Μια συντόμευση στη γραμμή γρήγορης εκκίνησης δεν μπορεί να συνδεθεί με το σωστό πρόγραμμα

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 833839 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Μια συντόμευση στη γραμμή γρήγορης εκκίνησης ενδέχεται να μην είναι συσχετισμένο με το σωστό πρόγραμμα αφού ακολουθήσετε τα εξής βήματα:
 1. Προσθέστε μια συντόμευση σε έναν τοπικό φάκελο ή σε έναν φάκελο δικτύου στη γραμμή γρήγορης εκκίνησης.
 2. Αναδιοργάνωση τα εικονίδια στη γραμμή γρήγορης εκκίνησης.
 3. Σύρετε ένα αρχείο στη συντόμευση γραμμή γρήγορης εκκίνησης που δημιουργήσατε.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες για το Service Pack

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Microsoft Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

Η αγγλική έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.
Date     Time  Version     Size   File name 
----------------------------------------------------------
20-Jan-2004 15:08 6.0.2800.1331  921,600 Comctl32.dll
20-Jan-2004 18:08 6.0.2800.1334 8,241,664 Shell32.dll 
20-Jan-2004 18:08 5.1.2600.1331  680,448 Sxs.dll 
19-Jan-2004 23:08 5.1.2600.1333  586,752 Xpsp2res.dll 

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για". Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 2 των Microsoft Windows XP.

Περισσότερες πληροφορίες

Βήματα για την αναπαραγωγή του ζητήματος

 1. Εάν τα εικονίδια Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας, ο Internet Explorer και το Windows Media Player δεν βρίσκονται ήδη στη γραμμή γρήγορης εκκίνησης, προσθέστε τους τώρα, έτσι ώστε αυτά τα εικονίδια που εμφανίζονται από αριστερά προς δεξιά.
 2. Δημιουργήστε δύο συντομεύσεις για φακέλους και, στη συνέχεια, σύρετέ τα στη γραμμή γρήγορης εκκίνησης.

  Αφού ολοκληρώσετε αυτό το βήμα, τα εικονίδια στη γραμμή γρήγορης εκκίνησης είναι Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας, ο Internet Explorer, το Windows Media Player, το πρώτο συντόμευσης φακέλου και τη δεύτερη συντόμευση του φακέλου.
 3. Σύρετε το εικονίδιο για τη συντόμευση φακέλου πρώτη προς τα αριστερά στη γραμμή γρήγορης εκκίνησης, ώστε να εμφανίζεται ακριβώς στα αριστερά του εικονιδίου για το Windows Media Player.

  Αφού ολοκληρώσετε αυτό το βήμα, τα εικονίδια στη γραμμή γρήγορης εκκίνησης είναι Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας, ο Internet Explorer, το πρώτο συντόμευσης φακέλου, το Windows Media Player και το δεύτερο συντόμευση φακέλου.
 4. Σύρετε ένα αρχείο .txt σε καθεμία από τις συντομεύσεις της γραμμής γρήγορης εκκίνησης.
Όταν σύρετε το εικονίδιο της συντόμευσης φακέλου πρώτα ένα αρχείο .txt, τα Windows προσπαθούν να ανοίξετε το αρχείο .txt στο Windows Media Player.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία που χρησιμοποιείται σε αυτό το άρθρο, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 833839 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbfix kbbug kbmt KB833839 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:833839

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com