Fejlmeddelelsen "Fejlkode: 2779" vises, når du installerer Windows SharePoint Services, opretter en ny indholdsdatabase eller angiver en ny virtuel server

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 833019 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

Symptomer

Hvis du prøver at installere Microsoft Windows SharePoint Services ved at bruge standardindstillingerne efter den 24. november 2003, modtager du følgende fejlmeddelelse:
Metadata-manifest 'C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web Server Extensions\60\bin\sqmcfg.dll' findes ikke eller har en ugyldig signatur. (Fejlkode: 2779).
Hvis du prøver at angive en ny virtuel server eller prøver at oprette en ny indholdsdatabase, mens du kører Windows SharePoint Services, ved at bruge Microsoft SQL Server 2000 Desktop Engine (Windows) (WMSDE) efter den 24. november 2003, modtager du følgende fejlmeddelelse:
Metadata-manifest 'C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web Server Extensions\60\bin\sqmsto.dll' findes ikke eller har en ugyldig signatur. (Fejlkode: 2779).
Bemærk SQL Server 2000 Desktop Engine (Windows) (WMSDE) installeres som standard, når du vælger Standardinstallation under installationen af Windows SharePoint Services.

Årsag

Dette problem forårsages af en kode, der godkender signaturerne i de DLL-biblioteker (dynamic-link libraries), der installeres med Windows SharePoint Services. En fejl i godkendelsesalgoritmen tillader ikke, at signaturerne i DLL-bibliotekerne godkendes. Alle installationer af Windows SharePoint Services kommer ud for dette problem efter den 24. november 2003.

Løsning

Nye installationer

Hvis du installerer Windows SharePoint Services for første gang, skal du hente og installere den nyeste version af buildet til Windows SharePoint Services. Den nyeste version indeholder en softwareopdatering, der løser problemet med signaturgodkendelse af DLL-bibliotekerne. Hvis du henter og installerer den nyeste version, skal du ikke bruge den fremgangsmåde, der er beskrevet i afsnittet "Løsning" i denne artikel.

Hvis du vil hente den nyeste version, skal du besøge følgende Microsoft-websted:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=da&FamilyID=E084D5CB-1161-46F2-A363-8E0C2250D990

Eksisterende installationer

Du kan løse problemet ved at benytte den opdatering, der er beskrevet i nedenstående artikel i Microsoft Knowledge Base:
829358 Oversigt over den vigtige opdatering til SQL Server 2000 Desktop Engine (Windows) på Windows Server 2003 (artiklen er evt. på engelsk)
Yderligere oplysninger om et andet problem, der løses i den vigtige opdatering til SQL Server 2000 Desktop Engine (Windows) på Windows Server 2003 (KB829358), finder du ved at klikke på nedenstående artikelnummer for at få vist artiklen i Microsoft Knowledge Base:
833183 Fejlmeddelelsen "Der kan ikke sluttes til konfigurationsdatabase" eller "Kan ikke tilsluttes databasen" vises, når du har adgang til webstedet for Windows SharePoint Services (artiklen er evt. på engelsk)

Status

Microsoft undersøger dette problem og udsender flere oplysninger i denne artikel, når oplysningerne bliver tilgængelige. Microsoft har bekræftet, at dette er et problem i de Microsoft-produkter, der findes på listen "Gælder for" i denne artikel.

Yderligere Information

Dette problem gælder ikke for Windows SharePoint Services-implementeringer, der bruger Microsoft SQL Server 2000 til datalagring. Det påvirker heller ikke Windows SharePoint Services-websteder, der allerede er blevet angivet.

Egenskaber

Artikel-id: 833019 - Seneste redigering: 3. december 2007 - Redigering: 10.4
Oplysningerne i denne artikel gælder:
  • Microsoft Windows SharePoint Services
  • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Premium Edition
  • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Standard Edition
Nøgleord: 
kberrmsg kbtshoot kbdatabase kbsetup kbprb kbwebservices kbpubtypekc kbmsccsearch KB833019

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com