Νέες δυνατότητες και λειτουργίες στο PortQry, έκδοση 2.0

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 832919 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τις νέες δυνατότητες και λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στο PortQry γραμμής εντολών θύρας σαρωτή έκδοση 2.0.

PortQry, έκδοση 1.22 είναι μια σύνδεση TCP/IP δοκιμή βοηθητικό πρόγραμμα που περιλαμβάνεται στα εργαλεία υποστήριξης των Microsoft Windows Server 2003. Microsoft έχει κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του PortQryV2.exe. Αυτή η νέα έκδοση περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες και τη λειτουργικότητα της προηγούμενης έκδοσης και έχει νέες δυνατότητες και λειτουργίες.

ΣημείωσηPortQry γραμμής εντολών θύρας σαρωτή έκδοση 2.0 δεν είναι πλέον διαθέσιμη για λήψη. Το άρθρο αυτό παρουσιάζει μόνο τις δυνατότητες και λειτουργίες του, σε περίπτωση που έχετε κάνει ήδη λήψη του.

Επισκόπηση

PortQry είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα γραμμής εντολών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης TCP/IP. Αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα αναφέρει την κατάσταση θύρας των θυρών TCP και User Datagram Protocol (UDP) προορισμού σε έναν τοπικό υπολογιστή ή σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή. PortQry, έκδοση 2.0 παρέχει επίσης λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των θυρών του τοπικού υπολογιστή. PortQry, έκδοση 2.0 εκτελείται σε όλα τα παρακάτω λειτουργικά συστήματα:
 • Microsoft Windows Server 2003
 • Microsoft Windows XP
 • Microsoft Windows 2000

Θύρα αναφοράς κατάστασης

PortQry αναφέρει την κατάσταση μιας θύρας σε έναν από τους ακόλουθους τρόπους:
 • ΑΚΡΌΑΣΗΣ Αυτή η απόκριση, δηλώνει ότι μια διεργασία εκτελεί ακρόαση στη θύρα προορισμού. Το PortQry λαμβάνει μια απόκριση από τη θύρα προορισμού.
 • Δεν εκτελεί ΑΚΡΌΑΣΗ Αυτή η απόκριση, δηλώνει ότι καμία διεργασία εκτελεί ακρόαση στη θύρα προορισμού. Το PortQry λαμβάνει ένα από τα ακόλουθα μηνύματα Internet Control Message Protocol (ICMP) από τη θύρα προορισμού:
  Μη προσβάσιμος προορισμός
  Μη προσβάσιμη θύρα
 • ΦΙΛΤΡΆΡΙΣΜΑ Αυτή η απόκριση δηλώνει ότι φιλτράρεται η θύρα προορισμού. PortQry δεν έλαβε μια απόκριση από τη θύρα προορισμού. Μια διαδικασία μπορεί ή δεν μπορεί να ακροάται τη θύρα προορισμού. Από προεπιλογή, PortQry ερωτήματα μια θύρα TCP τρεις φορές πριν επιστρέφει μια απόκριση από το ΦΙΛΤΡΆΡΙΣΜΑ και ερωτήματα σε μια θύρα UDP μία φορά προτού επιστρέφει απόκριση ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΈΝΟ.

Δυνατότητες του βοηθητικού προγράμματος PortQry έκδοση 2.0

Ανάλογα με τη διεργασία που εκτελεί ακρόαση σε μια θύρα UDP, μερικές φορές ίσως είναι δύσκολο να προσδιοριστεί η κατάσταση της αυτήν τη θύρα UDP. Όταν ένα μη μορφοποιημένο μήνυμα μηδενικού μήκους ή σταθερού μήκους αποστέλλεται σε μια θύρα UDP του προορισμού, η θύρα ενδέχεται να ή ενδέχεται να μην ανταποκρίνεται. Εάν η θύρα αποκρίνεται, έχει κατάσταση ΑΚΡΌΑΣΗΣ. Εάν λάβετε ένα ICMP "Μη προσβάσιμος προορισμός" μήνυμα από μια θύρα UDP ή εάν μιας TCP reset, επιστρέφεται απόκριση από τη θύρα TCP, τη θύρα έχει κατάσταση δεν ΑΚΡΟΆΤΑΙ. Τυπική θύρα σάρωση εργαλεία έκθεσης ότι η θύρα έχει κατάσταση ΑΚΡΌΑΣΗΣ , εάν η θύρα UDP του προορισμού δεν επιστρέφει ένα ICMP "Μη προσβάσιμος προορισμός" μήνυμα. Αυτό το αποτέλεσμα ενδέχεται να μην είναι ακριβής για μία ή δύο από τους παρακάτω λόγους:
 • Όταν δεν υπάρχει απόκριση σε μια άμεση αυτοδύναμων πακέτων, η θύρα προορισμού μπορεί να είναι ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΈΝΗ.
 • Οι περισσότερες υπηρεσίες δεν ανταποκρίνονται σε ένα datagram μη μορφοποιημένο χρήστη που αποστέλλεται σε αυτά.
Συνήθως, μόνο ένα σωστά μορφοποιημένο μήνυμα που χρησιμοποιεί το επίπεδο περιόδου λειτουργίας ή που χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο επιπέδου εφαρμογής που κατανοεί την υπηρεσία ακρόασης ή το πρόγραμμα αποσπά μια απάντηση από τη θύρα προορισμού.

Κατά την αντιμετώπιση ενός προβλήματος σύνδεσης, ιδιαίτερα σε ένα περιβάλλον που περιέχει ένα ή περισσότερα τείχη προστασίας, είναι χρήσιμο να γνωρίζετε εάν μια θύρα φιλτράρεται ή ακούει. PortQry περιλαμβάνει ορισμένες ειδικές δυνατότητες για να γίνει αυτός ο προσδιορισμός σε επιλεγμένες θύρες. Εάν δεν υπάρχει απόκριση από μια θύρα UDP του προορισμού, το PortQry αναφέρει ότι η θύρα είναι ΑΚΡΌΑΣΗ ή ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΈΝΗ. PortQry, στη συνέχεια, αποστέλλει ένα σωστά μορφοποιημένο μήνυμα που κατανοεί την υπηρεσία ακρόασης ή πρόγραμμα. PortQry χρησιμοποιεί πρωτόκολλο για να προσδιορίσετε αν εκτελεί ακρόαση στη θύρα επιπέδου επιπέδου σωστή περιόδου λειτουργίας ή εφαρμογής. PortQry χρησιμοποιεί υπηρεσίες το αρχείο που βρίσκεται στο φάκελο %SYSTEMROOT%\System32\Drivers\Etc για να προσδιορίσετε ποια υπηρεσία ακρόασης κάθε θύρα.

Σημείωση Αυτό το αρχείο είναι αποθηκευμένο σε κάθε Microsoft Windows Server 2003, Windows XP και υπολογιστή που βασίζεται στα Windows 2000.

Επειδή το PortQry προορίζεται ως εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων, αναμένεται ότι οι χρήστες που χρησιμοποιούν για να αντιμετωπίσετε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα έχουν επαρκή γνώση του περιβάλλοντος των υπολογιστών τους. PortQry, έκδοση 2.0 υποστηρίζει τις ακόλουθες επιπέδου περιόδου λειτουργίας και επιπέδου εφαρμογής πρωτόκολλα:
 • Ελαφριά καταλόγου Access Protocol (LDAP)
 • Κλήσεις απομακρυσμένης διαδικασίας (RPC)
 • Το σύστημα ονομάτων τομέα (DNS)
 • Υπηρεσία ονομάτων NetBIOS
 • Απλό πρωτόκολλο διαχείρισης δικτύου (SNMP)
 • Internet Security and Acceleration Server (ISA)
 • Με το όνομα του SQL Server 2000 εμφανίσεις
 • Trivial File Transfer Protocol (TFTP)
 • Επίπεδο δύο Tunneling Protocol (L2TP)
Επιπλέον, PortQry, έκδοση 2.0 με ακρίβεια να προσδιορίσετε αν οι περισσότερες θύρες UDP είναι ανοιχτό από PortQry, έκδοση 1.22.

Υποστήριξη LDAP

PortQry, μπορείτε να στείλετε ένα ερώτημα LDAP, χρησιμοποιώντας το UDP και TCP και να ερμηνεύσουν σωστά την απόκριση του διακομιστή LDAP για το ερώτημα. PortQry αναλύει, μορφές και στη συνέχεια επιστρέφει την απόκριση από το διακομιστή LDAP στο χρήστη. Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER:
Portqry - n myserver -p 389 udp -e
Στη συνέχεια, το PortQry εκτελεί τις ακόλουθες ενέργειες:
 1. PortQry χρησιμοποιεί το αρχείο υπηρεσίες στο φάκελο %SYSTEMROOT%\System32\Drivers\Etc για να επιλύσετε τη θύρα UDP 389. Εάν το PortQry επιλύει τη θύρα στην υπηρεσία LDAP, το PortQry αποστέλλει ένα datagram μη μορφοποιημένο χρήστη σε θύρα UDP 389 στον υπολογιστή προορισμού.

  PortQry δεν λαμβάνει μια απόκριση από τη θύρα προορισμού, επειδή η υπηρεσία LDAP απαντά μόνο ένα σωστά μορφοποιημένο ερώτημα LDAP.
 2. PortQry αναφέρει ότι η θύρα ΑΚΡΌΑΣΗΣ ή ΦΙΛΤΡΆΡΙΣΜΑ.
 3. PortQry στέλνει ένα σωστά μορφοποιημένο ερώτημα LDAP σε θύρα UDP 389 στον υπολογιστή προορισμού.
 4. Εάν το PortQry λαμβάνει μια απάντηση στο ερώτημα, επιστρέφει ολόκληρη την απάντηση του χρήστη και αναφέρει ότι η θύρα ΑΚΡΌΑΣΗΣ.

  Εάν το PortQry λαμβάνει απόκριση σε αυτό το ερώτημα, αναφέρει ότι η θύρα είναι ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΈΝΗ.
Δείγμα εξόδου
UDP port 389 (unknown service): LISTENING or FILTERED
Sending LDAP query to UDP port 389...

LDAP query response:

currentdate: 12/13/2003 05:42:40 (unadjusted GMT) 
subschemaSubentry: CN=Aggregate,CN=Schema,CN=Configuration,DC=domain,DC=example,DC=com
dsServiceName: CN=NTDS Settings,CN=myserver,CN=Servers,CN=Default-First-Site-Name,CN=Sites,CN=Configuration,DC=domain,DC=example,DC=com
namingContexts: DC=domain,DC=example,DC=com
defaultNamingContext: DC=domain,DC=example,DC=com
schemaNamingContext: CN=Schema,CN=Configuration,DC=domain,DC=example,DC=com
configurationNamingContext: CN=Configuration,DC=domain,DC=example,DC=com
rootDomainNamingContext: DC=domain,DC=example,DC=com
supportedControl: 1.2.840.113556.1.4.319
supportedLDAPVersion: 3
supportedLDAPPolicies: MaxPoolThreads
highestCommittedUSN: 4259431
supportedSASLMechanisms: GSSAPI
dnsHostName: myserver.domain.example.com
ldapServiceName: domain.example.com:myserver$@domain.EXAMPLE.COM
serverName: CN=myserver,CN=Servers,CN=Default-First-Site-Name,CN=Sites,CN=Configuration,DC=domain,DC=example,DC=com
supportedCapabilities: 1.2.840.113556.1.4.800
isSynchronized: TRUE
isGlobalCatalogReady: TRUE
domainFunctionality: 0
forestFunctionality: 0
domainControllerFunctionality: 2

======== End of LDAP query response ========

UDP port 389 is LISTENING
Σε αυτό το παράδειγμα, μπορείτε να καθορίσετε ότι η θύρα 389 πραγματοποιεί ακρόαση. Επιπλέον, μπορείτε να προσδιορίσετε ποια υπηρεσία LDAP είναι ακρόαση στη θύρα 389 και ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την υπηρεσία.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι η δοκιμή LDAP μέσω UDP ενδέχεται να μην λειτουργούν σε ελεγκτές τομέα που εκτελούν τον Windows Server 2008. Για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας που εκτελείται σε UDP 389, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε NLTEST αντί του εργαλείου PortQry. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Nltest /sc_reset <domain name=""></domain>\<computer name=""></computer> Για να επιβάλετε ένα κανάλι ασφαλείας σε ένα συγκεκριμένο ελεγκτή τομέα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/cc961803.aspx

Υποστήριξη RPC

PortQry μπορείτε να στείλετε ένα ερώτημα RPC χρησιμοποιώντας το UDP και TCP και να ερμηνεύσουν σωστά την ανταπόκριση σε αυτό το ερώτημα. Το ερώτημα επιστρέφει (ενδείξεις) τα τελικά σημεία που έχουν καταχωρηθεί με τον πίνακα αντιστοίχισης απολήξεων RPC. PortQry αναλύει, μορφές και στη συνέχεια επιστρέφει την απάντηση από τον πίνακα αντιστοίχισης απολήξεων RPC στο χρήστη. Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER:
Portqry - n myserver -p 135 udp -e
Στη συνέχεια, το PortQry εκτελεί τις ακόλουθες ενέργειες:
 1. PortQry χρησιμοποιεί το αρχείο υπηρεσίες στο φάκελο %SYSTEMROOT%\System32\Drivers\Etc για να επιλύσετε τη θύρα UDP 135. Εάν το PortQry επιλύει τη θύρα με την υπηρεσία πίνακα αντιστοίχισης απολήξεων τελικό σημείο του RPC (Epmap), το PortQry αποστέλλει ένα datagram μη μορφοποιημένο χρήστη σε θύρα UDP 135 στον υπολογιστή προορισμού.

  PortQry δεν λαμβάνει μια απόκριση από τη θύρα προορισμού, επειδή η υπηρεσία RPC endpoint mapper ανταποκρίνεται μόνο σε ένα σωστά μορφοποιημένο ερώτημα RPC.
 2. PortQry αναφέρει ότι η θύρα ΑΚΡΌΑΣΗΣ ή η θύρα είναι ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΈΝΗ.
 3. PortQry αποστέλλει ένα σωστά μορφοποιημένο ερώτημα RDC θύρα UDP 135 στον υπολογιστή προορισμού. Αυτό το ερώτημα επιστρέφει όλες τις απολήξεις που καταχωρούνται με τον πίνακα αντιστοίχισης απολήξεων RPC.
 4. Εάν το PortQry λαμβάνει απόκριση σε αυτό το ερώτημα, το PortQry επιστρέφει ολόκληρη την απάντηση του χρήστη και αναφέρει ότι η θύρα ΑΚΡΌΑΣΗΣ.

  Εάν το PortQry λαμβάνει απόκριση σε αυτό το ερώτημα, αναφέρει ότι η θύρα είναι ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΈΝΗ.
Δείγμα εξόδου
UDP port 135 (epmap service): LISTENING or FILTERED
Querying Endpoint Mapper Database...
Server's response:

UUID: 50abc2a4-574d-40b3-9d66-ee4fd5fba076 
ncacn_ip_tcp:169.254.12.191[4144]

UUID: ecec0d70-a603-11d0-96b1-00a0c91ece30 NTDS Backup Interface
ncacn_np:\\\\MYSERVER[\\PIPE\\lsass]

UUID: e3514235-4b06-11d1-ab04-00c04fc2dcd2 MS NT Directory DRS Interface
ncacn_ip_tcp:169.254.12.191[1030]

UUID: e3514235-4b06-11d1-ab04-00c04fc2dcd2 MS NT Directory DRS Interface
ncadg_ip_udp:169.254.12.191[1032]

UUID: 12345678-1234-abcd-ef00-01234567cffb 
ncacn_np:\\\\MYSERVER[\\PIPE\\lsass]

UUID: 12345678-1234-abcd-ef00-01234567cffb 
ncacn_np:\\\\MYSERVER[\\PIPE\\POLICYAGENT]

Total endpoints found: 6

==== End of RPC Endpoint Mapper query response ====

UDP port 135 is LISTENING
Σε αυτό το παράδειγμα, μπορείτε να καθορίσετε ότι η θύρα 135 ακρόαση. Επιπλέον, μπορείτε να καθορίσετε ποιες υπηρεσίες ή προγράμματα που έχουν καταχωρηθεί με τη βάση δεδομένων αντιστοίχισης απολήξεων RPC στον υπολογιστή προορισμού. Η έξοδος περιλαμβάνει το μοναδικό αναγνωριστικό (UUID) για κάθε πρόγραμμα, το όνομα σχόλια (εάν υπάρχει), το πρωτόκολλο που χρησιμοποιεί κάθε πρόγραμμα, τη διεύθυνση δικτύου που είναι συνδεδεμένο το πρόγραμμα και το πρόγραμμα απόληξη σε αγκύλες.

Σημείωση Όταν ορίζετε την επιλογή - r της εντολής PortQry.exe για να σαρώσετε μια περιοχή θυρών, το πρόγραμμα αντιστοίχισης τελικό σημείο RPC δεν είναι ερωτήματα. Αυτό κάνει πιο γρήγορη τη σάρωση από μια περιοχή θυρών.

Υποστήριξη DNS

PortQry να στείλετε ένα σωστά μορφοποιημένο ερώτημα DNS χρησιμοποιώντας το UDP και TCP. PortQry στέλνει ένα ερώτημα DNS για το παρακάτω πλήρως αναγνωρισμένο όνομα τομέα (FQDN):
Portqry.Microsoft.com
PortQry τότε αναμένει απόκριση από το διακομιστή DNS προορισμού. Εάν ο διακομιστής επιστρέψει μια απάντηση, το PortQry Καθορίζει ότι η θύρα είναι ΑΚΡΌΑΣΗ.

Σημείωση Είναι σημαντικό αν επιστρέφει αρνητική απόκριση από το διακομιστή DNS. Καμία απόκριση υποδεικνύει ότι εκτελεί ακρόαση στη θύρα.

Υποστήριξη υπηρεσίας ονόματος NetBIOS

Από προεπιλογή, η υπηρεσία ονομάτων NetBIOS, κάνει ακρόαση στη θύρα UDP 137. Όταν PortQry Καθορίζει ότι η θύρα αυτή είναι ΑΚΡΌΑΣΗΣ ή ΦΙΛΤΡΆΡΙΣΜΑ, το PortQry εκτελεί τις ακόλουθες ενέργειες για να προσδιορίσετε αν πράγματι κάνει ακρόαση στη θύρα:
 1. Εάν NetBIOS είναι διαθέσιμη στον υπολογιστή όπου εκτελείτε PortQry, το PortQry στέλνει ένα ερώτημα κατάστασης προσαρμογέα NetBIOS στον υπολογιστή προορισμού.
 2. Εάν ο υπολογιστής προορισμού ανταποκρίνεται σε αυτό το ερώτημα, το PortQry αναφέρει ότι η θύρα προορισμού είναι ΑΚΡΌΑΣΗΣκαι στη συνέχεια επιστρέφει τη διεύθυνση ελέγχου (MAC) στο χρήστη πρόσβασης μέσου του υπολογιστή προορισμού.
Εάν δεν είναι διαθέσιμη στον υπολογιστή όπου εκτελείτε PortQry NetBIOS, PortQry δεν προσπαθεί να στείλει ένα ερώτημα κατάστασης προσαρμογέα NetBIOS στον υπολογιστή προορισμού.

Υποστήριξη SNMP

Η υποστήριξη SNMP είναι μια νέα δυνατότητα στο PortQry, έκδοση 2.0. Από προεπιλογή, η υπηρεσία SNMP, κάνει ακρόαση στη θύρα UDP 161. Για να προσδιορίσετε αν η θύρα 161 εκτελεί ακρόαση, PortQry στέλνει ένα ερώτημα που έχει μορφοποιηθεί με τον τρόπο που δέχεται η υπηρεσία SNMP. Η υπηρεσία SNMP έχει ρυθμιστεί με ένα όνομα κοινότητας ή μια συμβολοσειρά που πρέπει να γνωρίζετε για να αποκτήσετε μια απόκριση από το διακομιστή. Με το PortQry, μπορείτε να καθορίσετε ονόματα κοινότητας SNMP, όταν υποβάλλετε ερώτημα σε αυτήν τη θύρα. Από προεπιλογή, το PortQry χρησιμοποιεί το όνομα Κοινότητας, "Δημόσια". Για να καθορίσετε ένα όνομα κοινότητας διαφορετικά, χρησιμοποιήστε την επιλογή γραμμής εντολών - cn . Όταν καθορίζετε ένα όνομα κοινότητας στην εντολή PortQry.exe , περικλείστε το όνομα Κοινότητας στο θαυμαστικά (!). Για παράδειγμα, για να καθορίσετε ένα όνομα κοινότητας όπως secure123, πληκτρολογήστε μια εντολή παρόμοια με την ακόλουθη εντολή:
Portqry -n 127.0.0.1 -e 161 - p udp - cn!secure123!
Δείγμα εξόδου
Querying target system called:

127.0.0.1

querying...

UDP port 161 (snmp service): LISTENING or FILTERED

community name for query:

secure123

Sending SNMP query to UDP port 161...

UDP port 161 is LISTENING

Υποστήριξη διακομιστή ISA

Υποστήριξη Microsoft ISA Server είναι μια νέα δυνατότητα στο PortQry, έκδοση 2.0. Από προεπιλογή, το ISA Server χρησιμοποιεί 1745 θύρες TCP και UDP 1745 για την επικοινωνία με υπολογιστές-πελάτες του Winsock proxy και με υπολογιστές-πελάτες του τείχους προστασίας. Υπολογιστές που έχουν το πρόγραμμα-πελάτη διακομιστή μεσολάβησης Winsock ή το πρόγραμμα-πελάτης τείχους προστασίας εγκατεστημένο Χρησιμοποιήστε αυτές τις θύρες, να ζητούν υπηρεσίες από τον ISA Server και να κάνετε λήψη πληροφοριών παραμέτρων. Συνήθως, αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν υπηρεσίες επίλυσης ονομάτων και άλλες υπηρεσίες που δεν βασίζονται σε HTTP (για παράδειγμα, οι συνδέσεις Winsock). Για να προσδιορίσετε αν εκτελεί ακρόαση στη θύρα, το PortQry αποστέλλει το ερώτημα που έχει μορφοποιηθεί με τον τρόπο που δέχεται ISA Server.
Δείγμα εξόδου
Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε μια εντολή παρόμοια με την ακόλουθη εντολή:
Portqry - n myproxy διακομιστή -p udp -e 1745
Λαμβάνετε το ακόλουθο αποτέλεσμα:
Querying target system called:

myproxy-server

Attempting to resolve name to IP address...


Name resolved to 169.254.24.86

querying...

UDP port 1745 (unknown service): LISTENING or FILTERED

Sending ISA query to UDP port 1745...

UDP port 1745 is LISTENING
Όταν PortQry ερωτήματα θύρα TCP 1745, το PortQry λαμβάνει το αρχείο Mspclnt.ini από το διακομιστή ISA, εάν το αρχείο Mspclnt.ini είναι διαθέσιμο σε αυτήν τη θύρα. Το αρχείο Mspclnt.ini περιέχει πληροφορίες ρύθμισης παραμέτρων που μεσολάβησης Winsock, οι υπολογιστές-πελάτες και χρησιμοποιούν υπολογιστές-πελάτες του τείχους προστασίας.
Δείγμα εξόδου
TCP port 1745 (unknown service): LISTENING

Sending ISA query to TCP port 1745...


ISA query response:

10.0.0.0    10.255.255.255
127.0.0.1    127.0.0.1
169.254.0.0   169.254.255.255
192.168.0.0   192.168.255.255
127.0.0.0    127.255.255.255

;
; This file should not be edited.
; Changes to the client configuration should only be made using ISA Management.
;
[Common]
myproxy-server.example.com
Set Browsers to use Auto Detect=1
AutoDetect ISA Servers=1
WebProxyPort=8080
Port=1745
Configuration Refresh Time (Hours)=2
Re-check Inaccessible Server Time (Minutes)=10
Refresh Give Up Time (Minutes)=15
Inaccessible Servers Give Up Time (Minutes)=2
[Servers Ip Addresses]
Name=myproxy-server
[My Config]
Path1=\\myproxy-server\mspclnt\

======== End of ISA query response ========

Υποστήριξη του SQL Server 2000

Υποστήριξη του Microsoft SQL Server 2000 είναι μια νέα δυνατότητα στο PortQry, έκδοση 2.0. Θύρα UDP ερωτήματα PortQry 1434 ερωτήματος για τον SQL Server που ονομάζεται παρουσίες που εκτελούνται σε έναν υπολογιστή SQL Server 2000. PortQry στέλνει ένα ερώτημα που έχει μορφοποιηθεί με τον τρόπο που δέχεται το SQL Server 2000 για να προσδιορίζει αν ακροάται αυτήν τη θύρα.
Δείγμα εξόδου
Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε μια εντολή παρόμοια με την ακόλουθη εντολή:
Portqry - n 192.168.1.20 udp 1434 - p -e
Λαμβάνετε το ακόλουθο αποτέλεσμα:
Querying target system called:

192.168.1.20

querying...

UDP port 1434 (ms-sql-m service): LISTENING or FILTERED

Sending SQL Server query to UDP port 1434...

Server's response:

ServerName SQL-Server1
InstanceName MSSQLSERVER
IsClustered No
Version 8.00.194
tcp 1433
np \\SQL-Server1\pipe\sql\query

==== End of SQL Server query response ====

UDP port 1434 is LISTENING

Υποστήριξη TFTP

Υποστήριξη TFTP είναι μια νέα δυνατότητα στο PortQry, έκδοση 2.0. Από προεπιλογή, οι διακομιστές TFTP ακρόαση στη θύρα UDP 69. PortQry αποστέλλει ένα ερώτημα που έχει μορφοποιηθεί με τον τρόπο που αποδέχεται ο διακομιστής TFTP για να προσδιορίσετε αν ακροάται αυτήν τη θύρα.
Δείγμα εξόδου
Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε μια εντολή παρόμοια με την ακόλουθη εντολή:
Portqry - n myserver.example.com -p udp -e 69
Λαμβάνετε το ακόλουθο αποτέλεσμα:
Querying target system called:

myserver.example.com

Attempting to resolve name to IP address...


Name resolved to 169.254.23.4

querying...

UDP port 69 (tftp service): LISTENING or FILTERED

Sending TFTP query to UDP port 69...

UDP port 69 is LISTENING

Υποστήριξη L2TP

Υποστήριξη L2TP είναι μια νέα δυνατότητα στο PortQry, έκδοση 2.0. Διακομιστές δρομολόγησης και απομακρυσμένης πρόσβασης και άλλες εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN) διακομιστές ακρόαση στη θύρα UDP 1701 για εισερχόμενες συνδέσεις L2TP. PortQry αποστέλλει ένα ερώτημα που έχει μορφοποιηθεί με τον τρόπο που αποδέχεται ο διακομιστής VPN για να εξακριβώσετε αν ακροάται αυτήν τη θύρα.
Δείγμα εξόδου
Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε μια εντολή παρόμοια με την ακόλουθη εντολή:
Portqry - n vpnserver.example.com udp 1701-p - e
Λαμβάνετε το ακόλουθο αποτέλεσμα:
Querying target system called:

vpnserver

Attempting to resolve name to IP address...

Name resolved to 169.254.12.225

querying...

UDP port 1701 (l2tp service): LISTENING or FILTERED

Sending L2TP query to UDP port 1701...

UDP port 1701 is LISTENING

Προσαρμογή θύρες που υποβάλλει ερωτήματα για χρήση

Από προεπιλογή, κάθε Windows Server 2003, Windows XP και υπολογιστή που βασίζεται στα Windows 2000 έχει ένα αρχείο υπηρεσίες που βρίσκεται στο φάκελο %SYSTEMROOT%\System32\Drivers\Etc. PortQry χρησιμοποιεί αυτό το αρχείο για να επιλύσετε αριθμούς θύρας για τα αντίστοιχα ονόματα της υπηρεσίας. Το περιεχόμενο αυτού του αρχείου υπαγορεύει στις θύρες όπου το PortQry στέλνει μηνύματα μορφοποιημένα όταν χρησιμοποιείτε την εντολή PortQry.exe . Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το αρχείο για να κατευθύνετε το PortQry, να στείλετε μηνύματα μορφοποιημένα σε μια εναλλακτική θύρα. Για παράδειγμα, σε ένα τυπικό αρχείο υπηρεσίες εμφανίζεται η ακόλουθη καταχώρηση:
ldap       389/tcp              #Lightweight Directory Access Protocol
Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτήν την καταχώρηση θύρας ή να προσθέσετε μια πρόσθετη εγγραφή. Για να προκαλέσει PortQry για να στείλετε ερωτήματα LDAP σε θύρα 1025, τροποποιήστε την καταχώρηση με την ακόλουθη καταχώρηση:
ldap       1025/tcp              #Lightweight Directory Access Protocol

Υπηρεσία πρόσθετες πληροφορίες που επιστρέφονται

PortQry εμφανίζει εκτεταμένες πληροφορίες που ενδέχεται να επιστρέψει ορισμένες θύρες. PortQry αναζητά αυτό "εκτεταμένες πληροφορίες" στις θύρες όπου ακούστε τις ακόλουθες υπηρεσίες:
 • Απλό πρωτόκολλο μεταφοράς ταχυδρομείου (SMTP)
 • Microsoft Exchange POP3
 • IMAP4 Microsoft Exchange
 • Υπηρεσία δημοσίευσης FTP
 • Οι υπηρεσίες ISA Server
Για παράδειγμα, από προεπιλογή, η υπηρεσία FTP ακούει στη θύρα TCP 21. Όταν το PortQry προσδιορίζει ότι η θύρα TCP 21 στον υπολογιστή προορισμού είναι ΑΚΡΌΑΣΗΣ, χρησιμοποιεί τις πληροφορίες από το αρχείο υπηρεσιών για να καθορίσετε ότι η υπηρεσία FTP εκτελεί ακρόαση σε αυτήν τη θύρα.

Σημείωση Μπορείτε να αλλάξετε την υπηρεσία που PortQry καθορίζει εκτελεί ακρόαση σε μια θύρα με την επεξεργασία του αρχείου υπηρεσίες. Για πρόσθετες πληροφορίες, δείτε το "Προσαρμογή θύρες που υποβάλλει ερωτήματα για χρήση"ενότητα αυτού του άρθρου.

Σε αυτό το σενάριο, το PortQry προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τον ανώνυμο λογαριασμό χρήστη για να συνδεθείτε στο διακομιστή FTP. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας σύνδεσης υποδεικνύει αν ο διακομιστής FTP προορισμού δέχεται ανώνυμες συνδέσεις. PortQry επιστρέφει απόκριση του διακομιστή.

Παράδειγμα 1: Πληκτρολογήστε μια εντολή παρόμοια με την ακόλουθη εντολή και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER:
Portqry - n MyFtpServer -p tcp -e 21
Λαμβάνετε μια απόκριση παρόμοια με την ακόλουθη απόκριση:
TCP port 21 (ftp service): LISTENING

Data returned from port:
220 Microsoft FTP Service

331 Anonymous access allowed, send identity (e-mail name) as password.
Στο παράδειγμα 1, μπορείτε να καθορίσετε τον τύπο του διακομιστή FTP που να ακροάται τη θύρα προορισμού και εάν ο διακομιστής FTP έχει ρυθμιστεί να επιτρέπει συνδέσεις ανώνυμου χρήστη.

Παράδειγμα 2: Πληκτρολογήστε μια εντολή παρόμοια με την ακόλουθη εντολή και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER:
Portqry - n MyMailServer -p tcp -e 25
Λαμβάνετε μια απόκριση παρόμοια με την ακόλουθη απόκριση:
TCP port 25 (smtp service): LISTENING

Data returned from port:
220 MyMailServer.domain.example.com Microsoft ESMTP MAIL Service, Version: 6.0.3790.0 ready at Mon, 15 Dec 2003 10:24:50 -0800
Στο παράδειγμα 2, μπορείτε να καθορίσετε τον τύπο του διακομιστή SMTP που εκτελεί ακρόαση στη θύρα προορισμού.

Επιλογές γραμμής εντολών του βοηθητικού προγράμματος PortQry

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες επιλογές γραμμής εντολών με το PortQry:
 • -n (όνομα): Αυτή η παράμετρος είναι απαραίτητη. Χρησιμοποιήστε αυτήν την παράμετρο για να καθορίσετε τον υπολογιστή προορισμού. Μπορείτε να καθορίσετε ένα όνομα κεντρικού υπολογιστή ή μια διεύθυνση IP του κεντρικού υπολογιστή. Ωστόσο, δεν μπορείτε να ενσωματώσετε κενά διαστήματα στο όνομα κεντρικού υπολογιστή ή τη διεύθυνση IP. PortQry επιλύει το όνομα κεντρικού υπολογιστή σε μια διεύθυνση IP. Εάν το PortQry δεν μπορεί να επιλύσει το όνομα κεντρικού υπολογιστή σε μια διεύθυνση IP, το εργαλείο αναφέρει σφάλμα και στη συνέχεια κλείνει. Εάν εισαγάγετε μια διεύθυνση IP, το PortQry το επιλύει ένα όνομα κεντρικού υπολογιστή. Εάν αποτύχει η ανάλυση, το PortQry αναφέρει ένα σφάλμα, αλλά συνεχίζει να επεξεργάζεται την εντολή.

  Παραδείγματα
  Portqry - n myserver

  Portqry - n www.widgets.Microsoft.com

  Portqry - n 192.168.1.10
 • -p (protocol): Αυτή η παράμετρος είναι προαιρετική. Χρησιμοποιήστε αυτήν την παράμετρο για να καθορίσετε τον τύπο της θύρας ή το πρωτόκολλο που χρησιμοποιείται για να συνδεθείτε στη θύρα προορισμού στον υπολογιστή προορισμού. Εάν δεν καθορίσετε ένα πρωτόκολλο, το PortQry χρησιμοποιεί TCP ως το πρωτόκολλο.

  Έγκυρες παράμετροι
  • TCP (προεπιλογή): Καθορίζει ένα σημείο τέλους TCP.
  • UDP: Καθορίζει ένα σημείο τέλους UDP.
  • Και τα ΔΎΟ: Καθορίζει ένα τελικό σημείο TCP και UDP τελικό σημείο. Όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την επιλογή, το PortQry ερωτήματα τόσο το τελικό σημείο TCP και UDP τελικού σημείου που καθορίζετε.
  Παραδείγματα
  Portqry - n myDomainController.example.com -p tcp

  Portqry - n myServer -p udp

  Portqry - n 192.168.1.20 p - δύο

  Portqry - n www.widgets.Microsoft.com (Αυτή η εντολή χρησιμοποιεί προεπιλεγμένη παράμετρο tcp).
 • -e (απόληξης): Αυτή η παράμετρος είναι προαιρετική. Χρησιμοποιήστε αυτήν την παράμετρο για να καθορίσετε το τελικό σημείο (ή τον αριθμό θύρας) στον υπολογιστή προορισμού. Πρέπει να είναι ένα έγκυρο αριθμό θύρας μεταξύ 1 και 65535 κλειστό. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παράμετρο με την παράμετρο -o ή η παράμετρος - r . Εάν δεν καθορίσετε έναν αριθμό θύρας, το PortQry ερωτήματα θύρα 80.

  Παραδείγματα
  Portqry - n myserver -p 139 udp -e

  Portqry - n Mail.example.com -p tcp -e 25

  Portqry - n myserver (Αυτή η εντολή χρησιμοποιεί την προεπιλεγμένη παράμετρο της θύρας 80).

  Portqry - n 192.168.1.20 -p και e - 60897
 • -o (σειρά): Αυτή η παράμετρος είναι προαιρετική. Χρησιμοποιήστε αυτήν την παράμετρο για να καθορίσετε έναν ορισμένο αριθμό θυρών που θα ερωτηθούν με συγκεκριμένη σειρά. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή μαζί με την παράμετρο -e ή καθώς και η παράμετρος - r . Όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την παράμετρο, χρησιμοποιήστε κόμμα για να διαχωρίζουν τους αριθμούς θύρας. Μπορείτε να εισαγάγετε τους αριθμούς θύρας με οποιαδήποτε σειρά. Ωστόσο, δεν μπορείτε να αφήσετε κενά μεταξύ των αριθμών θύρας και τα διαχωριστικά κόμματα.

  Παραδείγματα
  Portqry - n myserver udp -p -o 139,1025,135

  Portqry - n Mail.widgets.Microsoft.com -p tcp -o 143,110,25

  Portqry - n 192.168.1.20 -p δύο -o 100,1000,10000
 • -r (περιοχή): Αυτή η παράμετρος είναι προαιρετική. Χρησιμοποιήστε αυτήν την παράμετρο για να καθορίσετε μια περιοχή αριθμών θύρας ερώτημα με διαδοχική σειρά. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή μαζί με την παράμετρο -e ή μαζί με την παράμετρο -o . Όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την παράμετρο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ερωτηματικό (;) για να οριοθετήσει τον αριθμό θύρας έναρξης και λήξης τον αριθμό της θύρας. Καθορίστε μια θύρα έναρξης που είναι μικρότερη από τη θύρα λήξης. Επιπλέον, δεν μπορείτε να τοποθετήσετε διαστήματα μεταξύ τους αριθμούς θύρας και το ελληνικό ερωτηματικό. Όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την παράμετρο, το πρόγραμμα αντιστοίχισης τελικό σημείο RPC δεν είναι ερωτήματα.

  Παραδείγματα
  Portqry - n myserver -p udp - r 135, 139

  Portqry-n www.widgets.Microsoft.com -p tcp - r 10; 20

  Portqry - n 192.168.1.20 -p δύο - r 25; 120
 • -l (αρχείο καταγραφής): Αυτή η παράμετρος είναι προαιρετική. Χρησιμοποιήστε αυτήν την παράμετρο για να καθορίσετε ένα αρχείο καταγραφής για να καταγράψετε την έξοδο που δημιουργείται από το PortQry. Όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την παράμετρο, καθορίστε ένα όνομα αρχείου με την επέκταση ονόματος αρχείου. Δεν μπορείτε να πληκτρολογήσετε διαστήματα στο όνομα του αρχείου καταγραφής. Το αρχείο καταγραφής δημιουργείται στο φάκελο όπου εκτελείται το PortQry. PortQry δημιουργεί το αρχείο εξόδου καταγραφής σε μορφή κειμένου. Εάν υπάρχει ένα υπάρχον αρχείο καταγραφής με το ίδιο όνομα, σας ζητείται να το αντικαταστήσετε κατά την εκτέλεση της εντολής PortQry.

  Παραδείγματα
  Portqry - n myserver -p udp - r 135-139 - l myserverlog.txt

  Portqry - n Mail.widgets.Microsoft.com -p tcp -o 143,110,25 -l portqry.log

  Portqry - n 192.168.1.20 -p και -e 500 - l ipsec.txt -y
 • -y (Ναι, αντικατάσταση): Αυτή η παράμετρος είναι προαιρετική. Χρησιμοποιήστε αυτήν την παράμετρο με την παράμετρο -l , για να αποκρύψετε τη γραμμή εντολών "Αντικατάσταση" όταν υπάρχει ένα αρχείο καταγραφής, το οποίο έχει το ίδιο όνομα που καθορίζετε στην εντολή PortQry. Όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την παράμετρο, το PortQry αντικαθιστά το υπάρχον αρχείο καταγραφής χωρίς ειδοποίηση.

  Παραδείγματα
  Portqry - n myserver -p udp - r 135-139 - l myserverlog.txt -y

  Portqry - n Mail.widgets.Microsoft.com -p -l -o 143,110,25 της tcp portqry.log -y
 • -sl (αργή σύνδεση): Αυτή η παράμετρος είναι προαιρετική. Χρησιμοποιήστε αυτήν την παράμετρο για να προκαλέσει PortQry πλέον αναμονής για αποκρίσεις από ερωτήματα UDP. Επειδή το UDP είναι ένα πρωτόκολλο χωρίς σύνδεση, το PortQry δεν μπορεί να προσδιορίσει αν η θύρα είναι αργή, για να απαντήσετε ή η θύρα είναι φιλτραρισμένη. Αυτή η επιλογή διπλασιάζεται ο χρόνος που PortQry περιμένει απόκριση από μια θύρα UDP PortQry Καθορίζει ότι η θύρα είναι δεν ΑΚΡΟΆΤΑΙ ή ότι είναι ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΈΝΗ. Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή, όταν υποβάλλετε ερώτημα σε μια θύρα UDP σε σύνδεση δικτύου αργή ή μη αξιόπιστη.

  Παραδείγματα
  Portqry - n myserver -p udp - r 135-139 - l myserver.txt -sl

  Portqry - n Mail.widgets.Microsoft.com -p tcp -o 143,110,25 -sl

  Portqry - n 192.168.1.20 -p και e - 500 -sl
 • -nr (κανένα όνομα αντίστροφης αναζήτησης): Αυτή η παράμετρος είναι προαιρετική. Χρησιμοποιήστε αυτήν την παράμετρο για να παρακάμψετε το όνομα αντίστροφης αναζήτησης που εκτελεί PortQry, όταν καθορίζετε μια διεύθυνση IP με την παράμετρο -n . Από προεπιλογή, όταν καθορίζετε μια διεύθυνση IP με την παράμετρο -n , PortQry προσπαθεί να επιλύσει τη διεύθυνση IP σε ένα όνομα κεντρικού υπολογιστή. Αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι χρονοβόρα, ιδιαίτερα αν PortQry δεν είναι δυνατό να επιλύσει τη διεύθυνση IP. Όταν καθορίζετε την παράμετρο -nr , δεν φαίνεται PortQry τη διεύθυνση IP για να επιστρέψετε το όνομα κεντρικού υπολογιστή. Αντίθετα, PortQry ερωτήματα τις θύρες προορισμού αμέσως. Εάν καθορίσετε ένα όνομα κεντρικού υπολογιστή με την παράμετρο - n , παραβλέπεται η παράμετρος -nr .

  Παραδείγματα
  Portqry - n 192.168.22.21 -p - r udp 135:139 -l myserver.txt -s -nr

  Portqry - n 10.1.1.10 -p tcp -o 143,110,25 -s -nr

  Portqry - n 169.254.18.22 -p και -e 500 -s -nr
 • -q (λειτουργία χωρίς μηνύματα): Αυτή η παράμετρος είναι προαιρετική. Χρησιμοποιήστε αυτήν την παράμετρο για να προκαλέσει PortQry για να αποκρύψετε όλα τα δεδομένα εξόδου στην οθόνη, εκτός από τα μηνύματα λάθους. Αυτή η παράμετρος είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν ρυθμίζετε το PortQry για χρήση σε ένα αρχείο δέσμης. Ανάλογα με την κατάσταση της θύρας, αυτή η παράμετρος επιστρέφει τις ακόλουθες εξόδους:
  • Εάν η θύρα προορισμού είναι ΑΚΡΌΑΣΗΣ, επιστρέφεται 0 (μηδέν).
  • 1 επιστρέφεται εάν η θύρα προορισμού είναι δεν ΑΚΡΟΆΤΑΙ.
  • 2 επιστρέφεται εάν η θύρα προορισμού είναι ΑΚΡΌΑΣΗΣ ή ΦΙΛΤΡΆΡΙΣΜΑ.
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παράμετρο με την παράμετρο -e μόνο. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παράμετρο με την παράμετρο -o ή μαζί με την παράμετρο - r . Επιπλέον, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την παράμετρο με την παράμετρο -p , όταν ορίζετε την τιμή της παραμέτρου -pδύο.

  Σημαντικό Όταν χρησιμοποιείτε την παράμετρο - q μαζί με την παράμετρο -l (αρχείο καταγραφής), το PortQry αντικαθιστά ένα υπάρχον αρχείο καταγραφής που έχει το ίδιο όνομα χωρίς ερώτηση πρώτη δικαιώματα για να το κάνετε.

  Δείγμα αρχείου δέσμης
  :Top
  portqry -n 169.254.18.22 -e 135 -p tcp -q
  if errorlevel = 2 goto filtered
  if errorlevel = 1 goto failed
  if errorlevel = 0 goto success
  goto end
  
  :filtered
  Echo Port is listening or filtered
  goto end
  
  :failed
  Echo Port is not listening
  Goto end
  
  :success
  Echo Port is listening
  goto end
  
  :end
 • -cn (όνομα Κοινότητας): Αυτή η παράμετρος είναι προαιρετική. Χρησιμοποιήστε αυτήν την παράμετρο για να καθορίσετε μια συμβολοσειρά Κοινότητα ή το όνομα της Κοινότητας να χρησιμοποιήσετε όταν στέλνετε ένα ερώτημα SNMP. Με αυτήν την παράμετρο, πρέπει να περικλείσετε τη συμβολοσειρά της Κοινότητας με θαυμαστικά (!). Αυτή η παράμετρος παραβλέπεται αν δεν κάνετε ερώτημα μια θύρα στην οποία εκτελεί ακρόαση SNMP.

  Παραδείγματα
  Portqry - n myserver -e 161 udp -l -p myserver.txt -ΣΟ!συμβολοσειρά SNMP!

  Portqry - n www.widgets.Microsoft.com -p δύο - r 150:170 -sl - cn!my_snmp_community_name!
 • -sp (source port): Αυτή η παράμετρος είναι προαιρετική. Χρησιμοποιήστε αυτήν την παράμετρο για να καθορίσετε την αρχική πηγή θύρας για χρήση κατά τη σύνδεση με το καθορισμένο TCP και θύρες UDP στον υπολογιστή προορισμού. Αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμη για να ελέγξετε τους κανόνες τείχους προστασίας ή του δρομολογητή που φιλτράρετε θύρες με βάση τους θύρες προέλευσης.

  Παράδειγμα
  Portqry -p udp -e 53 - sp 3001 -n 192.168.1.20
  Σε αυτό το παράδειγμα PortQry χρησιμοποιεί τη θύρα UDP 3001 στον τοπικό υπολογιστή για την αποστολή του ερωτήματος. Απαντήσεις από αυτό το ερώτημα, μεταβείτε σε θύρα UDP 3001 στον τοπικό υπολογιστή. PortQry δεν χρησιμοποιήσετε την καθορισμένη θύρα προέλευσης, εάν μια άλλη διαδικασία ήδη έχει συνδεδεμένο στη θύρα. Σε αυτό το σενάριο, το PortQry επιστρέφει το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
  Δεν είναι δυνατή η χρήση της καθορισμένης θύρας προέλευσης.
  Θύρα χρησιμοποιείται ήδη.
  Καθορίστε μια θύρα που δεν χρησιμοποιείται και εκτελέστε ξανά την εντολή.
  PortQry χρησιμοποιεί την καθορισμένη θύρα προέλευσης όταν αποστέλλει το αρχικό ερώτημα στον υπολογιστή προορισμού. PortQry χρησιμοποιεί επίσης η καθορισμένη θύρα προέλευσης εάν προσπαθεί να χρησιμοποιούν πρωτόκολλα, όπως το FTP, SMTP, POP, IMAP, DNS, SNMP, ISA Server και άλλα πρωτόκολλα ερώτημα στον υπολογιστή προορισμού. Υπάρχουν μόνο τις ακόλουθες εξαιρέσεις στον κανόνα αυτό:
  RPC (TCP και UDP θύρες 135)
  LDAP (θύρα UDP 389)
  Ερώτημα κατάστασης του προσαρμογέα NetBIOS (θύρα UDP 137)
  Συσχετισμός ασφαλείας Internet και κλειδί Management Protocol (ISAKMP) (θύρα UDP 500)
  Σε αυτές τις εξαιρετικές περιπτώσεις, το PortQry χρησιμοποιεί την καθορισμένη θύρα προέλευσης για το αρχικό ερώτημα. Κατά την προσπάθεια ερωτήματος του υπολογιστή προορισμού, μέσω ενός από τα πρωτόκολλα εξαιρετικές, υποβάλλει ερωτήματα στον υπολογιστή προορισμού μέσω μιας θύρας προέλευσης προσωρινών. Για παράδειγμα, εάν καθορίσετε τη θύρα προέλευσης των 3000 όταν υποβάλλετε ερώτημα σε θύρα UDP 389 (LDAP), PortQry χρησιμοποιεί τη θύρα UDP 3000 εάν είναι διαθέσιμη για την αρχική αυτοδύναμων πακέτων UDP που αποστέλλεται στη θύρα LDAP. Όταν PortQry στέλνει ένα ερώτημα LDAP στη θύρα LDAP, το PortQry Χρησιμοποιήστε μια προσωρινή θύρα αντί της καθορισμένης θύρας προέλευσης. (Σε αυτό το παράδειγμα της καθορισμένης θύρας προέλευσης είναι 3000). Όταν PortQry χρησιμοποιεί μια προσωρινή θύρα για συγκεκριμένα ερωτήματα, το PortQry αποστέλλει το παρακάτω μήνυμα:
  Χρησιμοποιώντας τη θύρα προέλευσης προσωρινών
  Με ISAKMP/IPSec, τον παράγοντα πολιτικής IPSec μπορεί να στείλει μόνο απαντήσεις από ερωτήματα σε θύρα UDP 500. Στην περίπτωση αυτή, είναι καλύτερο για PortQry για να χρησιμοποιήσετε τη θύρα UDP 500 ως τη θύρα προέλευσης για το ερώτημα. Εάν εκτελείται ο παράγοντας πολιτικής IPSec στον υπολογιστή όπου εκτελείται το PortQry, θύρα UDP 500 δεν είναι διαθέσιμη, επειδή ο παράγοντας πολιτικής IPSec χρησιμοποιεί τη θύρα. Στην περίπτωση αυτή, το PortQry επιστρέφει το ακόλουθο μήνυμα:
  Δεν είναι δυνατή η χρήση της θύρας προέλευσης 500, αυτή η θύρα χρησιμοποιείται ήδη. Υπηρεσίες απομακρυσμένης ISAKMP/IPSec μπορεί να επικοινωνεί μόνο με θύρα προέλευσης 500.
  Προσωρινή απενεργοποίηση του "παράγοντα πολιτικής IPSEC' ή 'Υπηρεσίες IPSEC' στο σύστημα εκτελείτε PortQry από και εκτελέστε ξανά την εντολή

  παράδειγμα: net stop PolicyAgent
  εκτέλεση του βοηθητικού προγράμματος Portqry ερώτημα ISAKMP
  net start PolicyAgent

Πρόσθετες δυνατότητες

PortQry, έκδοση 2.0 περιλαμβάνει τις ακόλουθες νέες δυνατότητες:
 • Αλληλεπιδραστική κατάσταση λειτουργίας του βοηθητικού προγράμματος PortQry
 • Τοπική κατάσταση λειτουργίας του βοηθητικού προγράμματος PortQry

Αλληλεπιδραστική κατάσταση λειτουργίας του βοηθητικού προγράμματος PortQry

Με το PortQry, έκδοση 1.22, οι χρήστες να υποβάλετε ερώτημα θυρών από τη γραμμή εντολών σε παράθυρο γραμμής εντολών. Κατά την αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης μεταξύ υπολογιστών, ίσως χρειαστεί να πληκτρολογήσετε πολλές εντολές επαναλαμβανόμενες. Με το PortQry, έκδοση 2.0, μπορείτε να εκτελέσετε εντολές αυτόν τρόπο, αλλά το PortQry έκδοση 2.0 έχει επίσης μια αλληλεπιδραστική κατάσταση λειτουργίας. Η λειτουργία αλληλεπίδρασης είναι παρόμοια με την αλληλεπιδραστική λειτουργικότητα του βοηθητικού προγράμματος Nslookup DNS ή στο Nblookup WINS βοηθητικό πρόγραμμα.

Για να ξεκινήσετε το PortQry σε αλληλεπιδραστική κατάσταση λειτουργίας, χρησιμοποιήστε την επιλογή –i . Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε Portqry -i. Όταν το κάνετε αυτό, λαμβάνετε το ακόλουθο αποτέλεσμα:
Portqry Interactive Mode

Type 'help' for a list of commands

Default Node: 127.0.0.1

Current option values:
  end port=  80
  protocol=  TCP
  source port= 0 (ephemeral)
>
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες παραμέτρους μαζί με την παράμετρο -i για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιεί το PortQry. Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε μια εντολή παρόμοια με την ακόλουθη εντολή και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER:
Portqry -i -e 53 -n 192.168.1.20 -p δύο –sp 2030
Λαμβάνετε το ακόλουθο αποτέλεσμα:
Portqry Interactive Mode

Type 'help' for a list of commands

Default Node: 192.168.1.20

Current option values:
  end port=  53
  protocol=  BOTH
  source port= 2300

Τοπική κατάσταση λειτουργίας του βοηθητικού προγράμματος PortQry

Το PortQry τοπική κατάσταση λειτουργίας που έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις θύρες TCP και τις θύρες UDP στον τοπικό υπολογιστή όπου εκτελείται το PortQry. PortQry έχει τις ακόλουθες τρεις βασικές εντολές είναι διαθέσιμες σε τοπική κατάσταση λειτουργίας:
 • portqry.exe-τοπικό Όταν εκτελείτε αυτήν την εντολή, το PortQry προσπαθήσει να απαριθμήσει όλα τα TCP και UDP αντιστοιχίσεις θύρας που είναι ενεργό τη συγκεκριμένη στιγμή στον τοπικό υπολογιστή. Αυτό το αποτέλεσμα είναι παρόμοιο με την έξοδο που δημιουργεί το netstat.exe - μια εντολή.

  Δείγμα εξόδου
  TCP/UDP Port Usage
  
  96 active ports found
  
  Port 		Local IP	State		 Remote IP:Port
  TCP 80 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:18510
  TCP 80 	169.254.149.9 	TIME WAIT	 169.254.74.55:3716
  TCP 80 	169.254.149.9 	TIME WAIT	 169.254.200.222:3885
  TCP 135 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:10280
  UDP 135 	0.0.0.0 			 *:*
  UDP 137 	169.254.149.9 			 *:*
  UDP 138 	169.254.149.9 			 *:*
  TCP 139 	169.254.149.9 	LISTENING	 0.0.0.0:43065
  TCP 139 	169.254.149.9 	ESTABLISHED	 169.254.4.253:4310
  TCP 139 	169.254.149.9 	ESTABLISHED	 169.254.74.55:3714
  UDP 161 	0.0.0.0 			 *:*
  TCP 445 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:34836
  TCP 445 	169.254.149.9 	ESTABLISHED	 169.254.53.54:4443
  TCP 445 	169.254.149.9 	ESTABLISHED	 169.254.112.122:2111
  TCP 445 	169.254.149.9 	ESTABLISHED	 169.254.112.199:1188
  TCP 445 	169.254.149.9 	ESTABLISHED	 169.254.113.96:1221
  TCP 445 	169.254.149.9 	ESTABLISHED	 169.254.200.222:3762
  UDP 445 	0.0.0.0 			 *:*
  UDP 500 	169.254.149.9 			 *:*
  TCP 593 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:59532
  UDP 1029 	0.0.0.0 			 *:*
  TCP 1040 	127.0.0.1 	LISTENING	 0.0.0.0:18638
  UDP 1045 	0.0.0.0 			 *:*
  TCP 1048 	127.0.0.1 	LISTENING	 0.0.0.0:2240
  TCP 1053 	127.0.0.1 	LISTENING	 0.0.0.0:26649
  TCP 1061 	127.0.0.1 	LISTENING	 0.0.0.0:26874
  TCP 1067 	127.0.0.1 	LISTENING	 0.0.0.0:2288
  TCP 1068 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:2048
  TCP 1088 	127.0.0.1 	LISTENING	 0.0.0.0:35004
  UDP 1089 	0.0.0.0 			 *:*
  TCP 1091 	127.0.0.1 	LISTENING	 0.0.0.0:43085
  TCP 1092 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:2096
  TCP 1094 	127.0.0.1 	LISTENING	 0.0.0.0:51268
  TCP 1097 	127.0.0.1 	LISTENING	 0.0.0.0:2104
  TCP 1098 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:43053
  TCP 1108 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:2160
  TCP 1108 	169.254.149.9 	ESTABLISHED	 169.254.12.210:1811
  TCP 1117 	127.0.0.1 	LISTENING	 0.0.0.0:26819
  TCP 1118 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:43121
  TCP 1119 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:26795
  TCP 1121 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:26646
  UDP 1122 	0.0.0.0 			 *:*
  TCP 1123 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:35013
  UDP 1126 	0.0.0.0 			 *:*
  TCP 1137 	127.0.0.1 	LISTENING	 0.0.0.0:34820
  TCP 1138 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:26696
  TCP 1138 	169.254.149.9 	CLOSE WAIT	 169.254.5.103:80
  TCP 1170 	127.0.0.1 	LISTENING	 0.0.0.0:34934
  TCP 1179 	127.0.0.1 	LISTENING	 0.0.0.0:59463
  TCP 1228 	127.0.0.1 	LISTENING	 0.0.0.0:2128
  UDP 1352 	0.0.0.0 			 *:*
  TCP 1433 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:2064
  UDP 1434 	0.0.0.0 			 *:*
  TCP 1670 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:2288
  TCP 1670 	169.254.149.9 	ESTABLISHED	 169.254.233.87:445
  TCP 1686 	127.0.0.1 	LISTENING	 0.0.0.0:51309
  UDP 1687 	127.0.0.1 			 *:*
  TCP 1688 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:2135
  TCP 1688 	169.254.149.9 	CLOSE WAIT	 169.254.113.87:80
  TCP 1689 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:51368
  TCP 1689 	169.254.149.9 	CLOSE WAIT	 169.254.113.87:80
  TCP 1693 	169.254.149.9 	TIME WAIT	 169.254.121.106:445
  UDP 1698 	0.0.0.0 			 *:*
  TCP 1728 	127.0.0.1 	LISTENING	 0.0.0.0:2077
  TCP 1766 	127.0.0.1 	LISTENING	 0.0.0.0:35061
  TCP 2605 	127.0.0.1 	LISTENING	 0.0.0.0:2069
  TCP 3302 	127.0.0.1 	LISTENING	 0.0.0.0:2048
  TCP 3372 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:18612
  TCP 3389 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:18542
  TCP 3389 	169.254.149.9 	ESTABLISHED	 169.254.112.67:2796
  TCP 3389 	169.254.149.9 	ESTABLISHED	 169.254.113.96:4603
  TCP 3389 	169.254.149.9 	ESTABLISHED	 169.254.201.100:3917
  UDP 3456 	0.0.0.0 			 *:*
  TCP 3970 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:35012
  TCP 3970 	169.254.149.9 	CLOSE WAIT	 169.254.5.138:80
  TCP 3972 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:51245
  TCP 3972 	169.254.149.9 	CLOSE WAIT	 169.254.5.138:80
  TCP 4166 	127.0.0.1 	LISTENING	 0.0.0.0:2208
  UDP 4447 	0.0.0.0 			 *:*
  TCP 4488 	127.0.0.1 	LISTENING	 0.0.0.0:10358
  UDP 4500 	169.254.149.9 			 *:*
  TCP 4541 	127.0.0.1 	LISTENING	 0.0.0.0:10442
  TCP 4562 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:2192
  TCP 4562 	169.254.149.9 	ESTABLISHED	 169.254.0.40:1025
  UDP 4563 	0.0.0.0 			 *:*
  UDP 4564 	0.0.0.0 			 *:*
  TCP 4566 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:51257
  TCP 4566 	169.254.149.9 	ESTABLISHED	 169.254.12.18:1492
  TCP 4568 	127.0.0.1 	LISTENING	 0.0.0.0:26665
  TCP 4569 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:43186
  TCP 4569 	169.254.149.9 	CLOSE WAIT	 169.254.4.38:80
  TCP 4756 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:51268
  UDP 4758 	0.0.0.0 			 *:*
  TCP 8953 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:26667
  TCP 42510 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:51323
  UDP 43508 	169.254.149.9 			 *:*
  
  Port Statistics
  
  TCP mappings: 74
  UDP mappings: 22
  
  TCP ports in a LISTENING state: 	51 = 68.92%
  TCP ports in a ESTABLISHED state: 	14 = 18.92%
  TCP ports in a CLOSE WAIT state: 	6 = 8.11%
  TCP ports in a TIME WAIT state: 	3 = 4.05%
  
  Σε υπολογιστές που υποστηρίζουν το Αναγνωριστικό διαδικασίας (PID) για να τις αντιστοιχίσεις θύρας, η έξοδος περιλαμβάνει το Αναγνωριστικό διεργασίας της διεργασίας που χρησιμοποιεί τη θύρα στον τοπικό υπολογιστή. Εάν η επιλογή λεπτομερές είναι χρησιμοποιείται (-v), η έξοδος περιλαμβάνει επίσης τα ονόματα των υπηρεσιών που το Αναγνωριστικό διεργασίας ανήκει και παραθέτει όλες τις λειτουργικές μονάδες που έχει φορτωθεί η διαδικασία. Πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες είναι περιορισμένη. Για παράδειγμα, πρόσβαση σε λειτουργική μονάδα πληροφορίες για τις διαδικασίες αδρανής και CSRSS απαγορεύεται, επειδή τους περιορισμούς πρόσβασης εμποδίζει τα ανοίξετε κώδικα επιπέδου χρήστη. PortQry αναφέρει όσες πληροφορίες μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση για κάθε διαδικασία. Για καλύτερα αποτελέσματα, εκτελέστε το Portqry-τοπική εντολή στο περιβάλλον του τοπικού διαχειριστή ή ένα λογαριασμό που διαθέτει πιστοποιήσεις παρόμοια. Το παρακάτω απόσπασμα αρχείου καταγραφής παράδειγμα απεικονίζει το επίπεδο αναφοράς που ενδέχεται να εμφανιστεί όταν εκτελείτε το Portqry-τοπική εντολή:
  TCP/UDP Port to Process Mappings
  
  55 mappings found
  
  PID:Process		Port		Local IP	State		 Remote IP:Port
  0:System Idle		TCP 4442 	169.254.113.96 	TIME WAIT	 169.254.5.136:80
  0:System Idle		TCP 4456 	169.254.113.96 	TIME WAIT	 169.254.5.44:445
  4:System		TCP 445 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:2160
  4:System		TCP 139 	169.254.113.96 	LISTENING	 0.0.0.0:24793
  4:System		TCP 1475 	169.254.113.96 	ESTABLISHED	 169.254.8.176:445
  4:System		UDP 445 	0.0.0.0 			 *:*
  4:System		UDP 137 	169.254.113.96 			 *:*
  4:System		UDP 138 	169.254.113.96 			 *:*
  424:winlogon.exe	TCP 1200 	169.254.113.96 	CLOSE WAIT	 169.254.5.44:389
  424:winlogon.exe	UDP 1100 	0.0.0.0 			 *:*
  484:lsass.exe		TCP 1064 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:2064
  484:lsass.exe		UDP 500 	0.0.0.0 			 *:*
  484:lsass.exe		UDP 1031 	0.0.0.0 			 *:*
  484:lsass.exe		UDP 4500 	0.0.0.0 			 *:*
  668:svchost.exe		TCP 135 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:16532
  728:svchost.exe		TCP 3389 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:45088
  800			UDP 1026 	0.0.0.0 			 *:*
  800			UDP 1027 	0.0.0.0 			 *:*
  836:svchost.exe		TCP 1025 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:43214
  836:svchost.exe		TCP 1559 	169.254.113.96 	CLOSE WAIT	 169.254.5.44:389
  836:svchost.exe		UDP 1558 	0.0.0.0 			 *:*
  836:svchost.exe		UDP 123 	127.0.0.1 			 *:*
  836:svchost.exe		UDP 3373 	127.0.0.1 			 *:*
  836:svchost.exe		UDP 123 	169.254.113.96 			 *:*
  1136:mstsc.exe		TCP 2347 	169.254.113.96 	ESTABLISHED	 172.30.137.221:3389
  1136:mstsc.exe		UDP 2348 	0.0.0.0 			 *:*
  1276:dns.exe		TCP 53 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:2160
  1276:dns.exe		TCP 1087 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:37074
  1276:dns.exe		UDP 1086 	0.0.0.0 			 *:*
  1276:dns.exe		UDP 2126 	0.0.0.0 			 *:*
  1276:dns.exe		UDP 53 	127.0.0.1 			 *:*
  1276:dns.exe		UDP 1085 	127.0.0.1 			 *:*
  1276:dns.exe		UDP 53 	169.254.113.96 			 *:*
  1328:InoRpc.exe		TCP 42510 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:220
  1328:InoRpc.exe		UDP 43508 	169.254.113.96 			 *:*
  1552:CcmExec.exe	UDP 1114 	0.0.0.0 			 *:*
  1896:WINWORD.EXE	TCP 3807 	169.254.113.96 	CLOSE WAIT	 169.254.237.37:3268
  1896:WINWORD.EXE	UDP 3806 	0.0.0.0 			 *:*
  1896:WINWORD.EXE	UDP 1510 	127.0.0.1 			 *:*
  2148:IEXPLORE.EXE	TCP 4446 	169.254.113.96 	ESTABLISHED	 169.254.113.92:80
  2148:IEXPLORE.EXE	UDP 4138 	127.0.0.1 			 *:*
  3200:program.exe	TCP 1906 	169.254.113.96 	ESTABLISHED	 169.254.0.40:1025
  3200:program.exe	TCP 4398 	169.254.113.96 	ESTABLISHED	 169.254.209.96:1433
  3200:program.exe	TCP 4438 	169.254.113.96 	ESTABLISHED	 169.254.209.96:1433
  3592:OUTLOOK.EXE	TCP 1256 	169.254.113.96 	ESTABLISHED	 169.254.1.105:1025
  3592:OUTLOOK.EXE	TCP 2214 	169.254.113.96 	CLOSE WAIT	 169.254.237.37:3268
  3592:OUTLOOK.EXE	TCP 2971 	169.254.113.96 	ESTABLISHED	 169.254.5.216:1434
  3592:OUTLOOK.EXE	TCP 4439 	169.254.113.96 	ESTABLISHED	 169.254.47.242:1788
  3592:OUTLOOK.EXE	UDP 1307 	0.0.0.0 			 *:*
  3592:OUTLOOK.EXE	UDP 1553 	0.0.0.0 			 *:*
  3660:IEXPLORE.EXE	TCP 4452 	169.254.113.96 	ESTABLISHED	 169.254.9.74:80
  3660:IEXPLORE.EXE	TCP 4453 	169.254.113.96 	ESTABLISHED	 169.254.9.74:80
  3660:IEXPLORE.EXE	TCP 4454 	169.254.113.96 	ESTABLISHED	 169.254.230.88:80
  3660:IEXPLORE.EXE	UDP 4451 	127.0.0.1 			 *:*
  4048:program2.exe		UDP 3689 	127.0.0.1 			 *:*
  
  Port Statistics
  
  TCP mappings: 27
  UDP mappings: 28
  
  TCP ports in a LISTENING state: 	9 = 33.33%
  TCP ports in a ESTABLISHED state: 	12 = 44.44%
  TCP ports in a CLOSE WAIT state: 	4 = 14.81%
  TCP ports in a TIME WAIT state: 	2 = 7.41%
  
  
  Port and Module Information by Process
  
  Note: restrictions applied to some processes may 
     prevent Portqry from accessing more information
  
     For best results run Portqry in the context of
     the local administrator
  
  ======================================================
  Process ID: 0 (System Idle Process)
  
  PID	Port		Local IP	State		 Remote IP:Port
  0	TCP 4442 	169.254.113.96 	TIME WAIT	 169.254.5.136:80
  0	TCP 4456 	169.254.113.96 	TIME WAIT	 169.254.5.44:445
  
  Port Statistics
  
  TCP mappings: 2
  UDP mappings: 0
  
  TCP ports in a TIME WAIT state: 	2 = 100.00%
  
  
  Could not access module information for this process
  
  ======================================================
  
  Process ID: 4 (System Process)
  
  PID	Port		Local IP	State		 Remote IP:Port
  4	TCP 445 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:2160
  4	TCP 139 	169.254.113.96 	LISTENING	 0.0.0.0:24793
  4	TCP 1475 	169.254.113.96 	ESTABLISHED	 169.254.8.176:445
  4	UDP 445 	0.0.0.0 			 *:*
  4	UDP 137 	169.254.113.96 			 *:*
  4	UDP 138 	169.254.113.96 			 *:*
  
  Port Statistics
  
  TCP mappings: 3
  UDP mappings: 3
  
  TCP ports in a LISTENING state: 	2 = 66.67%
  TCP ports in a ESTABLISHED state: 	1 = 33.33%
  
  
  Could not access module information for this process
  
  ======================================================
  
  Process ID: 352 (smss.exe)
  
  Process doesn't appear to be a service
  
  
  Port Statistics
  
  TCP mappings: 0
  UDP mappings: 0
  
  
  Loaded modules:
  \SystemRoot\System32\smss.exe (0x48580000)
  
  C:\WINDOWS\system32\ntdll.dll (0x77F40000)
  ======================================================
  
  Process ID: 484 (lsass.exe)
  
  Service Name: Netlogon
  Display Name: Net Logon
  Service Type: shares a process with other services
  
  Service Name: PolicyAgent
  Display Name: IPSEC Services
  Service Type: shares a process with other services
  
  Service Name: ProtectedStorage
  Display Name: Protected Storage
  
  Service Name: SamSs
  Display Name: Security Accounts Manager
  Service Type: shares a process with other services
  
  PID	Port		Local IP	State		 Remote IP:Port
  484	TCP 1064 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:2064
  484	UDP 500 	0.0.0.0 			 *:*
  484	UDP 1031 	0.0.0.0 			 *:*
  484	UDP 4500 	0.0.0.0 			 *:*
  
  Port Statistics
  
  TCP mappings: 1
  UDP mappings: 3
  
  TCP ports in a LISTENING state: 	1 = 100.00%
  
  Loaded modules:
  C:\WINDOWS\system32\lsass.exe (0x01000000)
  
  C:\WINDOWS\system32\ntdll.dll (0x77F40000)
  C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll (0x77E40000)
  C:\WINDOWS\system32\ADVAPI32.dll (0x77DA0000)
  C:\WINDOWS\system32\RPCRT4.dll (0x77C50000)
  C:\WINDOWS\system32\LSASRV.dll (0x742C0000)
  C:\WINDOWS\system32\msvcrt.dll (0x77BA0000)
  C:\WINDOWS\system32\Secur32.dll (0x76F50000)
  C:\WINDOWS\system32\USER32.dll (0x77D00000)
  C:\WINDOWS\system32\GDI32.dll (0x77C00000)
  C:\WINDOWS\system32\SAMSRV.dll (0x741D0000)
  C:\WINDOWS\system32\cryptdll.dll (0x766E0000)
  C:\WINDOWS\system32\DNSAPI.dll (0x76ED0000)
  C:\WINDOWS\system32\WS2_32.dll (0x71C00000)
  C:\WINDOWS\system32\WS2HELP.dll (0x71BF0000)
  C:\WINDOWS\system32\MSASN1.dll (0x76190000)
  C:\WINDOWS\system32\NETAPI32.dll (0x71C40000)
  C:\WINDOWS\system32\SAMLIB.dll (0x5CCF0000)
  C:\WINDOWS\system32\MPR.dll (0x71BD0000)
  C:\WINDOWS\system32\NTDSAPI.dll (0x766F0000)
  C:\WINDOWS\system32\WLDAP32.dll (0x76F10000)
  C:\WINDOWS\system32\IMM32.DLL (0x76290000)
  C:\WINDOWS\system32\LPK.DLL (0x62D80000)
  
  ======================================================
  
  Process ID: 668 (svchost.exe)
  
  Service Name: RpcSs
  Display Name: Remote Procedure Call (RPC)
  Service Type: shares a process with other services
  
  PID	Port		Local IP	State		 Remote IP:Port
  668	TCP 135 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:16532
  
  Port Statistics
  
  TCP mappings: 1
  UDP mappings: 0
  
  TCP ports in a LISTENING state: 	1 = 100.00%
  
  Loaded modules:
  C:\WINDOWS\system32\svchost.exe (0x01000000)
  
  C:\WINDOWS\system32\ntdll.dll (0x77F40000)
  C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll (0x77E40000)
  C:\WINDOWS\system32\ADVAPI32.dll (0x77DA0000)
  C:\WINDOWS\system32\RPCRT4.dll (0x77C50000)
  c:\windows\system32\rpcss.dll (0x75700000)
  C:\WINDOWS\system32\msvcrt.dll (0x77BA0000)
  c:\windows\system32\WS2_32.dll (0x71C00000)
  c:\windows\system32\WS2HELP.dll (0x71BF0000)
  C:\WINDOWS\system32\USER32.dll (0x77D00000)
  C:\WINDOWS\system32\GDI32.dll (0x77C00000)
  c:\windows\system32\Secur32.dll (0x76F50000)
  C:\WINDOWS\system32\IMM32.DLL (0x76290000)
  C:\WINDOWS\system32\LPK.DLL (0x62D80000)
  C:\WINDOWS\system32\USP10.dll (0x73010000)
  C:\WINDOWS\system32\mswsock.dll (0x71B20000)
  C:\Program Files\Microsoft Firewall Client\wspwsp.dll (0x55600000)
  C:\WINDOWS\system32\iphlpapi.dll (0x76CF0000)
  C:\WINDOWS\System32\wshqos.dll (0x57B60000)
  C:\WINDOWS\system32\wshtcpip.dll (0x71AE0000)
  C:\WINDOWS\system32\CLBCatQ.DLL (0x76F90000)
  C:\WINDOWS\system32\OLEAUT32.dll (0x770E0000)
  C:\WINDOWS\system32\ole32.dll (0x77160000)
  C:\WINDOWS\system32\COMRes.dll (0x77010000)
  C:\WINDOWS\system32\VERSION.dll (0x77B90000)
  C:\WINDOWS\system32\msi.dll (0x76300000)
  C:\WINDOWS\system32\WTSAPI32.dll (0x76F00000)
  C:\WINDOWS\system32\WINSTA.dll (0x76260000)
  C:\WINDOWS\system32\NETAPI32.dll (0x71C40000)
  C:\WINDOWS\system32\USERENV.dll (0x75970000)
  ======================================================
  
  
  ========= end of log file ========= 
  
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να προσδιορίσετε ποιες θύρες σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ή υπηρεσία που εκτελείται στον υπολογιστή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, Portqry ενδέχεται να αναφέρει ότι η διαδικασία αδράνειας συστήματος (PID 0) χρησιμοποιεί ορισμένες θύρες TCP. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκύψει, εάν ένα τοπικό πρόγραμμα συνδέεται με μια θύρα TCP και στη συνέχεια σταματά. Το πρόγραμμα σύνδεσης TCP στη θύρα μπορεί να παραμείνει σε κατάσταση "Εξαντλήθηκε το χρονικό όριο αναμονής" ακόμα και αν το πρόγραμμα δεν εκτελείται πλέον. Στην περίπτωση αυτή, το Portqry ενδέχεται να ανιχνεύσει ότι η θύρα είναι σε χρήση. Ωστόσο, το Portqry δεν μπορούν να αναγνωρίσουν το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί τη θύρα γιατί σταμάτησε. Κυκλοφόρησε το PID. Η θύρα μπορεί να είναι σε κατάσταση "Εξαντλήθηκε το χρονικό όριο αναμονής" για μερικά λεπτά ακόμα και αν η διαδικασία που χρησιμοποιούσε η θύρα έχει διακοπεί. Από προεπιλογή, η θύρα παραμένει σε κατάσταση "Εξαντλήθηκε το χρονικό όριο αναμονής" δύο φορές όσο η μέγιστη χωρίσετε διάρκεια ζωής.
 • το Portqry.exe - wport αριθμός_θύρας (παρακολούθηση θύρα): με την εντολή θύρα παρακολούθησης, PortQry να παρακολουθήσετε την καθορισμένη θύρα για αλλαγές. Αυτές οι αλλαγές ενδέχεται να περιλαμβάνουν αύξηση ή μείωση του αριθμού των συνδέσεων με τη θύρα ή μια αλλαγή στην κατάσταση σύνδεσης οποιασδήποτε από τις υπάρχουσες συνδέσεις. Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER:
  53 Portqry - wport
  Ως αποτέλεσμα, το PortQry ρολόγια θύρα TCP και UDP 53. Αναφορές PortQry όταν γίνονται νέες συνδέσεις TCP σε αυτήν τη θύρα. PortQry αναφέρει επίσης μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες αλλαγές κατάστασης για την καθορισμένη θύρα TCP:
  CLOSE_WAIT
  ΚΛΕΙΣΤΌ
  ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΟΣ
  FIN_WAIT_1
  LAST_ACK
  ΑΚΡΌΑΣΗ
  SYN_RECEIVED
  SYN_SEND
  TIMED_WAIT
  Για παράδειγμα, εάν η κατάσταση μιας σύνδεσης αλλάζει από ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΜΈΝΕΣ CLOSE_WAIT, Παρουσιάστηκε μια αλλαγή στην κατάσταση. Όταν αλλάζει η κατάσταση της θύρας, το PortQry εμφανίζει τη θύρα σύνδεσης πίνακα. Portqry αναφέρει εάν ένα πρόγραμμα είναι συνδεδεμένο στη θύρα UDP, αλλά δεν αναφέρει εάν η θύρα UDP λαμβάνει αυτοδύναμα πακέτα.

  Προαιρετικές παράμετροι
  • -v (λεπτομερής): για κατάσταση πρόσθετες πληροφορίες, πρέπει να συμπεριλάβετε την παράμετρο - v στο PortQry, της γραμμής εντολών. Όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την παράμετρο, το PortQry εμφανίζει επίσης τις λειτουργικές μονάδες που χρησιμοποιούν τις θύρες. Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε το Portqry.exe - wport 135 - v.
  • -wt (παρακολούθηση χρόνου): από προεπιλογή, οι PortQry ελέγχει για αλλαγές στον πίνακα σύνδεσης της καθορισμένης θύρας μία φορά κάθε 60 δευτερόλεπτα. Για να ρυθμίσετε το διάστημα αυτό, χρησιμοποιήστε την παράμετρο -wt . Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER:
   το Portqry.exe - wport 135 - v -wt 2
   Ως αποτέλεσμα, PortQry ελέγχει τη θύρα TCP 135 και UDP θύρα 135 για αλλαγές κάθε 2 δευτερόλεπτα. Μπορείτε να καθορίσετε ένα χρονικό διάστημα από 1 σε 1200 (κλειστό). Με αυτήν την παράμετρο, μπορείτε να παρακολουθήσετε αλλαγές από κάθε 1 δευτερόλεπτο πάνω σε μία φορά κάθε 20 λεπτά.
  • -l (αρχείο καταγραφής): για να καταγράψετε την έξοδο από την εντολή port παρακολούθησης, χρησιμοποιήστε την παράμετρο -l . Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER:
   το Portqry.exe - wport 2203 - v -wt - 30 l test.txt
   Ως αποτέλεσμα, δημιουργείται ένα αρχείο καταγραφής που είναι παρόμοια με το παρακάτω αρχείο καταγραφής:
   Portqry Version 2.0 Log File
   
   System Date: Sat Oct 04 08:54:06 2003
   
   Command run:
    portqry -wport 135 -v -l test.txt
   
   Local computer name:
   
    host123
   
   Watching port: 135
   
   Checking for changes every 60 seconds
   
   verbose output requested
   
   ============
   System Date: Sat Oct 04 08:54:07 2003
   
   
   ======================================================
   
   Process ID: 952 (svchost.exe)
   
   Service Name: RpcSs
   Display Name: Remote Procedure Call (RPC)
   Service Type: shares a process with other services
   
   PID	Port		Local IP	State		 Remote IP:Port
   952	TCP 135 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:45198
   952	UDP 135 	0.0.0.0 			 *:*
   
   Port Statistics
   
   TCP mappings: 1
   UDP mappings: 1
   
   TCP ports in a LISTENING state: 	1 = 100.00%
   
   Loaded modules:
   D:\WINDOWS\system32\svchost.exe (0x01000000)
   
   D:\WINDOWS\System32\ntdll.dll (0x77F50000)
   D:\WINDOWS\system32\kernel32.dll (0x77E60000)
   D:\WINDOWS\system32\ADVAPI32.dll (0x77DD0000)
   D:\WINDOWS\system32\RPCRT4.dll (0x78000000)
   d:\windows\system32\rpcss.dll (0x75850000)
   D:\WINDOWS\system32\msvcrt.dll (0x77C10000)
   d:\windows\system32\WS2_32.dll (0x71AB0000)
   d:\windows\system32\WS2HELP.dll (0x71AA0000)
   D:\WINDOWS\system32\USER32.dll (0x77D40000)
   D:\WINDOWS\system32\GDI32.dll (0x77C70000)
   d:\windows\system32\Secur32.dll (0x76F90000)
   D:\WINDOWS\system32\userenv.dll (0x75A70000)
   D:\WINDOWS\system32\mswsock.dll (0x71A50000)
   D:\WINDOWS\System32\wshtcpip.dll (0x71A90000)
   D:\WINDOWS\system32\DNSAPI.dll (0x76F20000)
   D:\WINDOWS\system32\iphlpapi.dll (0x76D60000)
   D:\WINDOWS\System32\winrnr.dll (0x76FB0000)
   D:\WINDOWS\system32\WLDAP32.dll (0x76F60000)
   D:\WINDOWS\system32\rasadhlp.dll (0x76FC0000)
   D:\WINDOWS\system32\CLBCATQ.DLL (0x76FD0000)
   D:\WINDOWS\system32\ole32.dll (0x771B0000)
   D:\WINDOWS\system32\OLEAUT32.dll (0x77120000)
   D:\WINDOWS\system32\COMRes.dll (0x77050000)
   D:\WINDOWS\system32\VERSION.dll (0x77C00000)
   ============
   System Date: Sat Oct 04 08:56:08 2003
   
   
   ======================================================
   
   Process ID: 952 (svchost.exe)
   
   Service Name: RpcSs
   Display Name: Remote Procedure Call (RPC)
   Service Type: shares a process with other services
   
   PID	Port		Local IP	State		 Remote IP:Port
   952	TCP 135 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:45198
   952	UDP 135 	0.0.0.0 			 *:*
   952	UDP 135 	0.0.0.0 			 *:*
   
   Port Statistics
   
   TCP mappings: 1
   UDP mappings: 2
   
   TCP ports in a LISTENING state: 	1 = 100.00%
   
   Loaded modules:
   D:\WINDOWS\system32\svchost.exe (0x01000000)
   
   D:\WINDOWS\System32\ntdll.dll (0x77F50000)
   D:\WINDOWS\system32\kernel32.dll (0x77E60000)
   D:\WINDOWS\system32\ADVAPI32.dll (0x77DD0000)
   D:\WINDOWS\system32\RPCRT4.dll (0x78000000)
   d:\windows\system32\rpcss.dll (0x75850000)
   D:\WINDOWS\system32\msvcrt.dll (0x77C10000)
   d:\windows\system32\WS2_32.dll (0x71AB0000)
   d:\windows\system32\WS2HELP.dll (0x71AA0000)
   D:\WINDOWS\system32\USER32.dll (0x77D40000)
   D:\WINDOWS\system32\GDI32.dll (0x77C70000)
   d:\windows\system32\Secur32.dll (0x76F90000)
   D:\WINDOWS\system32\userenv.dll (0x75A70000)
   D:\WINDOWS\system32\mswsock.dll (0x71A50000)
   D:\WINDOWS\System32\wshtcpip.dll (0x71A90000)
   D:\WINDOWS\system32\DNSAPI.dll (0x76F20000)
   D:\WINDOWS\system32\iphlpapi.dll (0x76D60000)
   D:\WINDOWS\System32\winrnr.dll (0x76FB0000)
   D:\WINDOWS\system32\WLDAP32.dll (0x76F60000)
   D:\WINDOWS\system32\rasadhlp.dll (0x76FC0000)
   D:\WINDOWS\system32\CLBCATQ.DLL (0x76FD0000)
   D:\WINDOWS\system32\ole32.dll (0x771B0000)
   D:\WINDOWS\system32\OLEAUT32.dll (0x77120000)
   D:\WINDOWS\system32\COMRes.dll (0x77050000)
   D:\WINDOWS\system32\VERSION.dll (0x77C00000)
   ============
   
   escape key pressed: stopped watching port 135
   System Date: Sat Oct 04 09:09:12 2003
   
   
   ========= end of log file ========= 
 • το Portqry.exe - wpid process_number (παρακολούθηση PID): με παρακολούθηση εντολή PID, PortQry, παρακολουθεί την καθορισμένη διεργασία Αναγνωριστικό (PID) για αλλαγές. Αυτές οι αλλαγές ενδέχεται να περιλαμβάνουν αύξηση ή μείωση του αριθμού των συνδέσεων στη θύρα ή μια αλλαγή στην κατάσταση σύνδεσης οποιασδήποτε από τις υπάρχουσες συνδέσεις. Αυτή η εντολή υποστηρίζει τις ίδιες προαιρετικές παραμέτρους με την εντολή port παρακολούθησης. Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER:
  το Portqry.exe -wt 2 - wpid 1276 - v -l PID.txt
  Ως αποτέλεσμα, δημιουργείται ένα αρχείο καταγραφής που είναι παρόμοια με το παρακάτω αρχείο καταγραφής:
  PortQry Version 2.0 Log File
  
  System Date: Tue Oct 07 14:01:13 2003
  
  Command run:
   portqry -wpid 1276 -wt 2 -v -l pid.txt
  
  Local computer name:
  
   host123
  
  Watching PID: 1276
  
  Checking for changes every 2 seconds
  
  verbose output requested
  
  Service Name: DNS
  Display Name: DNS Server
  Service Type: runs in its own process
  
  ============
  System Date: Tue Oct 07 14:01:14 2003
  
  
  ======================================================
  
  Process ID: 1276 (dns.exe)
  
  Service Name: DNS
  Display Name: DNS Server
  Service Type: runs in its own process
  
  PID	Port		Local IP	State		 Remote IP:Port
  1276	TCP 53 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:2160
  1276	TCP 1087 	0.0.0.0 	LISTENING	 0.0.0.0:37074
  1276	UDP 1086 	0.0.0.0 			 *:*
  1276	UDP 2126 	0.0.0.0 			 *:*
  1276	UDP 53 	127.0.0.1 			 *:*
  1276	UDP 1085 	127.0.0.1 			 *:*
  1276	UDP 53 	169.254.11.96 			 *:*
  
  Port Statistics
  
  TCP mappings: 2
  UDP mappings: 5
  
  TCP ports in a LISTENING state: 	2 = 100.00%
  
  Loaded modules:
  C:\WINDOWS\System32\dns.exe (0x01000000)
  
  C:\WINDOWS\system32\ntdll.dll (0x77F40000)
  C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll (0x77E40000)
  C:\WINDOWS\system32\msvcrt.dll (0x77BA0000)
  C:\WINDOWS\system32\ADVAPI32.dll (0x77DA0000)
  C:\WINDOWS\system32\RPCRT4.dll (0x77C50000)
  C:\WINDOWS\System32\WS2_32.dll (0x71C00000)
  C:\WINDOWS\System32\WS2HELP.dll (0x71BF0000)
  C:\WINDOWS\system32\USER32.dll (0x77D00000)
  C:\WINDOWS\system32\GDI32.dll (0x77C00000)
  C:\WINDOWS\System32\NETAPI32.dll (0x71C40000)
  C:\WINDOWS\system32\WLDAP32.dll (0x76F10000)
  C:\WINDOWS\System32\DNSAPI.dll (0x76ED0000)
  C:\WINDOWS\System32\NTDSAPI.dll (0x766F0000)
  C:\WINDOWS\System32\Secur32.dll (0x76F50000)
  C:\WINDOWS\system32\SHLWAPI.dll (0x77290000)
  C:\WINDOWS\System32\iphlpapi.dll (0x76CF0000)
  C:\WINDOWS\System32\MPRAPI.dll (0x76CD0000)
  C:\WINDOWS\System32\ACTIVEDS.dll (0x76DF0000)
  C:\WINDOWS\System32\adsldpc.dll (0x76DC0000)
  C:\WINDOWS\System32\credui.dll (0x76B80000)
  C:\WINDOWS\system32\SHELL32.dll (0x77380000)
  C:\WINDOWS\System32\ATL.DLL (0x76A80000)
  C:\WINDOWS\system32\ole32.dll (0x77160000)
  C:\WINDOWS\system32\OLEAUT32.dll (0x770E0000)
  C:\WINDOWS\System32\rtutils.dll (0x76E30000)
  C:\WINDOWS\System32\SAMLIB.dll (0x5CCF0000)
  C:\WINDOWS\System32\SETUPAPI.dll (0x765A0000)
  C:\WINDOWS\system32\IMM32.DLL (0x76290000)
  C:\WINDOWS\System32\LPK.DLL (0x62D80000)
  C:\WINDOWS\System32\USP10.dll (0x73010000)
  C:\WINDOWS\System32\netman.dll (0x76D80000)
  C:\WINDOWS\System32\RASAPI32.dll (0x76E90000)
  C:\WINDOWS\System32\rasman.dll (0x76E40000)
  C:\WINDOWS\System32\TAPI32.dll (0x76E60000)
  C:\WINDOWS\System32\WINMM.dll (0x76AA0000)
  C:\WINDOWS\system32\CRYPT32.dll (0x761B0000)
  C:\WINDOWS\system32\MSASN1.dll (0x76190000)
  C:\WINDOWS\System32\WZCSvc.DLL (0x76D30000)
  C:\WINDOWS\System32\WMI.dll (0x76CC0000)
  C:\WINDOWS\System32\DHCPCSVC.DLL (0x76D10000)
  C:\WINDOWS\System32\WTSAPI32.dll (0x76F00000)
  C:\WINDOWS\System32\WINSTA.dll (0x76260000)
  C:\WINDOWS\System32\ESENT.dll (0x69750000)
  C:\WINDOWS\System32\WZCSAPI.DLL (0x730A0000)
  C:\WINDOWS\system32\mswsock.dll (0x71B20000)
  C:\WINDOWS\System32\wshtcpip.dll (0x71AE0000)
  C:\WINDOWS\System32\winrnr.dll (0x76F70000)
  C:\WINDOWS\System32\rasadhlp.dll (0x76F80000)
  C:\WINDOWS\system32\kerberos.dll (0x71CA0000)
  C:\WINDOWS\System32\cryptdll.dll (0x766E0000)
  C:\WINDOWS\system32\msv1_0.dll (0x76C90000)
  C:\WINDOWS\System32\security.dll (0x71F60000)
  
  escape key pressed: stopped watching PID 1276
  System Date: Tue Oct 07 14:01:16 2003
  
  
  
  ========= end of log file ========= 
  Με την εντολή - wport , μπορείτε να παρακολουθήσετε μία θύρα για αλλαγές, ότι με την εντολή - wpid , μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις θύρες που χρησιμοποιεί το καθορισμένο PID για αλλαγές. Μια διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιεί πολλές θύρες και PortQry παρακολουθεί όλες τις αλλαγές.

  Σημαντικό Όταν χρησιμοποιείτε την εντολή - wport ή την εντολή - wpid με την παράμετρο καταγραφή (-l), πρέπει να πιέσετε το πλήκτρο ESC για να σταματήσετε το PortQry για PortQry για να κλείσουν σωστά το αρχείο καταγραφής και η έξοδος. Εάν πιέσετε CTRL + C για να διακόψετε PortQry αντί ESC, το αρχείο καταγραφής δεν κλείνει σωστά. Σε αυτό το σενάριο, το αρχείο καταγραφής μπορεί να είναι κενό ή έχει καταστραφεί.


Αναφορές

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του βοηθητικού προγράμματος PortQry, κάντε κλικ στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω, για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
310099Περιγραφή του βοηθητικού προγράμματος γραμμής εντολών Portqry.exe
310456 Τρόπος χρήσης του Portqry για την αντιμετώπιση ζητημάτων σύνδεσης της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory
310298 Τρόπος χρήσης του Portqry.exe για την αντιμετώπιση ζητημάτων σύνδεσης του Microsoft Exchange Server
310513 Τρόπος δημιουργίας Portqry.exe μόνο έκθεση θύρες ακρόασης
Σημαντικό Το εργαλείο PortQueryUI παρέχει ένα περιβάλλον εργασίας χρήστη με γραφικά και είναι διαθέσιμο για λήψη. PortQueryUI διαθέτει πολλές δυνατότητες που μπορούν να κάνουν χρήση του βοηθητικού προγράμματος PortQry ευκολότερη. Για να αποκτήσετε το εργαλείο PortQueryUI, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://Download.Microsoft.com/Download/3/f/4/3f4c6a54-65f0-4164-bdec-a3411ba24d3a/PortQryUI.exe

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 832919 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Premium Edition
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Standard Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbinfo kbprb kbmt KB832919 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 832919

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com