Εμφανίζεται το μήνυμα λάθους "Microsoft Office Outlook Connector δεν είναι δυνατό να συνεχιστεί η εγκατάσταση χωρίς το Microsoft Office Outlook" όταν εγκαθιστάτε το Outlook Connector

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 834461 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε το Outlook Connector, ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα λάθους παρόμοιο με το ακόλουθο:
Δεν είναι δυνατό να συνεχιστεί η εγκατάσταση του Microsoft Office Outlook Connector χωρίς το Microsoft Office Outlook. Εγκατάσταση του Outlook 2002 ή 2003 και, στη συνέχεια, προσπαθήστε να εγκαταστήσετε ξανά το Microsoft Office Outlook Connector.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκύψει εάν το Microsoft Office Outlook 2003 ή το Microsoft Outlook 2002 Service Pack 2 (SP2) ή νεότερη έκδοση δεν είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Outlook 2003 ή το Outlook 2002 SP2 ή νεότερη έκδοση πρέπει να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας πριν να εγκαταστήσετε το Outlook Connector.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, εγκαταστήστε το Outlook 2003 ή Outlook 2002 SP2 είτε αργότερα από τον υπολογιστή σας και κατόπιν εγκαταστήστε το Outlook Connector.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 834461 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Encarta Encyclopedia 2000 Deluxe Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbpending kbprb kbmt KB834461 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:834461

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com