Λαμβάνετε ένα "σφάλμα 1603: Παρουσιάστηκε ανεπανόρθωτο σφάλμα κατά την εγκατάσταση" μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε ένα πακέτο του Windows Installer

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 834484

Για να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας για τα Windows, βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε τα Windows XP με Service Pack 3 (SP3). Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε σε αυτήν την ιστοσελίδα της Microsoft: Η υποστήριξη λήγει για ορισμένες εκδόσεις των Windows

Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε ένα Microsoft Windows Installer το πακέτο, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Error 1603: A fatal error occurred during installation.
Εάν κάνετε κλικ στο κουμπί ΟΚ στο πλαίσιο μηνύματος, η εγκατάσταση θα γίνει επαναφορά.

Αιτία

Ενδέχεται να λάβετε αυτό το μήνυμα λάθους, εάν κάποιο από τα ακόλουθες συνθήκες είναι αληθής:
 • Ο φάκελος που προσπαθείτε να εγκαταστήσετε τα Windows Πακέτο του προγράμματος εγκατάστασης για να είναι κρυπτογραφημένο.
 • Η μονάδα δίσκου που περιέχει το φάκελο στον οποίο προσπαθείτε να εγκαταστήσετε το πακέτο του Windows Installer προσεγγίζεται ως υποκατάστατο μονάδα δίσκου.
 • Ο λογαριασμός SYSTEM δεν έχει δικαιώματα πλήρους ελέγχου στο φάκελο στον οποίο προσπαθείτε να εγκαταστήσετε το πακέτο του Windows Installer. Παρατηρήστε το μήνυμα λάθους επειδή η υπηρεσία Windows Installer χρησιμοποιεί το Ο λογαριασμός ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ για την εγκατάσταση λογισμικού.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε ένα από τα ακόλουθα, ανάλογα με την αιτία του προβλήματος:
 • Εγκαταστήστε το πακέτο σε ένα φάκελο που δεν είναι κρυπτογραφημένα.
  Χρησιμοποιήστε αυτήν τη μέθοδο εάν λάβετε το μήνυμα λάθους επειδή μπορείτε Προσπαθήστε να εγκαταστήσετε το πακέτο του Windows Installer σε ένα φάκελο που είναι κρυπτογραφημένα.
 • Εγκαταστήστε το πακέτο σε μια μονάδα δίσκου η οποία προσεγγίζεται ως υποκατάστατο μονάδας δίσκου.
  Χρησιμοποιήστε αυτήν τη μέθοδο εάν λάβετε το μήνυμα λάθους, επειδή το μονάδα δίσκου που περιέχει το φάκελο στον οποίο προσπαθείτε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης των Windows το πακέτο να προσεγγίζεται ως υποκατάστατο μονάδας δίσκου.
 • Εκχωρήστε δικαιώματα πλήρους ελέγχου για το λογαριασμό SYSTEM. (για τα Windows 2000 και Windows XP μόνο)
  Χρησιμοποιήστε αυτήν τη μέθοδο εάν λάβετε το μήνυμα λάθους, επειδή το Λογαριασμός ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ δεν έχει δικαιώματα πλήρους ελέγχου στο φάκελο που έχετε Προσπαθήστε να εγκαταστήσετε το πακέτο του Windows Installer.

  Για να εκχωρήσετε πλήρη Ελέγχουν τα δικαιώματα στο λογαριασμό ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Στην επιφάνεια εργασίας των Windows, κάντε διπλό κλικ Μου Υπολογιστή. Το Ο υπολογιστής μου εμφανίζεται το παράθυρο.
  2. Κάντε δεξιό κλικ στη μονάδα δίσκου που θέλετε να εγκαταστήσετε το Πακέτο του Windows Installer και στη συνέχεια κάντε κλικ Ιδιότητες.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή του Ασφαλείας στην καρτέλα.
   Σημείωση Εάν δεν μπορείτε να βρείτε Ασφαλείας καρτέλα, σας Απλή κοινή χρήση αρχείων η δυνατότητα είναι truning σε. Απενεργοποιήστε αυτήν τη δυνατότητα για να συνεχίσετε.

   αναλυτικές οδηγίες με εικόνες για τον τρόπο απενεργοποίησης απλή κοινή χρήση αρχείων
   Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
   assets folding start collapsed
   Για να απενεργοποιήσετε απλή κοινή χρήση αρχείων στα Windows XP Professional, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
   1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ο υπολογιστής μου στην επιφάνεια εργασίας.
    Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
    2410986
   2. Σχετικά με το Εργαλεία μενού, κάντε κλικ στο κουμπί "Επιλογές φακέλων".
    Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
    2410987
   3. Κάντε κλικ στην επιλογή του Προβολή καρτέλα και, στη συνέχεια, καταργήστε την επιλογή του Χρήση απλής κοινής χρήσης αρχείων (συνιστάται) το πλαίσιο ελέγχου για να απενεργοποιήσετε την απλή κοινή χρήση αρχείων.
    Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
    2486373
   Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
   assets folding end collapsed
  4. Σχετικά με το Ασφαλείας η καρτέλα, κάντε τα εξής:
   • Εάν χρησιμοποιείτε Microsoft Windows 2000, επαληθεύστε που το Όνομα πλαίσιο περιέχει το λογαριασμό χρήστη του ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ.
   • Εάν χρησιμοποιείτε Microsoft Windows XP, βεβαιωθείτε ότι το Ονόματα ομάδων ή χρηστών πλαίσιο περιέχει το χρήστη ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ ο λογαριασμός.
   Εάν ο λογαριασμός χρήστη SYSTEM δεν εμφανίζεται στο πλαίσιο, Ακολουθήστε τα εξής βήματα για να προσθέσετε το λογαριασμό SYSTEM στο πλαίσιο:
   1. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη. Το Επιλέξτε Οι χρήστες ή ομάδες εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου.
   2. Με το Όνομα πεδίο, κάντε κλικ στο κουμπί ΣΎΣΤΗΜΑ, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη.
   3. Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.
  5. Με το Δικαιώματα ενότητα, κάντε κλικ για να Επιλέξτε το Πλήρης έλεγχος πλαίσιο ελέγχου στην περιοχή Να επιτρέπεται, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Για προχωρημένους.
  6. Κάντε τα εξής:
   • Εάν χρησιμοποιείτε Windows XP, στο παράθυρο διαλόγου πλαισίου που εμφανίζεται, κάντε κλικ για να επιλέξετε το Αντικατάσταση των καταχωρήσεων δικαιωμάτων σε όλα τα εξαρτώμενα αντικείμενα με καταχωρήσεις εμφανιζόμενες εδώ που κατάλληλες για εξαρτώμενα αντικείμενα το πλαίσιο ελέγχου για το λογαριασμό ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.
   • Εάν δεν χρησιμοποιείτε τα Windows XP, στο παράθυρο διαλόγου που εμφανίζεται, κάντε κλικ για να επιλέξετε το Επαναφορά δικαιωμάτων σε όλα τα εξαρτώμενα αντικείμενα και ενεργοποίηση μεταβίβασης των μεταβιβαζόμενων δικαιωμάτων το πλαίσιο ελέγχου για το λογαριασμό ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.
   Σημείωση Εάν λάβετε ένα μήνυμα ασφαλείας, κάντε κλικ στο κουμπί Ναι.
  7. Αναμονή για το λειτουργικό σύστημα για να εφαρμόσετε τα δικαιώματα ότι έχετε επιλέξει για όλους τους εξαρτημένους φακέλους.
  8. Εκτελέστε το πακέτο του Windows Installer.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ακόλουθη Microsoft Τοποθεσίες Web Developer Network (MSDN):

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 834484 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013 - Αναθεώρηση: 3.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsecurity kbsetup kbdeployment kberrmsg kbprb kbcip kbmt KB834484 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 834484

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com