Εμφανίζεται το μήνυμα λάθους "Σφάλμα κωδικός επιστροφής θετική 32769 ενημερωμένη έκδοση κώδικα" όταν ενημερώνετε το Rise of Nations

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 832803 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν ενημερώσετε Microsoft Rise of Nations, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους ή ένα μήνυμα λάθους που μοιάζει με το ακολουθεί:
Ενημερωμένη έκδοση κώδικα δεν είναι έγκυρο αρχείο σφαλμάτων
Ενημερωμένη έκδοση κώδικα σφάλματος Θετικό 32769 κωδικός επιστροφής

Αιτία

Για να διατηρήσετε το μέγεθος λήψης στο ελάχιστο το Rise of Nations Οι ενημερωμένες εκδόσεις είναι κυρίως διαφορική ενημέρωση. Διαφορική ενημέρωση περιέχει τις διαφορές που βρέθηκαν μεταξύ πρόσφατα έκδοση και τα πρωτότυπα αρχεία. Εάν τα εγκατεστημένα αρχεία έχουν καταστραφεί ή τροποποιηθεί πριν από την ενημερωμένη έκδοση, το παιχνίδι Rise of Nations δεν είναι δυνατό να τροποποίηση με επιτυχία το αρχείο, επειδή τα περιεχόμενα του αρχείου που διαφέρουν από το αναμενόμενο περιεχόμενο.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες μεθόδους με το σειρά που παρουσιάζονται.

ΣημείωσηΕπειδή υπάρχουν διάφορες εκδόσεις των Microsoft Windows, το ακολουθώντας τα βήματα ενδέχεται να είναι διαφορετική στον υπολογιστή σας. Σε αυτήν την περίπτωση, ανατρέξτε σας τεκμηρίωση προϊόντος για να ολοκληρώσετε αυτά τα βήματα.

Μέθοδος 1: Απενεργοποίηση του προγράμματος προστασίας από προγράμματα υποκλοπής

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει, εάν είναι εγκατεστημένο ένα πρόγραμμα προστασίας από υποκλοπές όπως Spysweeper. Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε αυτό το λογισμικό, πριν να ξεκινήσετε την ενημερωμένη έκδοση του παιχνιδιού. Ανατρέξτε στην τεκμηρίωση που περιλαμβάνεται στην τεκμηρίωση του λογισμικού για τα βήματα για να απενεργοποιήσετε το λογισμικό.

Μέθοδος 2: Κατάργηση Rise of Nations

 1. Κάντε κλικ στο κουμπίΈναρξη, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΠίνακας ελέγχου.
 2. Κάντε διπλό κλικΠροσθήκη ή κατάργηση Προγράμματα.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπίMicrosoft Rise of Nations, και στη συνέχεια Κάντε κλικ στο κουμπίΑλλαγή/Κατάργηση.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπίΚατάργηση εγκατάστασης, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOK.

Μέθοδος 3: Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή με διαδικασία καθαρής εκκίνησης

Όταν ξεκινάτε τα Microsoft Windows, συνήθως υπάρχουν πολλές τα προγράμματα που ξεκινούν αυτόματα και εκτελούνται στο παρασκήνιο που ενδέχεται να επηρεάσουν με το παιχνίδι. Τα προγράμματα αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν το βοηθητικό πρόγραμμα προστασίας από ιούς και συστήματος προγράμματα. Όταν εκτελείτε μια καθαρή εκκίνηση, αποτροπή αυτών των προγραμμάτων από αυτόματη εκκίνηση.

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι ως διαχειριστής ή ένα μέλος της ομάδας Administrators, για να ολοκληρώσετε αυτήν τη διαδικασία. Εάν σας υπολογιστής είναι συνδεδεμένος σε δίκτυο, οι ρυθμίσεις πολιτικής δικτύου μπορεί επίσης να μην να ολοκληρώσετε αυτήν τη διαδικασία.

Επανεκκίνηση του υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας μια διαδικασία καθαρής εκκίνησης, ακολουθήστε τα εξής βήματα εάν χρησιμοποιείτε Microsoft Windows XP:

ΣημείωσηΕνδέχεται να αντιμετωπίσετε προσωρινή απώλεια ορισμένων υπηρεσιών λειτουργικότητα όταν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα. Επαναφορά επαναφέρει τις ρυθμίσεις του λειτουργικότητα. Ωστόσο, ενδέχεται να επιστρέψει το αρχικό μήνυμα λάθους ή συμπεριφορά.
 1. Κάντε κλικ στο κουμπίΈναρξη, κάντε κλικ στο κουμπίΕκτέλεση, πληκτρολογήστεMsconfigμε τοΆνοιγμαπλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικOK.
 2. Από τοΓενικάκαρτέλα, κάντε κλικ στοΕπιλεκτική εκκίνηση.
 3. Στην περιοχήΕπιλεκτική εκκίνηση, κάντε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή τα ακόλουθα πλαίσια ελέγχου:
  • Διαδικασία ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ.Το αρχείο INI
  • Διαδικασία WIN.Το αρχείο INI
  • Φόρτωση αντικειμένων εκκίνησης
 4. Από τοΥπηρεσίεςκαρτέλα, κάντε κλικ για να επιλέξετε τοΑποκρύψετε όλες τις υπηρεσίες της Microsoftτο πλαίσιο ελέγχου και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΑπενεργοποίηση όλων.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπίOK, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕπανεκκίνηση.
Για να εκτελέσετε μια διαδικασία καθαρής εκκίνησης, κάντε κλικ στην επιλογή τουΑναπαραγωγήτο κουμπί για να προβάλετε αυτό ροής επίδειξη των πολυμέσων.
Για να επιστρέψετε από ένα κράτος καθαρής εκκίνησης, κάντε κλικ στην επιλογή τουΑναπαραγωγήτο κουμπί για να προβάλετε αυτό ροής επίδειξη των πολυμέσων.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για να προβάλετε τα βήματα για άλλα λειτουργικά συστήματα, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
331796Πώς να εκτελέσετε μια διαδικασία καθαρής εκκίνησης για την αποτροπή προγράμματα παρασκηνίου από παρεμβολές σε ένα παιχνίδι ή ένα πρόγραμμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή

Επανεγκαταστήστε και ενημέρωση

 1. Εισαγάγετε το παιχνίδι Rise of Nations CD στο DVD σας μονάδα δίσκου.
 2. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε το το παιχνίδι.
 3. Εφαρμόστε την ενημερωμένη έκδοση.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπίΈναρξη, κάντε κλικ στο κουμπίΕκτέλεση, πληκτρολογήστεMsconfigμε τοΆνοιγμαπλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικOK.
 5. Από τοΓενικάκαρτέλα, κάντε κλικ στοΚανονική Εκκίνηση.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπίOK, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕπανεκκίνηση.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 832803 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Rise of Nations
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kbsetup kbhowto kbarttypeshowme kberrmsg kbprb kbmt KB832803 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:832803

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com