Ένα πρόγραμμα του Office είναι αργό ή μοιάζει να έχει σταματήσει να ανταποκρίνεται ("κολλάει") όταν ανοίγετε ένα αρχείο από μια θέση δικτύου

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 833041 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να ανοίξετε ένα αρχείο από μια θέση δικτύου σε ένα από τα προγράμματα του Microsoft Office που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για" αυτού του άρθρου, το πρόγραμμα του Office ενδέχεται να εκτελείται πολύ αργά ή μπορεί να φαίνεται ότι σταματά να ανταποκρίνεται (κολλάει).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μια παρόμοια κατάσταση, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2570623 Excel 2003 Office αρχείο επικύρωσης (OFV) ανοίγει βιβλία εργασίας που είναι χαμηλότερες από το δίκτυο

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά ενδέχεται να παρουσιαστεί, εάν χαθεί η σύνδεση με τη θέση δικτύου κατά το χρονικό διάστημα που το πρόγραμμα του Office ανοίγει το αρχείο.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα λόγω λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτά τα βήματα προσεκτικά. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows
Για να μας να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, για λογαριασμό σας, μεταβείτε στην το "Αυτόματη επίλυση". Εάν προτιμάτε να επιλύσετε το πρόβλημα μόνοι σας, μεταβείτε το "Μη αυτόματη επίλυση".

Αυτόματη επίλυση

Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα αυτόματα, κάντε κλικ στο κουμπί του επιδιόρθωση κουμπί ή στη σύνδεση. Στο παράθυρο διαλόγου " Λήψη αρχείου ", κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση και στη συνέχεια ακολουθήστε τα βήματα στην ενημέρωση κώδικα του οδηγού.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit1
Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
Επίλυσης της Microsoft 50637
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit2


Σημειώσεις
 • Αυτός ο οδηγός μπορεί να είναι μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση λειτουργεί και για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.
 • Εάν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την Επιδιόρθωση σε μια μονάδα δίσκου flash ή ένα CD και στη συνέχεια εκτελέστε την στον υπολογιστή που έχει το πρόβλημα.

Στη συνέχεια, μεταβείτε το "Επιλύθηκε το πρόβλημα;".

Μη αυτόματη επίλυση


Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, προσθέστε την τιμή του EnableShellDataCaching στο μητρώο των Microsoft Windows.

Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κλείστε τα προγράμματα του Office.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξηκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογήΕκτέλεση.
 3. Στο πλαίσιο Άνοιγμα , πληκτρολογήστεregedit, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 4. Εντοπίστε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί για να επιλέξετε το ακόλουθο registrykey:

  Office 2003

  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Common\Open Find

  Office 2007

  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Common\Open Find
 5. Αφού επιλέξετε το κλειδί που καθορίζεται στο βήμα 4, pointto Δημιουργία στο μενού " Επεξεργασία ", και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογήΤιμή DWORD.
 6. Τύπος EnableShellDataCaching, andthen, πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 7. Κάντε δεξιό κλικ στο EnableShellDataCaching, andthen επιλέξτε Τροποποίηση.
 8. Στο πλαίσιο " δεδομένα τιμής ", πληκτρολογήστε1, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.

  Σημείωση Οποιαδήποτε μη μηδενικός αριθμός το willturn πλαίσιο δεδομένα τιμής στην προσωρινή αποθήκευση. Ένα μηδενικό αριθμός ή το κενό (προεπιλογή) θα γίνει offcaching.
 9. Στο μενού αρχείο , κάντε κλικ στο κουμπίExit για να κλείσετε τον Επεξεργαστή μητρώου.

Επιλύθηκε το πρόβλημα;

 • Ελέγξτε εάν έχει επιλυθεί το ζήτημα. Εάν το πρόβλημα επιλύθηκε, χρειάζεστε πλέον αυτή την ενότητα. Εάν το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί, μπορείτε να Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.
 • Εκτιμούμε τα σχόλιά σας. Για να στείλετε σχόλια ή να αναφέρετε τυχόν ζητήματα που αφορούν αυτήν τη λύση, αφήστε ένα σχόλιο σχετικά με το "Αυτόματη επίλυση"ιστολόγιο ή στείλτε μας ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το μήνυμα.

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτή η κατάσταση μπορεί να προκύψει αφού κάνετε κλικ στο κουμπί " Άνοιγμα " στο πλαίσιο διαλόγου " Άνοιγμα " (από το μενού αρχείο , κάντε κλικ στην επιλογή Άνοιγμα) για να ανοίξετε ένα αρχείο από μια θέση δικτύου (για παράδειγμα, ένα διακομιστή δικτύου). Κατά τη διαδικασία ανοίγματος του αρχείου, χάνετε τη σύνδεση δικτύου σας ή τη θέση δικτύου που περιέχει το αρχείο που προσπαθείτε να ανοίξετε δεν λειτουργεί. Κατά τη διαδικασία ανοίγματος του αρχείου, το πρόγραμμα του Office προσπαθεί να προσθέσει το όνομα του αρχείου και τις πληροφορίες διαδρομής του αρχείου που προσπαθείτε να ανοίξετε τη λίστα πρόσφατων αρχείων των Windows. Επειδή δεν υπάρχει πλέον στη θέση δικτύου (διαδρομή), το πρόγραμμα του Office ενδέχεται να εκτελείται αργά και μπορεί να φαίνεται ότι σταματά να ανταποκρίνεται (κολλάει).

Σημείωση Αυτή η κατάσταση μπορεί να προκύψει, εάν η σύνδεσή σας με το δίκτυο είναι αργή, επειδή το πρόγραμμα του Office για να δημιουργήσετε πολλαπλά ερωτήματα στο δίκτυο για να λάβετε τις σωστές πληροφορίες αρχείου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 833041 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 11.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office PowerPoint 2003
 • Microsoft Office Excel 2007
 • Microsoft Office Word 2007
 • Microsoft Office Publisher 2007
Λέξεις-κλειδιά: 
kbregistry kbnetwork kbopenfile kbprb kbmsifixme kbfixme kbmt KB833041 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 833041

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com