Et Office-program arbeider tregt eller tilsynelatende ikke reagerer (henger) når du åpner en fil fra en nettverksplassering

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 833041 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Når du prøver å åpne en fil fra en nettverksplassering i et av Microsoft Office-programmene som er oppført i delen "Gjelder" i denne artikkelen, Office-programmet kan kjøre sakte eller tilsynelatende ikke reagerer (henger).

Hvis du vil ha mer informasjon om denne oppdateringen, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
2570623 Excel 2003 Office-filvalidering (OFV) åpner arbeidsbøker tregere på tvers av nettverket

Årsak

Dette kan skje hvis tilkoblingen til nettverksplasseringen brytes idet at Office-programmet åpner filen.

Workaround

Viktig Denne delen, metoden eller oppgaven inneholder fremgangsmåter for hvordan du endrer registret. Det kan imidlertid oppstå alvorlige problemer hvis du endrer registeret feilaktig. Sørg derfor for at du følger disse trinnene nøye. For ekstra beskyttelse kan du ta sikkerhetskopi av registret før du endrer det. Deretter kan du gjenopprette registret hvis det oppstår et problem. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du sikkerhetskopierer og gjenoppretter registret, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
322756 Slik sikkerhetskopierer og gjenoppretter registret i Windows
Hvis du vil ha oss til å omgå dette problemet for deg, kan du gå til den "Løs problemet for meg-delen. Hvis du vil løse dette problemet selv, kan du gå til den "La meg løse det selv-delen.

Løs problemet for meg

Hvis du vil løse dette problemet automatisk, klikker du Løs det knappen eller koblingen. I dialogboksen Filnedlasting klikker du Kjør , og følg deretter trinnene i reparasjonen den veiviseren.

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets fixit1
Løs dette problemet!
Microsoft-løsning 50637
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets fixit2


Notater
 • Denne veiviseren kan bare være på engelsk. Den automatiske reparasjonen fungerer imidlertid også for andre språkversjoner av Windows.
 • Hvis du ikke er på datamaskinen som har problemet, lagre Fix it-løsningen til en minnepinn eller en CD og kjør den på datamaskinen som har problemet.

Gå deretter til den "Løste dette problemet?-delen.

La meg løse det selv


Du kan omgå dette problemet ved å legge til verdien EnableShellDataCaching i Microsoft Windows-registret.

Følg disse trinnene:
 1. Lukk alle Office-programmer.
 2. Klikk Start, og klikk deretterKjør.
 3. I Åpne -boksen skriver du innregedit, og klikk deretter OK.
 4. Finn og velg følgende registrykey:

  Office 2003

  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Common\Open Find

  Office 2007

  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Common\Open Find
 5. Etter at du har valgt nøkkelen som er angitt i trinn 4, pointto NyRediger -menyen, og klikk deretterDWORD-verdi.
 6. Type EnableShellDataCaching, og deretter trykker du ENTER.
 7. Høyreklikk EnableShellDataCaching, og deretter klikker du Endre.
 8. I Verdidata -boksen skriver du inn1, og klikk deretter OK.

  Merk Tall som ikke er null i Verdidata -boksen-willturn på hurtigbufring. En null eller et tomt felt (standard) slår offcaching.
 9. KlikkAvslutt for å avslutte Registerredigering på fil -menyen.

Løste dette problemet?

 • Kontroller om problemet er løst. Hvis problemet er løst, er du ferdig med denne delen. Hvis problemet ikke er løst, kan du Kontakt kundestøtte.
 • Vi setter pris på din tilbakemelding. Vil gi tilbakemelding eller rapportere eventuelle problemer med denne løsningen, kan legge inn en kommentar på den "Løs problemet for meg"blogg eller send oss en e-post melding.

Mer informasjon

Denne situasjonen kan oppstå når du klikker Åpne i dialogboksen Åpne (Velg Åpnefil -menyen) til å åpne en fil fra en nettverksplassering (for eksempel en nettverksserver). I løpet av prosessen med å åpne filen mister du nettverksforbindelsen, eller nettverksplasseringen som inneholder filen du prøver å åpne går ned. Under prosessen med å åpne filen, prøver Office-programmet å legge til filnavnet og baneinformasjonen for filen du prøver å åpne listen over nylig brukte filer i Windows. Ettersom nettverksplasseringen (banen) nå ikke eksisterer, vil Office-programmet kan kjøre sakte og tilsynelatende ikke reagerer (henger).

Merk Denne situasjonen kan også oppstå hvis tilkoblingen til nettverket er treg fordi Office-programmet må utføre flere spørringer til nettverket for å få riktig filinformasjon.

Egenskaper

Artikkel-ID: 833041 - Forrige gjennomgang: 17. november 2013 - Gjennomgang: 3.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Office PowerPoint 2003
 • Microsoft Office Excel 2007
 • Microsoft Office Word 2007
 • Microsoft Office Publisher 2007
Nøkkelord: 
kbregistry kbnetwork kbopenfile kbprb kbmsifixme kbfixme kbmt KB833041 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 833041

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com