Λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους "Stop 0x00000051 ο κωδικός σφάλματος" κατά τη διάρκεια της επαναφοράς του μητρώου

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 834728 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν χρησιμοποιείτε προγράμματα ότι που αντίγραφα ασφαλείας μητρώου και λειτουργίες επαναφοράς, ο υπολογιστής ίσως σταματήσει να ανταποκρίνεται και ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Έλεγχος_σφάλματος 0x51 (c, c0000005, bddbab34, bddba78c)

Ορίσματα:
Arg1: 0000000c, (δεσμευμένη)
Arg2: c0000005, (δεσμευμένη)
Όρισμα 3: bddbab34, εξαρτάται από πού bugchecked των Windows, μπορεί να είναι ο δείκτης σε ομάδας
Arg4: bddba78c, εξαρτάται από πού bugchecked των Windows, ενδέχεται να είναι κωδικός επιστροφής του HvCheckHive αν η ομάδα είναι κατεστραμμένη.
Χρήση CPU ενδέχεται να αυξηθεί επίσης απροσδόκητα σε 100%, μέχρι να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή. Όταν η χρήση της CPU είναι στο 100%, τα προγράμματα που χρησιμοποιούν δυνατότητες μητρώου ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει, εάν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα απομακρυσμένου ελέγχου ή ένα πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του συστήματος.

Το RegRestoreKey συνάρτηση διαβάζει ένα αρχείο ομάδας μητρώου καθορισμένη και αντιγράφει σε ένα συγκεκριμένο κλειδί στο μητρώο του συστήματος. Το RegSaveKey συνάρτηση αποθηκεύει ένα συγκεκριμένο κλειδί και όλα τα σχετικά δευτερεύοντα κλειδιά σε αρχείο ομάδας. Και οι δύο συναρτήσεις εκτελούν λειτουργίες στο μητρώο του συστήματος που πρέπει να εκτελούνται αποκλειστικά. Το ζήτημα που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο παρουσιάζεται επειδή το RegSaveKey και RegRestoreKey καλούνται οι συναρτήσεις ταυτόχρονα σε ένα multi-thread πρόγραμμα.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες επείγουσας επιδιόρθωσης των Windows 2000

Μια υποστηριζόμενη επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Εάν η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, υπάρχει μια ενότητα "Διαθέσιμη λήψη επείγουσας επιδιόρθωσης" στην αρχή αυτού του άρθρου της Γνωσιακής βάσης. Εάν αυτή η ενότητα δεν εμφανίζεται, υποβάλετε μια αίτηση εξυπηρέτησης πελατών της Microsoft και υποστήριξης, για να αποκτήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση.

Σημείωση Εάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή απαιτείται αντιμετώπιση προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη επείγουσα επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι χρεώσεις υποστήριξης. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών Microsoft ή για να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Σημείωση Η φόρμα "Διαθέσιμη λήψη επείγουσας επιδιόρθωσης" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, είναι επειδή μια επείγουσα επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη για αυτήν τη γλώσσα.

Προϋποθέσεις

Microsoft Windows 2000

Απαιτήσεις επανεκκίνησης

Αφού εφαρμόσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση, πρέπει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας.

Πληροφορίες αντικατάστασης επείγουσας επιδιόρθωσης

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση δεν αντικαθιστά άλλες επείγουσες επιδιορθώσεις.

Πληροφορίες αρχείου

Η αγγλική έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για αυτά τα αρχεία αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, μετατρέπεται σε τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε την Ζώνη ώρας καρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.
  Date     Time  Version    Size    File name
  ----------------------------------------------------------
  19-Dec-2003 18:57 5.0.2195.6886   30,224 Mountmgr.sys
  05-Feb-2004 20:37 5.0.2195.6897 1,699,776 Ntkrnlmp.exe   
  05-Feb-2004 20:37 5.0.2195.6897 1,699,200 Ntkrnlpa.exe   
  05-Feb-2004 20:37 5.0.2195.6897 1,720,000 Ntkrpamp.exe   
  05-Feb-2004 20:37 5.0.2195.6897 1,677,312 Ntoskrnl.exe

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για" αυτού του άρθρου.

Περισσότερες πληροφορίες

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το RegSaveKey και RegRestoreKey συναρτήσεις, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://MSDN.Microsoft.com
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ονομασίας των πακέτων επειγουσών επιδιορθώσεων, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
816915Νέα διάταξη ονομασίας για τα πακέτα ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού των Microsoft Windows
824684 Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 834728 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows 2000 Server
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbwin2000presp5fix kbbug kbfix kbmt KB834728 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:834728

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com