Μεγάλη καθυστέρηση πριν να συνδεθείτε με έναν τομέα που βασίζεται σε χώρο ονομάτων DFS

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 835261 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Μετά την επανασύνδεση στο δίκτυο, ενδέχεται να μην μπορούν να ανοίξουν μια σύνδεση κατανεμημένου συστήματος αρχείων (DFS) που βασίζεται σε τομέα ή μια ρίζα DFS που βασίζεται σε τομέα για έως 15 λεπτά. Επομένως, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ζητήματα όταν ο υπολογιστής σας προσπαθεί πρώτα να συγχρονίσετε αρχεία χωρίς σύνδεση για μια ρίζα DFS ή σε σύνδεση DFS.

Αιτία

Microsoft προγράμματα-πελάτες του DFS που βασίζεται σε Windows XP που ανήκουν σε έναν τομέα περιοδικά ερωτήματα τους ελεγκτές τομέα για το διαχωρισμό ερωτήματα για έγκυρα ονόματα τομέα (FQDN) από ερωτήματα για ονόματα υπολογιστών έγκυρο. Τα αποτελέσματα της διαδικασίας εντοπισμού, αποθηκεύονται προσωρινά σε ειδικό πίνακα που ονομάζεται "cache για SPC". Ο υπολογιστής-πελάτης χρησιμοποιεί τη μνήμη cache SPC για την αποφυγή ερωτημάτων πραγματικού χρόνου σε ελεγκτές τομέα στον τομέα. Εάν ο υπολογιστής-πελάτης με Windows XP δεν μπορεί να συμπληρώσει τη μνήμη cache SPC κατά την πρώτη εκκίνηση του υπολογιστή, ο υπολογιστής-πελάτης θα προσπαθήσει ξανά μετά από ένα λεπτό για τρεις φορές. Μετά την τρίτη προσπάθεια ή μετά από τρία λεπτά, ο υπολογιστής-πελάτης θα πρέπει να περιμένει 15 λεπτά πριν προσπαθήσει να συμπληρώσετε ξανά τη μνήμη cache SPC. Επομένως, εάν ο διακομιστής DFS δεν είναι διαθέσιμη στην αρχή, ο υπολογιστής-πελάτης με Windows XP πρέπει να περιμένετε έως και 15 λεπτά πριν να συνδεθείτε στον υπολογιστή-πελάτη στο χώρο ονομάτων DFS που βασίζεται σε τομέα.

Επομένως, ο υπολογιστής-πελάτης με Windows XP δεν μπορεί να συγχρονίσει αρχείων χωρίς σύνδεση για μια ρίζα DFS ή σε σύνδεση DFS, μέχρι ο υπολογιστής-πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση στο χώρο ονομάτων DFS.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες για το Service Pack

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Microsoft Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.Η αγγλική έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.
  Date     Time  Version      Size  File name
  --------------------------------------------------------------
  13-Feb-2004 00:21 5.1.2600.1334   92,160 Cscdll.dll    
  10-Feb-2004 19:22 5.1.2600.1342   416,640 Mrxsmb.sys
  13-Feb-2004 00:21 5.1.2600.1335   305,152 Netapi32.dll   
  10-Feb-2004 19:22 5.1.2600.1334   165,760 Rdbss.sys
  13-Feb-2004 00:21 5.1.2600.1335   120,320 Wkssvc.dll    

ΣΗΜΕΙΩΣΗΠρέπει να ενεργοποιήσετε την υποστήριξη αρχείων χωρίς σύνδεση για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση.Μετά την εφαρμογή αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης, το πρόγραμμα-πελάτη που βασίζεται στα Windows XP συμπληρώνει τη μνήμη cache SPC εάν είναι κενό και μία από τις ακόλουθες συνθήκες:
 • Τα αρχεία χωρίς σύνδεση συγχρονίζονται.
 • Εντοπίστηκε μια νέα σύνδεση δικτύου.

Με αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο χώρο ονομάτων DFS που βασίζεται σε τομέα ταχύτερα από ήταν δυνατή προηγουμένως.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για" αυτού του άρθρου.Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 2 των Microsoft Windows XP.

Περισσότερες πληροφορίες

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να ελέγχετε τη συχνότητα των ερωτημάτων DFS υπολογιστή-πελάτη που βασίζεται στα Windows XP, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
291377Η πολιτική για να ελέγχετε τη συχνότητα των ερωτημάτων DFS προγράμματος-πελάτη των Windows XP
Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
834674Διαδρομή δικτύου τομέα DFS αποσυνδεθεί μετά το άνοιγμα Εξερεύνηση των Windows ή Ο υπολογιστής μου στα Windows XP


Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 835261 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbtshoot kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbfix kbbug kbmt KB835261 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:835261

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com