A JPEG-fájlok feldolgozásakor (GDI+) bekövetkező puffertúlcsordulás programkód végrehajtására adhat lehetőséget az SP1 szervizcsomagot tartalmazó Internet Explorer 6 böngészőben

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 833989 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása
A Microsoft közzétette az MS04-028. számú biztonsági közleményt, amely tartalmazza a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi tudnivalót, ideértve a frissítésbe foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását. A közlemény teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyén tekinthető meg:
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/ms04-028.mspx

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 833989 - Utolsó ellenőrzés: 2004. szeptember 17. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 SP1
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbsecurity kbsecbulletin atdownload KB833989
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com