FIX: De WinHttpGetProxyForUrl mislukt met de foutcode ERROR_WINHTTP_BAD_AUTO_PROXY_SCRIPT

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 834742
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u herhaalde aanroepen naar deWinHttpGetProxyForUrlfunctie, de functie kan mislukken met de volgende foutcode:
ERROR_WINHTTP_BAD_AUTO_PROXY_SCRIPT

Oorzaak

Het foutbericht dat wordt vermeld in de sectie 'Symptomen' van dit artikel doet zich voor omdat een lokale opslag Thread Handles in Jscript.dll. Deze fout treedt meestal op na vijf honderd dertig - achtste aanroep van de functie.

Oplossing

Informatie over Windows XP service pack

Verkrijgen om dit probleem oplossen door de meest recente servicepack voor Microsoft Windows XP. Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
322389De meest recente Windows XP servicepack ophalen

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, een verzoek indienen om Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of hoger) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in coordinated universal time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Date     Time  Version   Size   File name  Platform
  ------------------------------------------------------------------
  04-Feb-2004 19:59 5.6.0.8821 446,464 Jscript.dll Windows XP
  03-Feb-2004 17:35 5.6.0.8821 446,464 Jscript.dll Windows 2000
            

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is. Dit probleem is gecorrigeerd in Microsoft Windows XP Service Pack 2.

Workaround

Bellen om dit probleem te omzeilen, deCoInitializefunctie en deDeïnitialiseren gemarkeerdfunctie in de code.

Eigenschappen

Artikel ID: 834742 - Laatste beoordeling: zaterdag 5 maart 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbwin2000presp3fix kbscript kbfix kbbug kbqfe kbmt KB834742 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:834742

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com