Ο Microsoft Internet Explorer ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται για έως έξι λεπτά

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 833301 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ο Microsoft Internet Explorer ή του Windows Internet Explorer ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται για έως έξι λεπτά.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να παρουσιαστεί αν ο Internet Explorer ή το αντικείμενο Microsoft XMLHTTP COM χρησιμοποιεί το Microsoft Win32 Internet (WinInet) API για λειτουργίες HTTP. Όταν ένα πρόγραμμα ή ένα αντικείμενο που χρησιμοποιεί το WinInet εκτελεί μια λειτουργία POST και η σύνδεση είναι κλειστή ή εκ νέου πριν επιστραφεί μια απόκριση από το διακομιστή του POST στάλθηκε, WinInet μπορεί να δημιουργήσει μια νέα σύνδεση. Ενδέχεται να επαναληφθεί η λειτουργία POST, αλλά στέλνεται κανένα μέρος του σώματος της λειτουργίας POST.

Αυτό το ζήτημα είναι πιθανό να συμβεί μέσω αργών συνδέσεων εάν το χρονικό όριο σύνδεσης του διακομιστή έχει ρυθμιστεί πολύ χαμηλά. Επομένως, στο τέλος του διακομιστή ενδέχεται να κλείσει η σύνδεση TCP στη διάρκεια του χρόνου που ο διακομιστής είναι σε αναμονή για την αίτηση του προγράμματος-πελάτη για την άφιξη.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε το χρονικό όριο διακομιστή περισσότερο από το χρονικό όριο του προγράμματος-πελάτη. Όταν το κάνετε αυτό, στην πλευρά προγράμματος-πελάτη κλείνει αδρανή σύνδεση, πριν από την πλευρά του διακομιστή έχει φτάσει το χρονικό όριο.

Microsoft Internet Information Server (IIS) 5 και οι νεότερες εκδόσεις έχει ένα όριο προεπιλεγμένου διακομιστή πλευρά 2 λεπτά. Για πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση του χρονικού ορίου σύνδεσης στις υπηρεσίες IIS, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web, για να προβάλετε τη σελίδα ρύθμισης σύνδεσης χρονικά όρια στο Web:
http://www.Microsoft.com/technet/prodtechnol/WindowsServer2003/Library/IIS/31a2f39c-4d59-4cba-905c-60e7af657e49.mspx
Ο Internet Explorer 5 και οι νεότερες εκδόσεις έχουν ένα χρονικό όριο πλευράς προγράμματος-πελάτη προεπιλογή από 1 λεπτό.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 833301 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Internet Explorer 7 for Windows XP
  • Windows Internet Explorer 7 for Windows Server 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbmt KB833301 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:833301

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com