FIX: U kunt bepaalde MPEG4-inhoud in Windows Media Player 9 Series kan niet zoeken

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 836544 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Opmerking
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u bepaalde MPEG4-inhoud op Windows Media Player 9 Series afspelen, deZoekenschuifregelaar wordt uitgeschakeld.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat Windows media player een interne fout ontvangt wanneer de speler probeert te bepalen van de lengte van de inhoud. Vanwege deze fout wordt de speler onjuist de lengte van de inhoud op0seconden. Deze onjuiste instelling deZoekenschuifregelaar worden uitgeschakeld.

Oplossing

Het volgende bestand is gedownload van het Microsoft Downloadcentrum:
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Downloaden
Het pakket WindowsMedia9-KB836544-ENU.exe nu downloaden.Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over het downloaden van Microsoft Support-bestanden:
119591Microsoft-ondersteuningsbestanden via online services downloaden
Microsoft heeft dit bestand op virussen. Microsoft gebruikt de meest actuele software voor virusdetectie die beschikbaar was op de datum waarop het bestand werd gepost. Het bestand is opgeslagen op beveiligde servers die onbevoegde wijzigingen aan het bestand voorkomen.

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Date     Time  Version      Size  File name
  --------------------------------------------------------------
  04-Feb-2004 09:38 9.0.0.3121   4,681,728 Wmp.dll     

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Eigenschappen

Artikel ID: 836544 - Laatste beoordeling: dinsdag 27 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows Media Player 9 Series
Trefwoorden: 
kbhotfixserver kbqfe kbdownload kbfix kbmt KB836544 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:836544

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com