Zwervende gebruikers profiel kunt installeren aangekondigde programma nadat u in het groepsbeleidsobject Software installaties machtigingen intrekken

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 835427 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Nadat u wijzigen deSoftware-installatieinstellingen in een groepsbeleidsobject (GPO) gebruikers machtigingen intrekken voor een aangekondigde programma dat u wilt verwijderen, gebruikers zwervende profielen mogelijk het programma te installeren. Wanneer een zwervend profiel gebruiker zich aanmeldt op een andere computer dan de computer die u gebruikt wanneer u machtigingen hebt ingetrokken, verschijnt het pictogram voor het programma op deStartmenu. Als de gebruiker op het pictogram voor het programma, wordt Microsoft Windows Installer wordt geïnstalleerd. Of als de gebruiker dubbelklikt op een document dat is gekoppeld aan het programma, installeert Windows Installer het programma.

Oorzaak

Dit probleem doet zich voor omdat Groepsbeleid heeft toegang tot het programma toepassing advertentie (aas) scriptbestand pictogram verwijderen op deStartmenu en de bestandskoppelingen verwijderen. De .aas-bestand bevindt zich in de map system volume (Sysvol). Echter, omdat de gebruikers machtigingen voor het pakket hebt verwijderd, Groepsbeleid niet verwijderen pictogram uit hetStartmenu en niet de bestandskoppelingen verwijderen. Als het pakket nog steeds toegankelijk vanaf de locatie van de implementatie is, kunnen zwervende gebruikers het programma installeren omdat de informatie van Windows Installer-pakket aanwezig in het profiel van de gebruikers is.

Oplossing

Voor dit probleem een van de volgende methoden te gebruiken in plaats van het intrekken van gebruikers machtigingen voor het programma:
  • Het programma verwijderen uit het groepsbeleidsobject.
  • Het beleid van de organisatie-eenheid (OU) verwijderen als dit de enige instelling in het beleid.
  • Als u het programma bijwerken, definieert u een nieuw pakket upgrades van bestaande programma. U kunt filteren het groepsbeleidsobject met het nieuwe programma om te bepalen welke gebruikers toegang hebben.
  • In plaats van filtering met beveiliging op het pakket filter het groepsbeleidsobject.

Eigenschappen

Artikel ID: 835427 - Laatste beoordeling: zaterdag 5 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows® 2000 Server
  • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbprb kbmt KB835427 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:835427

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com