Ένας υπολογιστής-πελάτης DHCP κατά καιρούς δεν μπορούν να αποκτήσουν διεύθυνση IP από ένα διακομιστή που εκτελεί μια έκδοση που δεν είναι της Microsoft, μιας υπηρεσίας DHCP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 835304 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ένας υπολογιστής-πελάτης DHCP κατά καιρούς δεν μπορούν να αποκτήσουν διεύθυνση IP από ένα διακομιστή που εκτελεί μια έκδοση που δεν είναι της Microsoft, μιας υπηρεσίας Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP). Αν περιμένετε μερικά λεπτά και στη συνέχεια κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή-πελάτη, ίσως μπορέσετε να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP.

Αιτία

Αυτό το θέμα προκύπτει, εάν ισχύουν όλες οι ακόλουθες συνθήκες:
 • Ο υπολογιστής-πελάτης εκμίσθωση της διεύθυνσης IP έχει λήξει.
 • Η διεύθυνση IP που χρησιμοποιούσε ο υπολογιστής-πελάτης δεν είναι πλέον διαθέσιμη.
 • Ο υπολογιστής-πελάτης χρησιμοποιεί ένα διακομιστή DHCP που δεν είναι της Microsoft.
 • Ο διακομιστής DHCP δεν είναι της Microsoft έχει ρυθμιστεί για να αγνοήσετε την "Αναπαραγωγή" DHCP ανακαλύψετε μηνύματα (DHCPDISCOVER).
Αυτό το ζήτημα προκύπτει επειδή ο υπολογιστής-πελάτης αποστέλλει τρία DHCP ανακάλυψη μηνυμάτων με τοΗ διεύθυνση που ζητήθηκεΟρίστε το πεδίο σε προηγούμενη διεύθυνση IP του υπολογιστή-πελάτη. Ο υπολογιστής-πελάτης DHCP στέλνει πάντα τρεις DHCP ανακαλύψετε μηνύματα, εάν ισχύουν και οι δύο ακόλουθες συνθήκες:
 • Ο υπολογιστής-πελάτης εκμίσθωση της διεύθυνσης IP έχει λήξει.
 • Η διεύθυνση IP που χρησιμοποιούσε ο υπολογιστής-πελάτης δεν είναι πλέον διαθέσιμη.
Το πρόγραμμα-πελάτης αποστέλλει υπολογιστή τρεις DHCP ανακάλυψη μηνυμάτων για να επαληθεύσετε ότι Πρώην διεύθυνση IP του υπολογιστή-πελάτη δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Ο υπολογιστής-πελάτης αποδέχεται τη διεύθυνση IP που παρέχεται με το τρίτο μήνυμα προσφοράς DHCP (DHCPOFFER).

Ωστόσο, εάν ο διακομιστής DHCP έχει ρυθμιστεί για να αγνοήσετε DHCP "διπλό" εντοπισμός μηνυμάτων, οι απαντήσεις του διακομιστή DHCP μόνο για την πρώτη DHCP ανακαλύψετε μήνυμα με ένα μήνυμα προσφοράς DHCP. Ο διακομιστής DHCP παραβλέπει τις επόμενες DHCP εντοπισμός μηνυμάτων. Επομένως, ο υπολογιστής-πελάτης λαμβάνει ποτέ το τρίτο μήνυμα προσφοράς DHCP.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ρυθμίστε τις παραμέτρους του διακομιστή DHCP για να μην αγνοήσετε "Αναπαραγωγή" DHCP εντοπισμός μηνυμάτων. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε μια συσκευή διακομιστή DHCP τα μόντεμ της Lucent VitalQIP, ρυθμίστε το CheckTransactionID = 0 παράμετρο στο αρχείο Dhcpd.pcy, έτσι ώστε ο διακομιστής DHCP απαντά σε όλους DHCP εντοπισμός μηνυμάτων. Για πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη ρύθμιση, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή της συσκευής σας διακομιστή DHCP.Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με τον κατασκευαστή της συσκευής διακομιστή DHCP, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/gp/vendors
Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές, για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Η Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 835304 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbmt KB835304 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:835304

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com