Gyakran ismételt kérdések a Microsoft Business Solutions CRM 1.2 jelentéseivel kapcsolatban

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 834789 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikket archiválták. A továbbiakban a tartalma már nem frissül, csak jelenlegi állapotában lesz elérhető.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETŐ

Letölthető egy cikk, amely a Microsoft CRM 1.2 jelentéskészítéssel kapcsolatos gyakran feltett kérdések válaszait tartalmazza. A cikkből megtudhatja, hogyan telepítheti a Microsoft CRM 1.2 rendszert, hogyan hozhatja létre, futtathatja és módosíthatja a kimutatásokat, hogyan frissíthet a Microsoft CRM 1.0 verziójáról 1.2 verzióra, valamint hogy hogyan háríthatja el a jelentéskészítéssel kapcsolatos hibákat.

További információ

A letölthető fájlra vonatkozó információ

A következő fájl letölthető a Microsoft letöltőközpontból:
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A gyakran ismételt kérdések fájlcsomagjának letöltése A Microsoft terméktámogatási fájljainak letöltéséről további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A Microsoft a fájl ellenőrzéséhez a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb víruskereső szoftvert használta. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva annak jogosulatlan módosítását.

A gyakran ismételt kérdések témakörei

Telepítés

A „Telepítés” részben a jelentéskészítési összetevők telepítésével kapcsolatos kérdések válaszait találja. A jelentések módosításához a Crystal Reports 9 program Professional, Developer vagy Advanced változatával kell rendelkeznie. Miután a Crystal Reports 9 programot telepítette a Microsoft CRM kiszolgálótól eltérő számítógépre, alkalmaznia kell a Microsoft CRM rendszerhez kapott Crystal Reports Enhancement CD-n található Crystal Reports Enhanced Edition programot.

Ha a Crystal Reports 9 beszerzéséről további információra van szüksége, látogassa meg a Microsoft következő webhelyét:
http://www.businessobjects.com/partners/strategic/microsoft/mbs/default.asp
, vagy hívja a megfelelő telefonszámot:
  • Egyesült Államok és Kanada: 1 (800) 877-2340, 1 (604) 681-3435
  • Franciaország: (33) (0) 1 4110 1600
  • Németország: (49) (0) 69 9509 6310
  • Egyesült Királyság: (44) (0) 208 566 2020

Jelentések futtatása

A Microsoft CRM 119 olyan szokásos jelentést tartalmaz, amely a Microsoft CRM minden felhasználója számára rendelkezésre áll. A jelentéseken minden olyan adat megjelenik, amelyhez az adott felhasználónak a Microsoft CRM rendszerben beállított biztonsági szerepe alapján megtekintési jogosultsága van. Az alapértelmezett jelentéseken nincs a megjelenített adatokra vonatkozó korlátozás (például egy adott időszakra vagy adott mezőértékekre). Az alapértelmezett kimutatásokra a Microsoft CRM nem testreszabott implementációjának alapértelmezett beállításai vonatkoznak. A jelentések szűrési szolgáltatásával a felhasználók a jelentés eredményeit egy adott beállítás értékei alapján szűrhetik.

Mivel a rekordok száma a Microsoft CRM használatával egyre nő, az összes jelentés összes rekordjának megjelenítése a rendszer lassulásához vezet, és ez valószínűleg nem felel meg a szervezet elvárásainak. Ha a Microsoft CRM rendszerben mezőket adott hozzá vagy törölt, vagy módosította azok feliratát, a jelentések nem felelnek meg az adatbázisnak. Ezért hasznos lehet a szokásos telepített jelentések testreszabása a szervezet igényeinek megfelelően.

Jelentések létrehozása és módosítása a Crystal Reports 9 programmal

Ha a Microsoft CRM rendszerben új jelentést szeretne létrehozni, vagy módosítani szeretné a meglévőket, legalább egy licencet be kell szereznie a Crystal Reports 9 program Professional, Developer vagy Advanced kiadásához. A Crystal Reports 9 beszerzésével és telepítésével kapcsolatos további információt a cikk korábbi „Telepítés” című részében talál. Miután telepítette a Crystal Reports 9 és a Crystal Reports Enhanced Edition programot a Microsoft CRM rendszerhez, a Crystal Reports segítségével szerkesztheti a meglévő jelentéseket, és újakat hozhat létre.

A jelentésekkel kapcsolatos hibaelhárítás

Ebben a részben a jelentések teljesítményével és hibaüzeneteivel kapcsolatos kérdésekre adott válasz található.

Frissítés Microsoft CRM 1.0 verzióról 1.2 verzióra

Ebben a szakaszban a Microsoft CRM frissítésének jelentésekre gyakorolt hatásával kapcsolatos gyakori kérdések és azok válaszai találhatók.

Hivatkozások

A Microsoft CRM 1.2 jelentéseiről további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkeiben talál a cikkek számára kattintva:
834790 Paraméterekkel megadott jelentések létrehozása Crystal Reports 9 programmal Microsoft CRM 1.2 rendszerhez (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
834791 Jelentések hozzáadása, törlése és átnevezése Microsoft CRM rendszerben a Microsoft CRM 1.2 Report Manager segítségével (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
834913 Amikor a Microsoft CRM 1.2 rendszerben megpróbálja nyomtatni a paraméterekkel megadott jelentést, a rendszer kétszer figyelmezteti a paraméterek megadására (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 834789 - Utolsó ellenőrzés: 2014. február 9. - Verziószám: 1.10
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft CRM 1.2
Kulcsszavak: 
kbnosurvey kbarchive kbinfo kbmbsmigrate kbmbsreports KB834789
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com