MS04-003: Az MDAC egyik függvényének puffertúlcsordulása kódfuttatást tesz lehetővé

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 832483 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása
A Microsoft közzétette az MS04-003-as Security Bulletin-közleményt. Ez a közlemény tartalmazza a biztonsági javításra vonatkozó valamennyi tudnivalót, ideértve a javításba foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását. A biztonsági közlemény teljes szövegét a Microsoft következő webhelyén olvashatja:
http://www.microsoft.com/technet/security/Bulletin/ms04-003.asp

További információ

A frissítés telepítése után azok a felhasználók, akiknek az ideiglenes fájljai titkosítva vannak, az alábbi hibaüzenetet kaphatják:
A bejelentkezési felhasználói felület DLL-jét (msgina.dll) nem sikerült betölteni. A DLL cseréjéhez lépjen kapcsolatba a rendszergazdával, vagy állítsa helyre az eredeti DLL-t.
A hibaüzenettel és a probléma megoldásával kapcsolatban további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
836683 A bejelentkezési felhasználói felület DLL-t (msgina.dll) nem sikerült betölteni hibaüzenet az MS04-003. számú biztonsági frissítés telepítése után (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.) (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 832483 - Utolsó ellenőrzés: 2006. április 17. - Verziószám: 4.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Data Access Components 2.5 Service Pack 2
  • Microsoft Data Access Components 2.5 Service Pack 3
  • Microsoft Data Access Components 2.6 Service Pack 2
  • Microsoft Data Access Components 2.7
  • Microsoft Data Access Components 2.7 Service Pack 1
  • Microsoft Data Access Components 2.8
Kulcsszavak: 
kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin KB832483
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com