιακή υπογραφή, κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου Ανάγνωση όλης της αλληλογραφίας ψηφιακή υπογραφή σε απλό κείμενο .
Όταν είναι ενεργοποιημένη η ανάγνωση όλης της βασικής αλληλογραφίας σε απλό κείμενο , εμφανίζεται η ακόλουθη ειδοποίηση στη γραμμή πληροφοριών στο επάνω μέρος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
Αυτό το μήνυμα έχει μετατραπεί σε απλό κείμενο.
Σημείωση Εάν αποφασίσετε να προβάλει το μήνυμα απλού κειμένου στην αρχική του μορφή, κάντε κλικ στη γραμμή πληροφοριών και, στη συνέχεια, επιλέξτε Εμφάνιση ως HTML είτε Εμφάνιση ως εμπλουτισμένο κείμενο.


Για να ενεργοποιήσετε την επιλογή Ανάγνωση όλης της βασικής αλληλογραφίας σε μορφή απλού κειμένου στο Outlook 2010, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ξεκινήστε το Outlook 2010.
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλα " αρχείο " στην κορδέλα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή Επιλογές του μενού.
 3. Από το μενού Επιλογές , κάντε κλικ στο κουμπί " Κέντρο αξιοπιστίας ".
 4. Κάντε κλικ στην καρτέλα Ρυθμίσεις κέντρου αξιοπιστίας .
 5. Κάντε κλικ στην επιλογή ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 6. Στην περιοχή Ανάγνωση ως απλό κείμενο, κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχουΑνάγνωση όλης της βασικής αλληλογραφίας σε απλό κείμενο .
 7. Για να συμπεριλάβετε μηνύματα που είναι υπογεγραμμένα με ψηφιακή υπογραφή, κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου Ανάγνωση όλης της αλληλογραφίας ψηφιακή υπογραφή σε απλό κείμενο .
Όταν είναι ενεργοποιημένη η ανάγνωση όλης της βασικής αλληλογραφίας σε απλό κείμενο , εμφανίζεται η ακόλουθη ειδοποίηση στη γραμμή πληροφοριών στο επάνω μέρος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
Αυτό το μήνυμα έχει μετατραπεί σε απλό κείμενο.
Σημείωση Εάν αποφασίσετε να προβάλει το μήνυμα απλού κειμένου στην αρχική του μορφή, κάντε κλικ στη γραμμή πληροφοριών και, στη συνέχεια, επιλέξτε Εμφάνιση ως HTML είτε Εμφάνιση ως εμπλουτισμένο κείμενο.

Πώς το Outlook εκτυπώνει, απαντά σε και προωθεί τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν χρησιμοποιείτε την ανάγνωση όλης της βασικής αλληλογραφίας σε απλό κείμενο επιλογή

Εάν είναι ενεργοποιημένη η ανάγνωση όλης της βασικής αλληλογραφίας σε απλό κείμενο , το Outlook χρησιμοποιεί τη μορφή εμφάνισης που χρησιμοποιείτε εκείνη τη στιγμή για να ξεκινήσει οποιαδήποτε εκτύπωσης, την απάντηση ή την προώθηση λειτουργίες για το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ανάγνωση όλης της βασικής αλληλογραφίας σε απλό κείμενο επιλογή για αλληλογραφίας με ψηφιακή υπογραφή

Ανάλογα με τη ρύθμιση παραμέτρων, το Outlook ενδέχεται να μην μπορείτε να προβάλετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μορφή απλού κειμένου. Εάν λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ισχύουν όλες οι ακόλουθες συνθήκες
 • Έχετε ενεργοποιημένη την επιλογή Ανάγνωση όλης της βασικής αλληλογραφίας σε απλό κείμενο .
 • Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι σε μορφή απλού κειμένου.
 • Το μήνυμα έχει ψηφιακή υπογραφή με aSecure/Multipurpose Internet Mail επέκταση (S/MIME) υπογραφή.
κατά την προσπάθειά σας να προβάλει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα:
Tο υπογεγραμμένο μήνυμα δεν στάλθηκε σε μορφή απλού κειμένου. Το Outlook έχει ρυθμιστεί ώστε να βλέπουν μόνο τα μηνύματα σε μορφή απλού κειμένου, ωστόσο δεν είναι δυνατό να κάνει χωρίς θραύση της υπογραφής. Εάν θέλετε να προβάλετε αυτό το μήνυμα στην αρχική του μορφή, κάντε κλικ εδώ.
Στην περίπτωση όπου οι ψηφιακές υπογραφές χρησιμοποιούνται, το Outlook πρέπει να εμφανίσει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην αρχική μορφή που έχει καθοριστεί από τον αποστολέα ή πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή Ανάγνωση όλης της αλληλογραφίας ψηφιακή υπογραφή σε απλό κείμενο . Για να ενεργοποιήσετε την επιλογή Ανάγνωση όλης της αλληλογραφίας ψηφιακή υπογραφή σε μορφή απλού κειμένου , κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου Ανάγνωση όλης της αλληλογραφίας ψηφιακή υπογραφή σε απλό κείμενο κάτω από την επιλογή Ανάγνωση όλης της βασικής αλληλογραφίας σε απλό κείμενο .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 831607 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 8.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Outlook 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbview kbinfo kbemail kbhowto kbmt KB831607 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 831607

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com