Windows opstarten

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 835569 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
De onderstaande artikelen zijn artikelen gemaakt en/of geproduceerd door toekomstige Publishing Limited. Microsoft is niet verantwoordelijk voor de inhoud, nauwkeurigheid of de meningen in deze artikelen.
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
win98logo
Alles uitklappen | Alles samenvouwen
Foutberichten genereren bij het opstarten Windows? We delen enkele mogelijke oplossingen

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
107fixit1

Als er één ding heeft gegarandeerd verzenden in een problemen, is dat een foutbericht op het opstarten van Windows. Als u bent een geluksvogel, Windows blijft geladen en het foutbericht is net loutere hinder, hoewel deze gevolgen elders in uw systeem hebben kan. Als u unlucky zal Windows weigeren verdergaan, voorstellen opnieuw uw PC of ? erger nog ? Windows opnieuw te installeren.

In de meeste gevallen is Windows opnieuw installeren gelijk aan het hoofd van een patiënt voor het herstellen van een koude afgekapt. Gelukkig oplossingen worden meestal sneller en veel minder pijnlijke en we hebt spitte diep om veelgestelde vragen rond opstarten problemen in deze speciale Veelgestelde vragen.

U kunt nu de slechtste voorbereiden starten. Terwijl uw PC steeds werkt nog, is het perfecte moment enkele nuttige artikelen afdrukken vanuit Microsoft Support Knowledge Base. Het webadres wordt verder op deze pagina gevonden.

Ontvangen van het volgende foutbericht bij het starten van Windows: ' Fout bij het laden van Kernel. U moet Windows opnieuw installeren. Ik zou liever niet opnieuw geïnstalleerd als ik mogelijk kunt voorkomen. Wat kan ik doen?

In principe het bestand kernel32.dll zijn verdwenen of beschadigd is. Wat u moet doen is het bestand terugzetten vanaf de CD van Windows. U moet eerst de naam van het beschadigde bestand (indien aanwezig). Opstarten vanaf de schijf opstarten en kies laden met Cd-rom-ondersteuning. Wanneer de opdrachtprompt wordt weergegeven, typt u de volgende [terug] drukken na elke regel:

cd windows\system
ren kernel32.dll kernel32.xxx

U moet nu een nieuwe versie van kernel32.dll uitpakken vanaf de cd-rom van Windows. Typ de volgende twee regels [terug] drukken na elke, in Windows 98 en het wijzigen van d de letter van het cd-rom-station station:

d:\WIN98 opgeven
extract /a win_28.cab kernel32.dll /l
c:\windows\system\ (op één regel.)

Verwijder uw diskette opstarten, opstarten en alle moet nu fijn.

Windows stopt nadat eerst het bureaublad wordt weergegeven met een foutbericht gemeld dat ik nodig om Windows opnieuw te installeren. Elk verder dan deze leeg scherm beschikbaar niet. Wat verkeerd verdwenen?

Dit foutbericht verschijnt vaak nadat u een vervangende shell-programma zoals Talisman of Litestep hebt verwijderd. U moet opstarten vanaf de schijf Windows opstarten en kiest u Computer opstarten zonder cd-rom-ondersteuning. Wanneer de A: > of C: > prompt wordt weergegeven, typ c:\windows\system.ini bewerken en druk op [terug]. Het hulpprogramma bewerken moet worden uitgevoerd met het bestand System.ini geladen bestand. Zoek de regel die shell begint = en controleer of deze shell=explorer.exe leest. Druk op [Alt] + [F] te openen in het menu bestand en selecteer met cursors en [terug] opslaan. Herhaal het proces behalve deze keer Kies afsluiten. Verwijder uw diskette opstarten, start Windows opnieuw en het moet nu correct opstart.

Wanneer ik probeer om Windows te laden, zelfs in de veilige modus, verschijnt het volgende bericht: ' Fout bij laden van User.exe. U moet Windows opnieuw installeren.
Dit is het gevolg van een DLL-bestand ontbreekt of is beschadigd. Het betrokken bestand Ddeml.dll is en kunt u deze met dezelfde vervangen Beschadigde Kernel onder de hierboven beschreven procedure. Het enige verschil is hoe het gebruik van het hulpprogramma extract:

Windows 98: win98_31.cab ddeml.dll c:\windows\system uitpakken
Windows 98SE: win98_28.cab ddeml.dll c:\windows\system uitpakken

Wanneer ik Windows opstart knippert een foutbericht van de melding dat bepaalde bestanden ontbreken of beschadigd zijn. Windows blijft echter normaal laden. Wat?

Er zijn twee primaire oorzaken: een programma dat nog niet zelf goed verwijderd of een probleem met de bestanden die zijn verdwenen uit de locatie van de sleutel of worden beschadigd geraakt. Klik in Windows 98 Start, uitvoeren, Typ sfc en druk op [Return]. Uitpakken van een bestand uit installatieschijf selecteert, typt u de naam van het ontbrekende bestand (inclusief de extensie) in het vak en klik op Start. Klik op OK om de instructies, uitpakken van het bestand naar de map Windows\System of welke map wordt gevraagd.

Als dit niet werkt, de vaste schijf voor het ontbrekende bestand zoeken ? kans zijn dat deze ergens anders is gedupliceerd. Als u het zoeken, kopiëren naar de map. Als u niet het bestand is een VXD-bestand, is het probleem met betrekking tot stuurprogramma. Online zoeken naar het bestand in kwestie te zien als deze tot alle hints voor het stuurprogramma oorsprongen genereert. Als u het vinden, betrokken hardware verwijderen uit Apparaatbeheer en laat Windows het re-detect en opnieuw installeren vanaf de oorspronkelijke locatie van het stuurprogramma (waarschijnlijk het stuurprogramma CD).

Als het bestand een DLL is, on line en blader naar www.easy-files.com, waar u het bestand zoeken en downloaden. Download het bestand naar uw PC en vervolgens kopiëren naar de map c:\windows\system. Het probleem moeten nu opgelost zijn.

De Knowledge Base zoeken

De snelste manier om hulp bij het opstarten van specifieke problemen is via de Microsoft Knowledge Base. Ga naar http://support.microsoft.com en selecteer uw versie van Windows in de vervolgkeuzelijst onder zoeken (KB). Voer trefwoorden in voor containing? oplossingen en controleer of alle van de entered? woorden is geselecteerd onder Using?. Selecteer volledige tekst zoeken en u bent klaar op Nu zoeken. Als geen van deze opties als u eerst de pagina zichtbaar is, klikt u op de koppeling weergeven.

Bij het zoeken door te zoeken naar specifieke bestandsnamen als u hebt gekregen een start. Bij gebreke daarvan, Verruim uw zoekopdracht dergelijke woorden als 'fout', 'opstarten' en bestanden ontbreken. Als u hier geen kans hebt, Ga naar uw favoriete zoekmachine en verruimen zoeken het hele Internet.

Welk foutbericht?

Zie het volgende Knowledge Base-artikel voor meer informatie over bepaalde foutberichten worden ze ongeldige paginafouten, beschermingsfouten in Windows of fatale uitzonderingsfouten: 315854.

Beschermingsfout van Windows-berichten

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
107fixit2

Een gemeenschappelijke scourge opstarten wordt een foutbericht van Windows bescherming. De gevreesde blauwe scherm wordt weergegeven en u bent geforceerd opnieuw ? behalve verschijnt negen maal van tien het bericht opnieuw. Deze berichten voert één van twee formulieren: het bericht unhelpful 'Beschermingsfout van Windows' of iets meer verlichten ' tijdens het initialiseren van [naam] Windows Protection Error'.

Er zijn verschillende belangrijke oorzaken van beschermingsfouten van Windows en terwijl sommige geluid slechter dan anderen, u nog niet moet paniek.

De fout wordt vaak veroorzaakt door een conflict tussen een real-modus en protected-modus stuurprogramma's die wijst op een hardwareprobleem. Geen foutbericht verwijst naar een VXD-bestand wordt meestal veroorzaakt door dit. Als u niet kunt zelfs in veilige modus vervolgens het probleem opstarten waarschijnlijk veroorzaakt door een beschadigd register ? als u een nieuw stuk hardware- of net hebt geïnstalleerd dan dit de waarschijnlijke boosdoener is.

Minder waarschijnlijke oorzaken zijn beschadigd Win.com of Command.com bestanden ? schade kan worden veroorzaakt door een virus ? of, meer ernstig, verschillende hardwareproblemen variërend van geheugen conflicten defecte onderdelen.

Oplossingen?

De sleutel is toegang hebben tot een externe computer, zodat u op Internet voor meer informatie zoeken kunt. Als u geen toegang, vervolgens u moet zelf (de beste manier om Windows opnieuw installeren dit doen zonder gegevensverlies is in een apart installeren map voor uw huidige Windows-instellingen). Voordat u dat deze steps? echter volgen

Probeer te starten in de veilige modus. Als dit werkt, uw exemplaar van problemen met het opstarten van de Microsoft-website om de boosdoener graven. Als u niet onze adviezen volgen en afdrukken kopiëren, moet u toegang tot het Internet via een andere PC.

De harde manier.

Als dit niet werkt, gaat u het harde manier doen. De eerste plaats te zoeken, is het register: goed worden beschadigd. Opstarten vanaf de schijf opstarten en start de PC zonder cd-rom-ondersteuning. Wanneer de opdrachtprompt wordt weergegeven, typt u cd\windows\ opdracht en druk op [terug] gevolgd door scanreg/restore (gevolgd door [terug]). Selecteer naast de meest recente reservekopie met 'Gestart' en druk op [terug]. Eenmaal melding gemaakt van een werkende register teruggezet de startfase schijf verwijdert en uw PC opnieuw.
Dit materiaal is copyright materiaal of licentieToekomstige publicatie beperkt, een toekomstige netwerk plc groep bedrijf UK 2004. Alle rechten voorbehouden.

Eigenschappen

Artikel ID: 835569 - Laatste beoordeling: zaterdag 5 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows 98 Standard Edition
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:835569

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com