Περιγραφή του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων του PowerPoint 2003: 5 Μαρτίου 2004

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 835728 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τα θέματα του Microsoft Office PowerPoint 2003 για που επιδιορθώνονται στο πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων του PowerPoint 2003 που κυκλοφόρησε στις 6 Μαρτίου 2004.

Θέματα που επιδιορθώνονται στο πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων

Τα ακόλουθα ζητήματα επιδιορθώνονται σε αυτό το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων, αλλά δεν έχουν τεκμηριωθεί προηγουμένως σε κάποιο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft.
 • Εάν χρησιμοποιείτε μια επιλογή συγκεκριμένης οθόνης στον πίνακα ελέγχου των Microsoft Windows XP, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε το ακόλουθο πρόβλημα στο PowerPoint. Στα Windows XP, δεν υπάρχει επιλογή για να εξομαλύνετε τα άκρα των γραμματοσειρών οθόνης.

  Το ζήτημα προκύπτει στο εξής σενάριο. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια PowerPoint παρουσίαση κατά την επιλογή για να εξομαλύνετε τα άκρα των γραμματοσειρών οθόνης είναι απενεργοποιημένος. Ανοίξτε την παρουσίαση, ενώ είναι ενεργοποιημένη η επιλογή και ενώ η μέθοδος που έχει επιλεγεί για την εξομάλυνση γραμματοσειράς είναι η τεχνολογία ClearType. Κείμενο που έχει μορφοποιηθεί με τη γραμματοσειρά του λογότυπου μπορεί να είναι ακανόνιστες ή επικαλυπτόμενη.

  Για να χρησιμοποιήσετε την επιλογή για να εξομαλύνετε τα άκρα των γραμματοσειρών οθόνης στα Windows XP, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Στον πίνακα ελέγχου, κάντε κλικ στο κουμπίΕμφάνιση και θέματα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίDISPLAY.
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλαΕμφάνισηκαρτέλα και στη συνέχεια κάντε κλικΕφέ. Υπάρχει έναΧρησιμοποιήστε την ακόλουθη μέθοδο για την εξομάλυνση των άκρων στις γραμματοσειρές οθόνηςΠλαίσιο ελέγχου. Εάν κάνετε κλικ για να επιλέξετε τοΧρησιμοποιήστε την ακόλουθη μέθοδο για την εξομάλυνση των άκρων στις γραμματοσειρές οθόνηςτο πλαίσιο ελέγχου, μπορείτε να κάνετε κλικStandardήΗ τεχνολογία ClearType.
  Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη γραμματοσειρά ClearType εξομάλυνση, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  294851Περιγραφή των γραμματοσειρών ClearType εξομάλυνση τεχνολογία στα Windows XP
 • Όταν εκτυπώνετε μια παρουσίαση του PowerPoint που περιέχει ένα ενσωματωμένο αντικείμενο, και τοΕκτύπωση αντικείμενα που έχουν εισαχθεί σε ανάλυση εκτυπωτήτο πλαίσιο ελέγχου είναι επιλεγμένο, ενδέχεται να σας ζητηθεί να ενημερώσετε τις συνδέσεις σε μια παρουσίαση του PowerPoint. Εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα:
  Microsoft Office PowerPoint

  Αυτή η παρουσίαση περιέχει συνδέσεις με άλλα αρχεία:
  • Εάν ενημερώσετε τις συνδέσεις, το PowerPoint θα επιχειρήσει να ανακτήσει τις πιο πρόσφατες πληροφορίες.
  • Εάν δεν ενημερώσετε τις συνδέσεις, το PowerPoint θα χρησιμοποιήσει τις προηγούμενες πληροφορίες.
  Σημειώστε ότι συνδέσεων αρχείου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόσβαση και κοινή χρήση εμπιστευτικών πληροφοριών χωρίς την άδειά σας και πιθανώς την εκτέλεση άλλων επιβλαβών ενεργειών. Μην ενημερώσετε τις συνδέσεις, εάν δεν εμπιστεύεστε την προέλευση της παρουσίασης.

Περισσότερες πληροφορίες

Πληροφορίες για το Service Pack

Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε αρχικά στο Microsoft Office 2003 Service Pack 1.
Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το πιο πρόσφατο service pack για το Microsoft Office 2003. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
870924Τρόπος απόκτησης του τελευταίου Service Pack για το Office 2003

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση.

Πληροφορίες επανεκκίνησης

Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε πάλι τον υπολογιστή σας μετά την εφαρμογή αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης.

Πληροφορίες αντικατάστασης άμεσης επιδιόρθωσης

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση αντικαθίσταται από μια νεότερη επείγουσα επιδιόρθωση.

Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
837236Περιγραφή του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων του PowerPoint 2003: 6 Μαρτίου 2004


Πληροφορίες μητρώου

Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε ή να τροποποιήσετε κλειδιά μητρώου για να χρησιμοποιήσετε τις επείγουσες επιδιορθώσεις που περιέχονται σε αυτό το πακέτο.

Πληροφορίες αρχείων επείγουσας επιδιόρθωσης

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση περιέχει μόνο τα αρχεία που πρέπει να έχετε για να διορθώσετε τα ζητήματα που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να μην περιέχει όλα τα αρχεία που πρέπει να έχετε για να ενημερώσετε πλήρως ένα προϊόν στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Η καθολική έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείων (ή νεότερα) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΗΨΗΣ:
  Date     Time  Version   Size    File name
  -----------------------------------------------------------------------
  06-Mar-2004 01:16 11.0.6201.0 3,215,592 Office2003-kb835728-glb.exe

Πληροφορίες αρχείου .msp του Microsoft Windows Installer:
  Date     Time  Size    File name
  -----------------------------------------------------------------------------------
  06-Mar-2004 00:56 4,168,192 Powerpnt-fullfile-glb.msp (Full-file/ administrative)
  05-Mar-2004 23:43 2,080,768 Powerpnt-binary-glb.msp (Optimized)

Μετά την εγκατάσταση της επείγουσας επιδιόρθωσης, η καθολική έκδοση αυτής της ενημέρωσης κώδικα έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα.
  Date     Time  Version   Size    File name
  --------------------------------------------------------
  17-Feb-2004 07:54 11.0.6201.0 6,134,984 Powerpnt.exe

Πρόσθετες σημειώσεις

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης, ανατρέξτε στο αρχείο Readme.txt που περιέχει το πακέτο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ του αρχείου .msp πλήρους αρχείου και το αρχείο .msp βελτιστοποιημένη, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://Office.Microsoft.com/en-us/orkXP/HA011525711033.aspx

Αναφορές

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία που χρησιμοποιεί η Microsoft κατά την επιδιόρθωση λογισμικού μετά την κυκλοφορία του, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 835728 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office PowerPoint 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kboffice2003sp1fix kbfix kbhotfixrollup kboffice2003presp1fix kbmt KB835728 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:835728

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com