Κρίσιμη ενημερωμένη έκδοση για Windows XP Media Center Edition δέκτη υπερύθρων

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 832418 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο του Media Center, ο υπολογιστής σας που βασίζεται στα Microsoft XP Media Center Edition 2004 ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται (κολλάει).

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το δέκτη υπερύθρων του Media Center δεν είναι δυνατό να επικοινωνήσουν σωστά με τον απομακρυσμένο έλεγχο. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το υλικολογισμικό δέκτη υπερύθρων είναι παλιά και πρέπει να ενημερώνονται για την πιο πρόσφατη έκδοση του υλικολογισμικού.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να κάνετε λήψη και εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης υλικολογισμικού δέκτη υπερύθρων. Μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση ενημερωμένων εκδόσεων απευθείας από την ακόλουθη τοποθεσία Windows Update στο Web:
http://Windowsupdate.microsoft.com
Η ενημερωμένη έκδοση προγράμματος οδήγησης υλικολογισμικού περιέχει τις πιο πρόσφατες ρυθμίσεις υλικολογισμικού για το υλικό του δέκτη υπερύθρων. Η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει επίσης την απαιτούμενη λειτουργία της τελευταίας έκδοσης του Windows XP Media Center Edition. Η ενημερωμένη έκδοση υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις του δέκτη υπερύθρων μέσω του Microsoft Windows XP Media Center Edition 2004. Μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης, ίσως χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για" αυτού του άρθρου.

Τεχνική υποστήριξη για το Media Center

Επειδή το Microsoft Windows XP Media Center Edition περιλαμβανόταν στη συσκευή σας ή στο σύστημα σας, ο κατασκευαστής υλικού παρέχει τεχνική υποστήριξη και Βοήθεια για αυτό το λογισμικό. Ο κατασκευαστής ενδέχεται να έχει προσαρμόσει την εγκατάσταση με μοναδικά στοιχεία, όπως συγκεκριμένα προγράμματα οδήγησης συσκευών και προαιρετικές ρυθμίσεις, ώστε να μεγιστοποιήσει τις επιδόσεις του υλικού του. Εάν χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη για τα Windows XP Media Center Edition, επικοινωνήστε απευθείας με τον κατασκευαστή του υλικού, επειδή είναι ο πιο κατάλληλος να υποστηρίξει το λογισμικό που ο ίδιος εγκατέστησε στο υλικό.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την τοποθεσία πληροφοριών προϊόντος για τα Windows XP Media Center Edition, στην ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter/

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 832418 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2004
Λέξεις-κλειδιά: 
atdownload kbqfe kbfix kbbug kbmt KB832418 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:832418

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com