"Virhekoodi: 2779" -virhesanoma tulee näyttöön Windows SharePoint Servicesin asennuksen, uuden sisältötietokannan luomisen tai uuden näennäispalvelimen valmistelemisen yhteydessä

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 833019 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Oire

Kun yrität asentaa Microsoft Windows SharePoint Servicesin käyttäen oletusasetuksia 24.11.2003 jälkeen, näyttöön tulee seuraavankaltainen virhesanoma:
Metatietojen luettelotiedostoa 'C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web Server Extensions\60\bin\sqmcfg.dll' ei ole, tai sen allekirjoitus ei kelpaa. (Virhekoodi: 2779).
Jos yrität valmistella uuden näennäispalvelimen tai luoda uuden sisältötietokannan Windows SharePoint Servicesin ollessa käynnissä käyttämällä Microsoft SQL Server 2000 Desktop Engineä (Windows) (WMSDE) 24.11.2003 jälkeen, näyttöön tulee seuraavankaltainen virhesanoma:
Metatietojen luettelotiedostoa 'C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web Server Extensions\60\bin\sqmsto.dll' ei ole, tai sen allekirjoitus ei kelpaa. (Virhekoodi: 2779).
Huomautus Oletusarvon mukaan SQL Server 2000 Desktop Engine (Windows) (WMSDE) on asennettuna, kun valitset Windows SharePoint Servicesin asennuksen aikana Normaali asennus -vaihtoehdon.

Syy

Tämän ongelman aiheuttaa koodi, joka varmistaa Windows SharePoint Servicesin mukana asennettavien DLL-kirjastojen allekirjoitukset. Varmistusalgoritmin virhe ei salli DLL-kirjastojen allekirjoitusten varmistusta. Tämä ongelma esiintyy kaikissa Windows SharePoint Services -asennuksissa 24.11.2003 jälkeen.

Ratkaisu

Uudet asennukset

Jos asennat Windows SharePoint Servicesiä ensimmäistä kertaa, lataa ja asenna uudelleenjulkaistu Windows SharePoint Servicesin koontikäännös. Uudelleenjulkaistu versio sisältää ohjelmapäivityksen, joka korjaa DLL-allekirjoituksen tarkistusongelman. Jos lataat ja asennat uudelleenjulkaistun version, älä tee tämän artikkelin ongelman kiertotavoista kertovan kohdan toimia.

Voit ladata uudelleenjulkaistun version seuraavasta Microsoftin Web-sivustosta:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=fi&FamilyID=E084D5CB-1161-46F2-A363-8E0C2250D990

Aiemmat asennukset

Voit ratkaista tämän ongelman asentamalla päivityksen, joka on kuvattu seuraavassa Microsoft Knowledge Base -tietokannan artikkelissa:
829358 Windows Server 2003:n SQL Server 2000 Desktop Enginen (Windows) tärkeän päivityksen yleiskatsaus (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
Lisätietoja toisesta Windows Server 2003:n SQL Server 2000 Desktop Enginen (Windows) tärkeän päivityksen korjaamasta ongelmasta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
833183 Virhesanoma siitä, että yhteyttä kokoonpanotietokantaan tai tietokantaan ei voi muodostaa, käytettäessä Windows SharePoint Services -Web-sivustoa (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)

Tila

Microsoft tutkii tätä ongelmaa ja julkaisee lisätietoja tässä artikkelissa, kun tiedot ovat saatavana. Microsoft on vahvistanut, että tämä ongelma esiintyy artikkelin alussa luetelluissa Microsoftin tuotteissa.

Enemmän tietoa

Tämä ongelma ei koske Windows SharePoint Services -asennuksia, jotka käyttävät Microsoft SQL Server 2000:ta tietojen varastointiin. Se ei myöskään vaikuta Windows SharePoint Services -sivustoihin, jotka on jo valmisteltu.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 833019 - Viimeisin tarkistus: 3. joulukuuta 2007 - Versio: 10.3
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Windows SharePoint Services
  • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Premium Edition
  • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Standard Edition
Hakusanat: 
kberrmsg kbtshoot kbdatabase kbsetup kbprb kbwebservices kbpubtypekc kbmsccsearch KB833019

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com