Σύνδεση ασύρματου δικτύου για ένα προτιμώμενο ασύρματο σημείο πρόσβασης δεν είναι διαθέσιμη

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 834525 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν ο υπολογιστής σας εναλλάσσεται μεταξύ σημείων πρόσβασης διαφορετικό ασύρματο δίκτυο, δεν μπορεί να επανασυνδεθείτε σε ένα σημείο πρόσβασης προτιμώμενη υψηλής ταχύτητας. Η σύνδεση ασύρματου δικτύου στο στοΣυνδέσεις δικτύουτο παράθυρο δεν υποδηλώνει ότι το σημείο πρόσβασης έχει αποκλειστεί.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν σας υπολογιστής προσπαθεί να συνδεθεί με μια προτιμώμενη πρόσβαση σημείο και δεν είναι δυνατή κατά τη φάση της αρχικής χειραψίας (δηλαδή, κατά τη φάση της αρχικής σύνδεσης). Όταν παρουσιαστεί αυτό το ζήτημα, η προτιμώμενη πρόσβασης σημείο ασύρματης σύνδεσης δικτύου έχει επισημανθεί ως εσωτερικά αποκλειστεί και αγνοείται κατά τη μετακίνηση από την περιοχή σημείο πρόσβασης μία στην άλλη.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Microsoft Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 2 των Microsoft Windows XP.Η Microsoft ερευνά αυτό το ζήτημα και θα δημοσιεύσει περισσότερες πληροφορίες σε αυτό το άρθρο, όταν αυτές γίνουν διαθέσιμες.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, απενεργοποιήστε και στη συνέχεια ενεργοποιήστε τη σύνδεση ασύρματου δικτύου για το προτιμώμενο ασύρματο δίκτυο σημείου πρόσβασης.
  1. Κάντε κλικStart, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΟ πίνακας ελέγχου.
  2. Διπλό κλικΣυνδέσεις δικτύου.
  3. Κάντε δεξιό κλικ στη σύνδεση δικτύου για τον προτιμώμενο ασύρματο σημείο πρόσβασης.
  4. Κάντε κλικΑπενεργοποίηση (Disable).
  5. Κάντε δεξιό κλικ στη σύνδεση δικτύου ξανά και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίenable.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 834525 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
atdownload kbwinxpsp2fix kbnetwork kbpending kbbug kbmt KB834525 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:834525

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com