Δεν έχετε πρόσβαση σε φακέλους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βρίσκονται σε μη πρωτεύοντος λογαριασμοί MSN ή λογαριασμούς Hotmail

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 834460 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εάν προσπαθήσετε να ανοίξετε το ημερολόγιο, επαφές ή εργασίες και σημειώσεις για τους φακέλους στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου MSN, με το Microsoft Office Outlook, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Microsoft Office Outlook Connector για MSN περιορίζεται στην πληρωμή των συνδρομητές του MSN. Θέλετε να εγγραφείτε τώρα;
Εάν κάνετε κλικ στο κουμπίΟΧΙ,στο μήνυμα λάθους και στη συνέχεια προσπαθήστε πάλι πρόσβαση στο ημερολόγιο, επαφές, εργασίες και σημειώσεις, δεν λαμβάνετε το μήνυμα λάθους ξανά, εκτός αν κάνετε επανεκκίνηση του Outlook.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται επειδή τους φακέλους Ημερολόγιο, επαφές, εργασίες και σημειώσεις στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail ή MSN απαιτούν μια συνδρομή στο Outlook Live ή MSN Premium. Ίσως να έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμό Hotmail ή MSN λογαριασμό στο προφίλ σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εξακολουθείτε να μπορείτε να συγχρονίσετε τους φακέλους του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Ωστόσο, για να χρησιμοποιήσετε το ημερολόγιο, επαφές ή εργασίες και σημειώσεις φακέλους του Outlook, πρέπει να έχετε μια συνδρομή για το Outlook Live ή MSN Premium.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΌταν εγκαθιστάτε το Office Outlook Connector για MSN, τους λογαριασμούς που θα χρησιμοποιήσει μια σύνδεση HTTP θα μετατραπούν αυτόματα με τη χρήση του Outlook Connector.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, προσθέστε το λογαριασμό MSN μη Υπέρ το Άρτιο ως δευτερεύοντα λογαριασμό για να συσχετίσετε το λογαριασμό MSN μη Υπέρ το Άρτιο με έναν λογαριασμό Premium MSN. Μπορείτε να προσθέσετε μέχρι 10 πρόσθετους λογαριασμούς.

Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
  1. Συνδεθείτε στον MSN Explorer ως το λογαριασμό διαχειριστή. Σημειώστε ότι μόνο η Διαχείριση λογαριασμού να προσθέσετε ή να καταργήσετε λογαριασμούς μελών.
  2. Στο διακομιστήΒοήθεια & ρυθμίσειςμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΛογαριασμοί και χρέωση.
  3. Κάντε κλικΠροσθήκη λογαριασμών μελών.
  4. Κάντε κλικΕπόμενο, και στη συνέχεια ακολουθήστε τα βήματα στον οδηγό για να προσθέσετε το λογαριασμό MSN μη Premium.
  5. Κάντε επανεκκίνηση του Outlook και στη συνέχεια πρόσβαση τους φακέλους Ημερολόγιο, επαφές, εργασίες και σημειώσεις στο λογαριασμό MSN μη Premium.
ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτή η ανάλυση δεν λειτουργεί, εάν έχετε μια συνδρομή Hotmail επιπλέον χώρου αποθήκευσης.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 834460 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Encarta Encyclopedia 2000 Deluxe Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbpending kberrmsg kbprb kbmt KB834460 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:834460

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com