FIX: Een constante snelheid van veel scriptopdrachten veroorzaakt maximaal CPU gebruiken in Windows Media Player

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 832732 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Als u inhoud met een constante stroom van veel scriptopdrachten (ongeveer twee of meer per seconde) afspeelt, gebruikt de clientcomputer geleidelijk meer CPU totdat het proces voortdurend 100 gebruikt % CPU.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat Windows Media Player buitensporige CPU-bronnen beheren met de planning en het starten van de scriptopdrachten vereist. Zoekbewerkingen door middel van de lijsten van de opdracht script zijn CPU-intensieve; meer scriptopdrachten in een bestand hebt, meer CPU-gebruik is vereist.

Workaround

Dit probleem omzeilen wanneer u inhoud maakt, kunt u de frequentie van scriptopdrachten worden opgeslagen in de mediabestanden die u maakt. Zeer weinig gevallen moeten een constante snelheid van twee of meer opdrachten per seconde. Handhaven, bijvoorbeeld een tarief van twee of meer opdrachten per seconde. Hoewel u soms meer dan twee scriptopdrachten invoegen kunt, niet bestand tegen die koers. Deze aanbeveling kan variëren naar gelang de configuratie op uw computer.

Oplossing

Download een update voor Windows Media Player voor dit probleem.Het volgende bestand is gedownload van het Microsoft Downloadcentrum:
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Downloaden
Het pakket WindowsMedia9-KB832732-ENU nu downloaden.Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over het downloaden van Microsoft Support-bestanden:
119591Microsoft-ondersteuningsbestanden via Online Services downloaden
Microsoft heeft dit bestand op virussen. Microsoft gebruikt de meest actuele software voor virusdetectie die beschikbaar was op de datum waarop het bestand werd gepost. Het bestand is opgeslagen op beveiligde servers die onbevoegde wijzigingen aan het bestand verhinderen.De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of hoger) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in coordinated universal time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Date     Time  Version    Size  File name
  ------------------------------------------------------
  19-Nov-2003 21:28 9.0.0.3093 4,706,304 Wmp.dll     

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' van dit artikel is.
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 832732 - Laatste beoordeling: zaterdag 5 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows Media Player 9 Series
Trefwoorden: 
kbdownload kbfix kbmt KB832732 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:832732

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com